Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:Co mam chapat ? Co som nepochopil ? To aby som zacal pisat kazdy druhy den 2 slohovky ma neprinutite .
delej co chces. jen se podivej na prvni post tohohle topicu a ver, ze presne tohle se ted deje.
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:Co mam chapat ? Co som nepochopil ? To aby som zacal pisat kazdy druhy den 2 slohovky ma neprinutite .
SUSIsr napsal:Danko ser na to.
Carlo ser na to.
brou
Ze se z tohohle topicu stane klasicky pinpong beze smyslu, jsem opravdu necekal.
jen me to utvzuje v tom, ze jakakoli investice (intelůektualni ci emocni) nema na tomhle foru smysl. vracim se k solipsismu.
Diky kluci.
Trebars ma niekedy tvoje posty o dementnosti Pradeho tiez unavovali , a nepisal som ti to .
Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:já jen něco dodám...
doufám že už jste pochopili,proč jsem chtěl ShoutBox...právě kvuli timhle věcem,aby se nezasíralo forum
danko10 napsal:SUSIsr napsal:Danko ser na to.
Carlo ser na to.
brou
Ze se z tohohle topicu stane klasicky pinpong beze smyslu, jsem opravdu necekal.
jen me to utvzuje v tom, ze jakakoli investice (intelůektualni ci emocni) nema na tomhle foru smysl. vracim se k solipsismu.
Diky kluci.
![]()
Ale pingpong je prakticky každá diskusia nie?
navyše som sa snažil nepísať nič od veci, iba som argumentoval.
Trebars ma niekedy tvoje posty o dementnosti Pradeho tiez unavovali , a nepisal som ti to .
To je chyba, to sa od diskusie očakáva.
Voči slobodnému prejaveniu vlastného názoru som nikdy nič nenamietal, naopak!
Iba som ťa poprosil, aby si kašľal na spam a normálne, prínosne diskutoval a urobil som to z prostého dôvodu. Preto, že pamätám časy, kedy som sem chodil ešte ako quest. O futbale sa tu bavili štyria ľudia: Sushi, Klíďa, Richie a 90210. Občas sa zapojil SUSisr. Rád som si prečítal každý jeden post o čomkoľvek, pretože každý dával zmysel a bol niečím podložený. Dnes už to tak ani zďaleka nieje, preto sem chodím menej a nechcem sem prestať chodiť úplne. Vďaka fóru mám zopár dobrých známych, preto sa nečuduj, že mi na ňom záleží.
Pochopil si to snáď inak?
Nič, z mojej strany všetko k téme. PEACE :wink:
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:Pozri si Topic Liga , tam diskutujem , dost sa zapajam do diskusii napriklad s 90210 , aj ked casto mame odlisny nazor .
V OFFTOPICU som casto OFFTOPIC , ale zas tak casto ako vravi SusiSr nie![]()
danko10 napsal:SUSIsr: ale uľaví sa ti...
navyše, ak som vážne hral pingpong o múr, tak to nieje tak úplne moja chyba, nemyslíš?
nič, nechám to, než sa to zvrtne už ozaj niekam...
danko10 napsal:Keby sa mleli iba tu, možno by sa to dalo prejsť, lenže melú sa všade.
Máš pravdu, urobil som chybu, že som to nenechal a snažil sa asi tri krát opakovať.
Samozrejme ťa rád uvidím, dáme pár pív a môžeme to prebrať live.
Tu z toho vzniká leda ďalší bordel.
See ya :wink:
peace on youSushi napsal:Já to tak pročítám, poslední dobou už (dočasně) ani moc nepíšu a spíš se snažím poznat nový fórum, když už mě kluci na hřišti točej... ani na italský fórum skoro nepíšu.
K tomuhle jen peace, Carlo tu bude asi jeden z nejmladších uživatelů... časem se to snad spraví, uklidní, whatever... A vzhledem k tomu, jakej se tu ztrhnul vůči němu kouř se strany většiny lidí (i mojí), ten čas by mohl být relativně krátkej.
FORZA ROMA
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:Hele , tak ma napadlo , co keby sme sa tak nejak spriatelili s forum kibicov romy naCode:www.asroma.pl
Maju tiez pekne forum , mozno by pribudli niaky novy clenovia , a zas polstina neni az taka nejaka jazykova bariera .
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:Co je na tom vtipne ?
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:AKO CESCKO MA Z POSLKOM NAIKE ZLE VZTAHY , ABO CO ?