Finále KL: ROMA - Feyenoord

scr

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tahle trofej by nám mohla hodně pomoct ☺️ hráčům psychicky (Mancinimu asi ne 😁) ale třeba tím že by i kvalitní hráči chtěli do Říma za Mourkem ☺️😉 přestupak bude zajímavý, my si to pořádně užijme kdo ví kdy zase něco vyhrajeme 😁😁🤪já osobně jsem připravený na ostrý víkend, přítelkyně už tak nadšená není 🤣🤣🤣

Tak snad ho třeba tahle trofej přesvědčí že i v Římě jde o něco hrát 😉 řeknu ti, ale že jsem nikde nečetl že ho chce Inter

Nejlepším hráčem finále byl Smalling
Chris Smalling dostal cenu pro nejlepšího hráče finále Konferenční ligy. Obránce AS Řím přispěl k tomu, že italský klub v souboji s Feyenoordem neinkasoval a vyhrál 1:0

https://twitter.com/nocontextfooty/status/1529572554356269058?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1529572554356269058%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.carlozampa.com%2Fviewtopic.php%3Ft%3D199565start%3D15

- první evropská trofej, Mourinho podtrhl svoji nesmrtelnost
- fotbal to moc od nás nebyl, ale obrana byla jako skála - Smalling je úplně skvělej
- Rui v bráně chytil nesmysl
- Mancini je podle mě psychopat...jeden v týmu bejt může, já jeho fanouškem nikdy nebyl, nikdy nebudu
- komentátoři a experti v český televizi by zasloužili bombu, takovýhle jednostranný komentáře, to bych blil. Fandit a protěžovat nějakej tým je debilita a nemělo by to u komentátorů bejt
- Řím si to zasloužil, mám obrovskou radost
- příští rok zabojovat o titul!!! :)

Fu, Mou si zachránil sezónu.

Víťazstvo v nie príliš kvalitnom pohári ale aj tak poteší. Obzvlášť na naše pomery je to taký základný kameň, na ktorom môžeme stavať keď trochu opadol tlak.

Potešilo. :roma: :roma:

Smalling kokos, to je skala.
Abraham sympatak, Pellegrini dobrý kapitán :Ok:

Nejakú tú os máme, funguje to, ideme na leto a do ďalšej sezóny s nejakým renomé. :roma:

Jen se zeptám ten Veletržní pohár co jsme vyhráli se taky počítá jako mezinárodní nebo se pletu? Jako je to skoro jedno jen se ptám

pasta napsal:
Jen se zeptám ten Veletržní pohár co jsme vyhráli se taky počítá jako mezinárodní nebo se pletu? Jako je to skoro jedno jen se ptám

Veletržní pohár byla klubová fotbalová soutěž mezi evropskými týmy. Soutěž vznikla v roce 1955 z iniciativy místopředsedy UEFA E. Thommena (Švýcarsko) jako „Mezinárodní pohár měst pořádajících průmyslové veletrhy“ (International Industries Inter-Cities Cup), určená pro vybraná mužstva měst, také zvaná Veletržní pohár.

V roce 1971 převzala řízení soutěže oficiálně UEFA. Veletržní pohár byl nahrazen Pohárem UEFA.

Těžko říct.

Skeči napsal:
Sushi napsal:
Ty vole mne je strašně blbě

Aaale ale...

Jinak Leo za 10 měsíců, co byl zraněný, tak má dvě medaile z mezinárodních soutěží. Zaslouží si. :sala:

BTW Psychr, Ty jsi dostal úplně parádní dárek k narozkám. Vše nej :Ok:

Grazie :Ok:

Abaddon napsal:
pasta napsal:

Veletržní pohár byla klubová fotbalová soutěž mezi evropskými týmy. Soutěž vznikla v roce 1955 z iniciativy místopředsedy UEFA E. Thommena (Švýcarsko) jako „Mezinárodní pohár měst pořádajících průmyslové veletrhy“ (International Industries Inter-Cities Cup), určená pro vybraná mužstva měst, také zvaná Veletržní pohár.

V roce 1971 převzala řízení soutěže oficiálně UEFA. Veletržní pohár byl nahrazen Pohárem UEFA.

Těžko říct.
Když si dáš do Googlu europa league winners, tak ti to najde tabulku, ve které je u roku 1961 napsáno AS Roma já to vnímám jako evropskou soutěž, předchůdce poháru UEFA

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

scr

HugoBoss27 napsal:
Je to celé jedna velká krása 🟡
Dneska zvu celou rodinu na večeři za výhru :Ok: :D

Forza Roma pičo :danko:
Příjdu

Sent from my iPhone using Tapatalk