FORUM

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
Co mam chapat ? Co som nepochopil ? To aby som zacal pisat kazdy druhy den 2 slohovky ma neprinutite .

delej co chces. jen se podivej na prvni post tohohle topicu a ver, ze presne tohle se ted deje.

já jen něco dodám...
doufám že už jste pochopili,proč jsem chtěl ShoutBox...právě kvuli timhle věcem,aby se nezasíralo forum

SUSIsr napsal:
Danko ser na to.

Carlo ser na to.

brou

Ze se z tohohle topicu stane klasicky pinpong beze smyslu, jsem opravdu necekal.

jen me to utvzuje v tom, ze jakakoli investice (intelůektualni ci emocni) nema na tomhle foru smysl. vracim se k solipsismu.

Diky kluci.

:lol:

Ale pingpong je prakticky každá diskusia nie?

navyše som sa snažil nepísať nič od veci, iba som argumentoval.

Trebars ma niekedy tvoje posty o dementnosti Pradeho tiez unavovali , a nepisal som ti to .

To je chyba, to sa od diskusie očakáva.

Voči slobodnému prejaveniu vlastného názoru som nikdy nič nenamietal, naopak!

Iba som ťa poprosil, aby si kašľal na spam a normálne, prínosne diskutoval a urobil som to z prostého dôvodu. Preto, že pamätám časy, kedy som sem chodil ešte ako quest. O futbale sa tu bavili štyria ľudia: Sushi, Klíďa, Richie a 90210. Občas sa zapojil SUSisr. Rád som si prečítal každý jeden post o čomkoľvek, pretože každý dával zmysel a bol niečím podložený. Dnes už to tak ani zďaleka nieje, preto sem chodím menej a nechcem sem prestať chodiť úplne. Vďaka fóru mám zopár dobrých známych, preto sa nečuduj, že mi na ňom záleží.

Pochopil si to snáď inak?

Nič, z mojej strany všetko k téme. PEACE :wink:

Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:
já jen něco dodám...
doufám že už jste pochopili,proč jsem chtěl ShoutBox...právě kvuli timhle věcem,aby se nezasíralo forum

to neni o toolech, ver mi, ze ne..

shoutbox je k nicemu, uplne k nicemu. kdyz je nekdo schopen reagovat na cokoli, bude to delat i s peti shoutboxi, kurva je tu mesik, iccq, fb..li mortacci vostra

danko10 napsal:
SUSIsr napsal:
Danko ser na to.

Carlo ser na to.

brou

Ze se z tohohle topicu stane klasicky pinpong beze smyslu, jsem opravdu necekal.

jen me to utvzuje v tom, ze jakakoli investice (intelůektualni ci emocni) nema na tomhle foru smysl. vracim se k solipsismu.

Diky kluci.

:lol:

Ale pingpong je prakticky každá diskusia nie?

navyše som sa snažil nepísať nič od veci, iba som argumentoval.

Trebars ma niekedy tvoje posty o dementnosti Pradeho tiez unavovali , a nepisal som ti to .

To je chyba, to sa od diskusie očakáva.

Voči slobodnému prejaveniu vlastného názoru som nikdy nič nenamietal, naopak!

Iba som ťa poprosil, aby si kašľal na spam a normálne, prínosne diskutoval a urobil som to z prostého dôvodu. Preto, že pamätám časy, kedy som sem chodil ešte ako quest. O futbale sa tu bavili štyria ľudia: Sushi, Klíďa, Richie a 90210. Občas sa zapojil SUSisr. Rád som si prečítal každý jeden post o čomkoľvek, pretože každý dával zmysel a bol niečím podložený. Dnes už to tak ani zďaleka nieje, preto sem chodím menej a nechcem sem prestať chodiť úplne. Vďaka fóru mám zopár dobrých známych, preto sa nečuduj, že mi na ňom záleží.

Pochopil si to snáď inak?

Nič, z mojej strany všetko k téme. PEACE :wink:

danko, videls foresta gumpa?

tak tohle si ted delal, hral si pinpong o zed. nikdy nevyhrajes.

Pozri si Topic Liga , tam diskutujem , dost sa zapajam do diskusii napriklad s 90210 , aj ked casto mame odlisny nazor .

V OFFTOPICU som casto OFFTOPIC , ale zas tak casto ako vravi SusiSr nie :lol:

Pozri si Topic Liga , tam diskutujem , dost sa zapajam do diskusii napriklad s 90210 , aj ked casto mame odlisny nazor .

V OFFTOPICU som casto OFFTOPIC , ale zas tak casto ako vravi SusiSr nie :lol:

furt se bavis. ja ne.

SUSIsr: ale uľaví sa ti...

navyše, ak som vážne hral pingpong o múr, tak to nieje tak úplne moja chyba, nemyslíš?

nič, nechám to, než sa to zvrtne už ozaj niekam...

danko10 napsal:
SUSIsr: ale uľaví sa ti...

navyše, ak som vážne hral pingpong o múr, tak to nieje tak úplne moja chyba, nemyslíš?

nič, nechám to, než sa to zvrtne už ozaj niekam...

kamarade, ja nemam nic proti tobe, proto jsem napsal, ze te rad uvidim.

mrda me, ze bracha se tu prca s novvym forem a pak se tady melou hovna. chapu tvoji pozici, chapu i snahu o vysvetleni veci ci o zlepseni situace, ale zatim je to stale o tom samym - neni to tu ani zajimavy, ani tu neni legrace.

ja pisu primarne do komunity, nevim o cem se bavite v lize atd, ale komunita je fakt smesna. tot vse.

opakuji - nic proti tobe.

Keby sa mleli iba tu, možno by sa to dalo prejsť, lenže melú sa všade.

Máš pravdu, urobil som chybu, že som to nenechal a snažil sa asi tri krát opakovať.

Samozrejme ťa rád uvidím, dáme pár pív a môžeme to prebrať live.

Tu z toho vzniká leda ďalší bordel.

See ya :wink:

danko10 napsal:
Keby sa mleli iba tu, možno by sa to dalo prejsť, lenže melú sa všade.

Máš pravdu, urobil som chybu, že som to nenechal a snažil sa asi tri krát opakovať.

Samozrejme ťa rád uvidím, dáme pár pív a môžeme to prebrať live.

Tu z toho vzniká leda ďalší bordel.

See ya :wink:

jasne :wink:

Já to tak pročítám, poslední dobou už (dočasně) ani moc nepíšu a spíš se snažím poznat nový fórum, když už mě kluci na hřišti točej... ani na italský fórum skoro nepíšu.

K tomuhle jen peace, Carlo tu bude asi jeden z nejmladších uživatelů... časem se to snad spraví, uklidní, whatever... A vzhledem k tomu, jakej se tu ztrhnul vůči němu kouř se strany většiny lidí (i mojí), ten čas by mohl být relativně krátkej.

FORZA ROMA

Sushi napsal:
Já to tak pročítám, poslední dobou už (dočasně) ani moc nepíšu a spíš se snažím poznat nový fórum, když už mě kluci na hřišti točej... ani na italský fórum skoro nepíšu.

K tomuhle jen peace, Carlo tu bude asi jeden z nejmladších uživatelů... časem se to snad spraví, uklidní, whatever... A vzhledem k tomu, jakej se tu ztrhnul vůči němu kouř se strany většiny lidí (i mojí), ten čas by mohl být relativně krátkej.

FORZA ROMA
peace on you

Hele , tak ma napadlo , co keby sme sa tak nejak spriatelili s forum kibicov romy na
Code:
www.asroma.pl

Maju tiez pekne forum , mozno by pribudli niaky novy clenovia , a zas polstina neni az taka nejaka jazykova bariera .

Hele , tak ma napadlo , co keby sme sa tak nejak spriatelili s forum kibicov romy na
Code:
www.asroma.pl

Maju tiez pekne forum , mozno by pribudli niaky novy clenovia , a zas polstina neni az taka nejaka jazykova bariera .
:lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Co je na tom vtipne ?