Finále KL: ROMA - Feyenoord

Lays a Hibernal od Polehni pripraveny, jdeme na to.

Taky jsem z Feyenoordu dost nervozni, videl jsem je se Slavii a budou to velky problemy.

Largo napsal:

Taky jsem z Feyenoordu dost nervozni, videl jsem je se Slavii a budou to velky problemy.

Zatím když o něco šlo zafungoval element Mou. Já věřím v drtivou výhru. Fotbal bude z naší strany hrozný ale góly dáme. :sala:

Jestli Mikhi může tak bych ho dal klidně na poločas, teď trochu odlehčim než se do toho půjde 😁 na tipaci kurz 2,7 že Mancini bude mít žlutou kartu 🤣 to vědět odpoledne tak si to dám za litrik 😁 teď vážně dnes mi je opravdu jak ale hlavně ať se zvedne pohár

masterhunter napsal:
Largo napsal:

Zatím když o něco šlo zafungoval element Mou. Já věřím v drtivou výhru. Fotbal bude z naší strany hrozný ale góly dáme. :sala:

Snad jo. Ja jsem od prirody pesimista, kdyz jde o neco velkyho 😃

Largo napsal:
masterhunter napsal:
Largo napsal:

Snad jo. Ja jsem od prirody pesimista, kdyz jde o neco velkyho 😃

Musíš být pesimistický optimista. Být si jistej, že to bude stát za hovno, ale doufat v opak. :lol: :lol: