FORUM

zajímavej topik

za mě jen k offtopikům: je i moje chyba, ?e se to tak roz?ířilo, páč narozdíl od klíďy jsem byl k nim a? moc benevolentní. a jak vidno, neumíme se kontrolovat, zvlá?ť někteří.

k ostatním věcem jsem se u? vyjadřoval jinde, pova?uju to za dostatečný a doufám, ?e koho se to týká to pochopil a "vzal si k srdci"...

teď se vraťme k normálnímu fóro?ivotu, kde je sranda, Řím, ?enský, nikdo se neurá?í a dodr?ujou se aspoň základní pravidla... a bude nám tady líp

Řím nám teď moc radosti bohu?el nedělá, tak je?tě abychom se tady hádali... naopak to musí být

FORZA ROMA, víc ne? kdy jindy

Také u? jsem nereagoval. V?e, co jsem chtěl říct, jsem tu v posledních dnech, v mnoha topicích, řekl. Tímto je to pro mě uzavřené. A doufám...

Sushi napsal:
zajímavej topik

za mě jen k offtopikům: je i moje chyba, ?e se to tak roz?ířilo, páč narozdíl od klíďy jsem byl k nim a? moc benevolentní. a jak vidno, neumíme se kontrolovat, zvlá?? někteří.

k ostatním věcem jsem se u? vyjadřoval jinde, pova?uju to za dostatečný a doufám, ?e koho se to týká to pochopil a "vzal si k srdci"...

teď se vra?me k normálnímu fóro?ivotu, kde je sranda, Řím, ?enský, nikdo se neurá?í a dodr?ujou se aspoň základní pravidla... a bude nám tady líp

Řím nám teď moc radosti bohu?el nedělá, tak je?tě abychom se tady hádali... naopak to musí být

FORZA ROMA, víc ne? kdy jindy

omluva se prijima :)

Hele , ako som uz pisal . Forum Interistov (berem CS a SK) je nuda . Forum ACM ti tam hadam nic nemaju , okolo 200 prispevkov ci ako . Fiorentina , tam pisu 2 ludia . Lanzie ? No , Grazie . Som sa prihlasil na forum Juve , len som bol zvedavy , ako to tam maju , a je to hrozne , nezmyselne topicy . Maju okolo 5000 prispevkov , a to tam hra PAJA .

MAME SILNU KOMUNITU :lol:

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
Hele , ako som uz pisal . Forum Interistov (berem CS a SK) je nuda . Forum ACM ti tam hadam nic nemaju , okolo 200 prispevkov ci ako . Fiorentina , tam pisu 2 ludia . Lanzie ? No , Grazie . Som sa prihlasil na forum Juve , len som bol zvedavy , ako to tam maju , a je to hrozne , nezmyselne topicy . Maju okolo 5000 prispevkov , a to tam hra PAJA .

SES OT JAK KRAVA

SUSIsr napsal:

SES OT JAK KRAVA

Kelu , to som vzdy OT ? :lol: :lol: Co sa povazuje za OT , vysvetlit Mistre .

SUSIsr napsal:

SES OT JAK KRAVA

Kelu , to som vzdy OT ? :lol: :lol: Co sa povazuje za OT , vysvetlit Mistre .

google.com

Že vám do toho vstupujem.

Carlo, za OT sa považuje napr. neprekonateľné nutkanie sa ku všetkému vyjadriť, hoci aj za cenu toho, že výpovedná hodnota takého postu je žiadna celá nula!

Výsledný efekt spočíva v nutnosti ostatných užívateľov prehrabávať sa denne tonami sračiek, ktoré nemajú s nadpisom a účelom topicu (a v poslednej dobe ani zdravým rozumom) pranič spoločné.

Druhotný efekt je, že také spammerské hovädo, je schopné si ešte za svoje nemalé zásluhy na utešene rastúcom počte postov, vypýtať špeciálny rank a to, prosím pekne, v deň vyradenia Goonermi...

Posledný nežiaduci účinok sa dostavuje vo forme začínajúcich antipatií zo strany bežného užívateľa fóra, voči vyššie menovanému dobytku.

Chápeme sa už konečne?

Nedá sa tomu úplne vyhnúť, ale pri počte všelijakých topicov, čo tu sú, sato dá v pohode držať v rozumných medziach.
Inými slovami: Je fakt super, že píšeš, neprestávaj s tým. Iba skús písať k veci, prosím. A keď ťa náhodou na danú tému nič rozumné nenapadá, skús ju ignorovať a nepísať k nej niečo o Aquilanim a pod. :wink:

KONIEC OT!!!

Nepochopil , napis to este raz a pomaly .

Skus zacat pouzivat slova ako Pac , Imho , OMFG , a pochopim .

danko10 napsal:
Že vám do toho vstupujem.

Carlo, za OT sa považuje napr. neprekonateľné nutkanie sa ku všetkému vyjadriť, hoci aj za cenu toho, že výpovedná hodnota takého postu je žiadna celá nula!

Výsledný efekt spočíva v nutnosti ostatných užívateľov prehrabávať sa denne tonami sračiek, ktoré nemajú s nadpisom a účelom topicu (a v poslednej dobe ani zdravým rozumom) pranič spoločné.

Druhotný efekt je, že také spammerské hovädo, je schopné si ešte za svoje nemalé zásluhy na utešene rastúcom počte postov, vypýtať špeciálny rank a to, prosím pekne, v deň vyradenia Goonermi...

Posledný nežiaduci účinok sa dostavuje vo forme začínajúcich antipatií zo strany bežného užívateľa fóra, voči vyššie menovanému dobytku.

Chápeme sa už konečne?

Nedá sa tomu úplne vyhnúť, ale pri počte všelijakých topicov, čo tu sú, sato dá v pohode držať v rozumných medziach.
Inými slovami: Je fakt super, že píšeš, neprestávaj s tým. Iba skús písať k veci, prosím. A keď ťa náhodou na danú tému nič rozumné nenapadá, skús ju ignorovať a nepísať k nej niečo o Aquilanim a pod. :wink:

KONIEC OT!!!
uz se na tebe, na srazu, tesim :wink:

Nepochopil , napis to este raz a pomaly .

Skus zacat pouzivat slova ako Pac , Imho , OMFG , a pochopim .

Takže všetky slová, ktorým nerozumieš, napriek tomu ich používaš a tým pádom niektoré tvoje posty nemajú ani hlavu ani pätu?

OK

OMFG!!! Vyser sa na to už konečne, páč to tu celé IMHO leda kurvíš tvojou potrebou sa ku všetkému vyjadriť!!!

Ospravedlňujem sa adminom a ostatným "štandardným užívateľom fóra" za vyššie uvedené vulgarizmy.

Tak naposledy slušne, potom ťa radšej začnem ignorovať:

Chodíme sem zhruba rovnako dlho. Porovnaj naše počty postov, už to ti niečo napovie. Alebo sa radšej trikrát zamysli pred každým kliknutím na položku "submit."

Mne by bolo úplne fuk. Maj si, pre mňa za mňa, aj tisíc postov denne. Ale takých, ktoré niečo vyjadrujú. S ktorými môžem súhlasiť, alebo nesúhlasiť. Ktoré majú hodnotu...

Nič, seriem na to. Nerád sa pasujem do pozície buzerátora, navyše ani nie som admin. Iba som choval márnu nádej, že možno iba nerozumieš dobre po česky a tým pádom nepoberáš, čo sa ti tu zopár ľudí snaží už dlhší čas naznačiť.

Snaha bola... :|

EDIT: SUSIsr, me too. :D

Ja cely den sedim soma na zadku , ty chodis do roboty , navyse spis do vecera , takze je jasne , ze mam 2krat viac postov .

Ja cely den sedim soma na zadku , ty chodis do roboty , navyse spis do vecera , takze je jasne , ze mam 2krat viac postov .

Znova opakujem, nejde o to KOĽKO postov, ale AKÝCH postov!!!

To by ich tu taký Richie mal mať už aspoň 5000, nie? Tiež chodí do školy, je tu od samého začiatku...

Už ma to unavuje, ty nie že nechápeš, ty proste nechceš chápať a to si tu potom darmo hobľujem prsty...

Píš si čo chceš a koľko chceš, iba si prosím nemen avatara, aby som vedel, čo nemusím čítať... :roll: :arrow: :(

danko10 napsal:

Znova opakujem, nejde o to KOĽKO postov, ale AKÝCH postov!!!

To by ich tu taký Richie mal mať už aspoň 5000, nie? Tiež chodí do školy, je tu od samého začiatku...

Už ma to unavuje, ty nie že nechápeš, ty proste nechceš chápať a to si tu potom darmo hobľujem prsty...

Píš si čo chceš a koľko chceš, iba si prosím nemen avatara, aby som vedel, čo nemusím čítať... :roll: :arrow: :(

Trebars ma niekedy tvoje posty o dementnosti Pradeho tiez unavovali , a nepisal som ti to .

Danko ser na to.

Carlo ser na to.

brou

Ze se z tohohle topicu stane klasicky pinpong beze smyslu, jsem opravdu necekal.

jen me to utvzuje v tom, ze jakakoli investice (intelůektualni ci emocni) nema na tomhle foru smysl. vracim se k solipsismu.

Diky kluci.

Danko, obdivuju tě... Já už jsem to s ním cca před týdnem vzdal. K srdci si nevzal nic. Občas do něj rýpnu, ale on se tomu ve svém typickém duchu jistě ještě směje...

Jestli nechceš přijít o nervy, klávesnici..., vyser se na to. Ale jinak jednoznačně palec nahoru za snahu.

Co mam chapat ? Co som nepochopil ? To aby som zacal pisat kazdy druhy den 2 slohovky ma neprinutite .