Francesco Totti

podle mě je zlatan bohužel dost dobrej, ale je to idiot, hajzl, nesympatickej nosatec a tak... sticazzi

DAJE FRANCE !!

Balotelli je spratek, a Zlatan je dobrej, táhne Inter, patří mezi nejlepší utočníky............

Totti_goal napsal:
Pique napsal:
Balotelli je spratek, a Zlatan je dobrej, táhne Inter, patří mezi nejlepší utočníky............
to Totti taky akorat je problem v zdravi :cry:

to je, ale Totti je strašně nedoceněnej a to mě sere :cry: :cry: :cry:

makej makej, jsi naše naděje na Arsenal

Code:
http://www.corrieredellosport.it/Fotogallery/Calcio/10434/10/Roma%2C+Totti+al+lavoro+per+l%27Arsenal

Frančí podle mě trénuje když může, někdy i když chce :)

v tom saku nevim

Code:
http://www.youtube.com/watch?v=NEq6BDSJ9Cg

28/3 od půl devátý do půl desátý si máme pozhasínat, říkal franče

Sushi napsal:
Code:
http://www.youtube.com/watch?v=NEq6BDSJ9Cg

28/3 od půl devátý do půl desátý si máme pozhasínat, říkal franče

co to je za akce??

jinak, když to říkal Franče, tak víte co máte dělat.............

říká, ať na hodinu zhasneme, že "velcí" světa pak budou muset dělat, už si to nepamatuju a jsem ospalej, tak se mi to nechce znova poslouchat.. prostě franče je ekológ zelenej, Al Gore :lol:

Sushi napsal:
říká, ať na hodinu zhasneme, že "velcí" světa pak budou muset dělat, už si to nepamatuju a jsem ospalej, tak se mi to nechce znova poslouchat.. prostě franče je ekológ zelenej, Al Gore :lol:
i love green peace :lol: :lol: budem lovit s francem tulene a vorvane a hazet je zpatky do more :lol:

totti22 napsal:
Myslim ! Nehra nic , nema kondicku , vsetko ho boli ,a uz nema v sebe ani to myslenie take . No nic , jdu na kute .

my vsetci ostatni dufam niesme slepi a vidime, co sa deje na ihrisku, ked tam neje?

danko10 napsal:
totti22 napsal:
Myslim ! Nehra nic , nema kondicku , vsetko ho boli ,a uz nema v sebe ani to myslenie take . No nic , jdu na kute .

my vsetci ostatni dufam niesme slepi a vidime, co sa deje na ihrisku, ked tam neje?

Treba sa naucit hrat aj bez neho . Bud teraz dostojne odist , alebo by som Francescovi doporucil relaksacny pobyt v Piestanoch , nech si vylieci vsetky zranenia .

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
Treba sa naucit hrat aj bez neho . Bud teraz dostojne odist , alebo by som Francescovi doporucil relaksacny pobyt v Piestanoch , nech si vylieci vsetky zranenia .

Pokud si dobře pamatuju, že včera měl přínos jak Virga.

Ergo... asi tě už nebudu dál brát moc vážně.

u tottiho je krome tech zraneni jeste problem v tom, ze se snazi a hraje opravdu dobre jen nekdy, vetsinou proti tem ostre sledovanym zapasum.

90210 napsal:
u tottiho je krome tech zraneni jeste problem v tom, ze se snazi a hraje opravdu dobre jen nekdy, vetsinou proti tem ostre sledovanym zapasum.
zajímavý trvzení proti obvyklý frázi všech mimo římanů, ?e "Totti never makes a difference in important matches"...