takze ted za me:
forum je myho brachy. jsem rad, ze ho udelal a vim kolik casu mu obetuje.
Bavi ho to a je fajn, ze tady neco takovyho je.
Bavi me sem chodit a, uprimne, delat si z Vas srandu, vymejslet ptakoviny, obcas se pohadat atd atd
jsem na rimskejch forech asi 2 roky a muzu Vam rict, ze benevolence tady je ohromna. Je to tady banda blaznu, kteri maj radi klub tisice kilometru daleko a bavi je se o nem bavit.
Tohle forum se muze stat mistem setkavani, mistem traveni volneho ci pracovniho casu a mistem, kde vznikou kamarddstvi apod - staci se podivat na Sushiho a Klidu
ci Danka, ktery za nama pridel az Bulharska ci odkud, SCR, ktery utratil prachy abychom meli odznacky, GONA, ktery si diky foru zaridil koncert spolecne se SCR, kluky co prijeli na sraz a co snad prijedou znovu, Maxe, kterej je z Rima a vidam ho castejc nez spousta svejch kamosu atd atd
Kdo sem chodi dyl, me trosku zna - nejsem model optimalni clena fora, bracha je ze me sedivej atd ale...je nas tu par a uz se dostavame do situace, kdy jeden napise picovinu a vsem je jasne, ze ho jeho "pronasledovatel" okamzite uzemni. Mluvim tady o Carlovi a Klidovi napr. nehodnotim, co kdo pisete, je mi to u paty, ale lidi to stve.
Carlo pis, je super, ze se tu bavis a ze si aktivni, alespon se tu neco deje.
Ale kontroluj se (datte na bella regolata rikaji rimani), nema cenu kurvit topicy (kua, pise se tam mekky nebo trvdy I..

). lidi to sere. takovej maty je on-line kdykoli se tu stavim a cte si, napr ma rad topic o zenskej bo je to mladej kluk a ty tam hodinu pises jak na chatu. maty tam prijde, (sam doma a tak

) aby se podival na nejake damy a vidi tvoje vyplody -
vis, jak to dopadne? odejde! nebude sem chodit!" a to misto, o kterym jsem mluvi nahore zmizi..chapes me?
Klido, chlape, take it easy. ty si srdcar jak blazen, bejt z prahy, bydlis v giallorosse, ale s veskerym respektem, tohle je forum, ne 5* restaurace
:wink: verim, ze ty me pochopis.
Proc ma Sushi travit noci ctenim Vasich blabolu o avatarech, o tom, kdo ma koho rad a kdo je gay (pozn k tematu - GAY je terminus tecnicus - neznamena to homosexualitu jako takovou, ale dementni prispevek nebo tak neco. Sushi mi dal i foto YOU ARE GAY a verte mi, vi, ze jsem na spis na Sudokopytniky

)
Opet - jak to dopadne - VYSERE SE NA TO a to misto, o kterym mluvi nahore, zmizi - chapete me?Je nas tu asi 30 aktivnich nebo tak nejak - kua tu nemuze bejt prdel, rim a klid?
na co si tu hrajeme? na to, kdo je frajer na netu? na to, kdo bude mit vic postu? na to, kdo je vetsi bourak?
na tohle seru...
abych odpovedel na svou vlastni otazku - ja sem chodim, protoze mam rad rim a svyho brachu. verim, ze se tady sleze parta hovad, co se jednou, 2x, 3x - 10x za rok nekde sleze, opije se a rekne si co a jak a jak to vlastne ti kluci maj kopar a LAZIO MERDA.
Tazze, slohovka je u konce, omlouvam se za preklepy, ale tenhle zvastnehodlam cist znovu a:
Nebudte jak petilety a dorazte na sraz.
SUSIsr