mně se to na chvíly kouslo, takže jsem to nevidělklida napsal:Francesco Totti AS napsal:kdo dal 2. gól?
GOL!!! Roma-Brunico/Riscone 2-0 (16' pt Totti)
Právě že ke konci poločasu už ani tolik nekazil, ale tak proti těmhle šoumenům...Carlo napsal:9:0 , slušné , aj ked neviem aký má tento zápas výpovednú hodnotu-asi žiadnu , videl som eln prvy poločas a Greco bol hrozny![]()
Tony napsal:O Zemanovi se říká, že jako trenér je uzavřený a hráči si s ním moc legrace neužijí. "Podle mě je to naopak. Totti se směje už od prvního tréninku. Když jsem se ho ptal proč, tak řekl, že ze zoufalství z toho, co ho čeká," prohlásil Zeman.
![]()
danko10 napsal:Kukal som nejaky skrateny zaznam. Par postrehov mojho neprofesionalneho oka.
Ja viem, ze sme hrali proti nejakej srajde, ale ten rozdiel proti Enriiikeho tiki-taka shitu bol fakt diametralny. Zaloznici sa to snazia pekne jednoducho tlacit do kridel. Beci lietaju jak sialeni. V pripade, ze ma loptu jeden z trojice utocnikov, ostatni dvaja sa okamzite tlacia do vapna a sirku ihriska pokryvaju beci. Minimum spatnych prihravok. Vsetko pekne jednoducho - super!
Florenzi je zaujimavy typek, mozno by nebolo od veci nechat si ho. Maly Lopez bude drak jak svina. Greco je jalito.
To máš pravdu, ale myslím si že tohle trénování má i docela dobrej efekt na atmosféru v kabině.Francesco Totti AS napsal:![]()
to vypadá, jak kdyby sme neměli na posilovnu![]()
jo, mně se to líbí, ale na první pohled mi to přišlo úsměvnéPigi10 napsal:To máš pravdu, ale myslím si že tohle trénování má i docela dobrej efekt na atmosféru v kabině.Francesco Totti AS napsal:![]()
to vypadá, jak kdyby sme neměli na posilovnu![]()
díval jsem se :wink: 2 je po 4 druhá nejlepšíPsYchr napsal:Zrovna dneska sem se po noční probudil a akorát končil Rocky 2, tak sem si to timhle videem trochu nahradil![]()