FORUM

já hlavně nechápu jakou z tho máš carlo radost...

Řím se kope za uši a já z toho mám zakženej celej rok 2009, doposud. ve škole mám zkoušek že bych se z toho podělal a slečna má se mnou nějakou potíž.

myslíš, že mě zajímá co tady píšeš o esmeraldě? já vím, že tu nejsem sám, ale minimálě tu první věc (Řím) máme všichni společnou.

tak si vytáhni tu hlavu ze zadku a napiš teba jen každej druhej post a aspoň jen každej třetí OT post. šlo by to? díky

se tady akorát pohádáme, přestaneme sem chodit a budeme za kryply.

boha jeho.

myslím že lidem kazíte radost z fora, jako třeba mě........
a to se dneska bavíte, jaký tady je klid, že se tady nikdo nehádá...

využijte toho, že nejsem doma a doma mi pak nepojede net až přijedu... a nechte toho at vamnemusim davat bany... ok? díky

stejně ban neban, z toho se máte poučit, to není trest...

už by jsme měli přestat nadávat jaký maj fanoušky Lazio,Inter nebo Juve...
I ve svých řadách máme pár kokotů :roll:

ty koksooo

EDIT: klíďa to fixnul, protože je strašně šikovnej kluk
EDIT 2: zas ne tolik
EDIT 3: ale docela dost

Edit4: Som cakal , ze z toho padnete na zadok , a vy nic .

Jo , Klida je sikovny kluk

Neviem kam, takže sem...

Asi stre si všiml, že sem zavítam už iba sporadicky a asi´nemusím vysvetlovať prečo.

Takže v skratke ako to vidím ja:

1. Carlo je vážne bezprizorný kokot...

2. Fórum (hlavne) vďaka nemu stojí za totálne hovno.

3.Dnes som tu naposledy, pretože to tu stratilo akúkoľvek výpovednú hodnotu.

4. Na zraze sa s Vami, vážení, rád uvidím. S ostatnými ma tešilo.

Takže sa lúčim, nemá to tu význam. Na podrobnostiach ohľadom zrazu sa dohodnem so Sushim, alebo s Klíďom, ktorí oli tak láskaví, že mi na seba poskytli telefón.

P.S.: Ešte raz: CARLO SI KOKOT!!!

See ya all

FORZA ROMA, UNICO GRANDE AMORE!!!
:sala: :daje:

Tohle je poslední kapka, aby na úkor hovada jsme přicházeli o někoho, kdo za náma do Prahy jel až ze Slovenska a je jednou z "ikon" fóra.

Carlo by se měl stydět a tímto mu dávám na vědomí, že za debilní poznámečky, OT, provokace, reakce na provokace a cokoliv jinýho, co se mojí nechutný osobnosti zrovna znelíbí (stejně tak tomu šmejdovi klidovi) se bude pakovat... na tejden, dva, měsíc...

Protože teď jsem fakt nasranej.

Jinak danko, ty si to doufám zas rozmyslíš :sala:

LAZIOMERDA.

SUSIsr napsal:
takze ted za me:

forum je myho brachy. jsem rad, ze ho udelal a vim kolik casu mu obetuje.

Bavi ho to a je fajn, ze tady neco takovyho je.

Bavi me sem chodit a, uprimne, delat si z Vas srandu, vymejslet ptakoviny, obcas se pohadat atd atd

jsem na rimskejch forech asi 2 roky a muzu Vam rict, ze benevolence tady je ohromna. Je to tady banda blaznu, kteri maj radi klub tisice kilometru daleko a bavi je se o nem bavit.

Tohle forum se muze stat mistem setkavani, mistem traveni volneho ci pracovniho casu a mistem, kde vznikou kamarddstvi apod - staci se podivat na Sushiho a Klidu ci Danka, ktery za nama pridel az Bulharska ci odkud, SCR, ktery utratil prachy abychom meli odznacky, GONA, ktery si diky foru zaridil koncert spolecne se SCR, kluky co prijeli na sraz a co snad prijedou znovu, Maxe, kterej je z Rima a vidam ho castejc nez spousta svejch kamosu atd atd

Kdo sem chodi dyl, me trosku zna - nejsem model optimalni clena fora, bracha je ze me sedivej atd ale...je nas tu par a uz se dostavame do situace, kdy jeden napise picovinu a vsem je jasne, ze ho jeho "pronasledovatel" okamzite uzemni. Mluvim tady o Carlovi a Klidovi napr. nehodnotim, co kdo pisete, je mi to u paty, ale lidi to stve.

Carlo pis, je super, ze se tu bavis a ze si aktivni, alespon se tu neco deje.
Ale kontroluj se (datte na bella regolata rikaji rimani), nema cenu kurvit topicy (kua, pise se tam mekky nebo trvdy I..:)). lidi to sere. takovej maty je on-line kdykoli se tu stavim a cte si, napr ma rad topic o zenskej bo je to mladej kluk a ty tam hodinu pises jak na chatu. maty tam prijde, (sam doma a tak :)) aby se podival na nejake damy a vidi tvoje vyplody - vis, jak to dopadne? odejde! nebude sem chodit!" a to misto, o kterym jsem mluvi nahore zmizi..chapes me?

Klido, chlape, take it easy. ty si srdcar jak blazen, bejt z prahy, bydlis v giallorosse, ale s veskerym respektem, tohle je forum, ne 5* restaurace :)

:wink: verim, ze ty me pochopis.

Proc ma Sushi travit noci ctenim Vasich blabolu o avatarech, o tom, kdo ma koho rad a kdo je gay (pozn k tematu - GAY je terminus tecnicus - neznamena to homosexualitu jako takovou, ale dementni prispevek nebo tak neco. Sushi mi dal i foto YOU ARE GAY a verte mi, vi, ze jsem na spis na Sudokopytniky :))

Opet - jak to dopadne - VYSERE SE NA TO a to misto, o kterym mluvi nahore, zmizi - chapete me?Je nas tu asi 30 aktivnich nebo tak nejak - kua tu nemuze bejt prdel, rim a klid?

na co si tu hrajeme? na to, kdo je frajer na netu? na to, kdo bude mit vic postu? na to, kdo je vetsi bourak?

na tohle seru...

abych odpovedel na svou vlastni otazku - ja sem chodim, protoze mam rad rim a svyho brachu. verim, ze se tady sleze parta hovad, co se jednou, 2x, 3x - 10x za rok nekde sleze, opije se a rekne si co a jak a jak to vlastne ti kluci maj kopar a LAZIO MERDA.

Tazze, slohovka je u konce, omlouvam se za preklepy, ale tenhle zvastnehodlam cist znovu a:

Nebudte jak petilety a dorazte na sraz.

SUSIsr

bohuzel autoquote....zvetsene veci, ktere byly napsany s pranim aby se nikdy nenaplnily, se prave ted dejou carlo si zmrd, DOUFAM, ze odsud potahnes do prdele, jsi zbytenej, uplne zbytecnej

Carlo, táhni odsad ty zmrde jeden zasranej!!!
Dívej se co děláš!!
Táhni a už se nikdy nevracej ty vtěrko jedno, je nám z tebe na blití
Je mi to jedno, klidně mě kluci zabanujte, ale on si tohle zaslouží, internetový hrdina posranej

TÁHNI

Pique napsal:
Carlo, táhni odsad ty zmrde jeden zasranej!!!
Dívej se co děláš!!
Táhni a už se nikdy nevracej ty vtěrko jedno, je nám z tebe na blití
Je mi to jedno, klidně mě kluci zabanujte, ale on si tohle zaslouží, internetový hrdina posranej

TÁHNI
s timto nazorem se naprosto ztotoznuji :Ok:

nebudu vás banovat, akorát s ohledem na slečny co tu máme a na některý mladší uživatele korigujMe trošku ten slovník :wink: já taky s tím mám poslední dobou problém, ale...

:danko: