to Totti taky akorat je problem v zdraviPique napsal:Balotelli je spratek, a Zlatan je dobrej, táhne Inter, patří mezi nejlepší utočníky............
Totti_goal napsal:to Totti taky akorat je problem v zdraviPique napsal:Balotelli je spratek, a Zlatan je dobrej, táhne Inter, patří mezi nejlepší utočníky............![]()
to nejsi samPique napsal:Totti_goal napsal:to Totti taky akorat je problem v zdraviPique napsal:Balotelli je spratek, a Zlatan je dobrej, táhne Inter, patří mezi nejlepší utočníky............![]()
to je, ale Totti je strašně nedoceněnej a to mě sere![]()
![]()
![]()
Sushi napsal:Code:http://www.youtube.com/watch?v=NEq6BDSJ9Cg
28/3 od půl devátý do půl desátý si máme pozhasínat, říkal franče
i love green peaceSushi napsal:říká, ať na hodinu zhasneme, že "velcí" světa pak budou muset dělat, už si to nepamatuju a jsem ospalej, tak se mi to nechce znova poslouchat.. prostě franče je ekológ zelenej, Al Gore![]()
totti22 napsal:Myslim ! Nehra nic , nema kondicku , vsetko ho boli ,a uz nema v sebe ani to myslenie take . No nic , jdu na kute .
danko10 napsal:totti22 napsal:Myslim ! Nehra nic , nema kondicku , vsetko ho boli ,a uz nema v sebe ani to myslenie take . No nic , jdu na kute .
my vsetci ostatni dufam niesme slepi a vidime, co sa deje na ihrisku, ked tam neje?
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:Treba sa naucit hrat aj bez neho . Bud teraz dostojne odist , alebo by som Francescovi doporucil relaksacny pobyt v Piestanoch , nech si vylieci vsetky zranenia .
zajímavý trvzení proti obvyklý frázi všech mimo římanů, ?e "Totti never makes a difference in important matches"...90210 napsal:u tottiho je krome tech zraneni jeste problem v tom, ze se snazi a hraje opravdu dobre jen nekdy, vetsinou proti tem ostre sledovanym zapasum.