Filmy, serialy, ...

Pokud zvládnete anglický titulky nebo máte HBO GO přístup, doporučuju seriál Gomora (volně se inspiruje knížkou), jeden z nejlepších seriálů, co jsem kdy viděl, působilo to na mě až neuvěřitelně, je to syrový, působí to neskutečně realisticky. Sushi by asi dal i originál, ale nevim jak moc je ta napoletánština ještě italštinou :mrgreen:

jojo prej je tomu rozumět na hovno :lol:

brácha mě do toho nutí. asi časem kouknu, prej je to super

Fear Clinic
- seroš byl výbornej (teda, miniseroš)
- teď čumim na film, i když teda v eng ale zatim dávám
tak kdo má rád horory, doporučuju

Som si inak pozrel toho birdmana ( niekto ho tu chválil) a ako teda nejaký dojem to na mňa nezanechalo ...

já viděl poslední dobou

grandhotel budapešť
zklamání

reign me over
skvělý

better call saul
odpovídající = dobrý

leftovers
divný, ale docela dobrý, zpětně, určitě kouknu na druhou sérii

první díl game of trones
nuda

little miss sunshine
prdel, nenáročná komedie pro lidi nad 25

dallas buyers club
super, z 90 % díky mattovi a 5 kvůli jaredovi

akumulátor I
návrat do dětství

modern family se docela drží

family guy méně

episodes poslední řada docela prdel, koukám dál

zbytek se mi vykouřil z hlavy

scr

Doporucuji filmy Wrong Cops...hodne velka prasarna :) a pak neco pro punkace film CBGB !!!

Minulej týden sem byl na Whiplash a vynikající. Lyrický, silný až brutální. J. K. Simmons v asi životní roli. A to fakt nemusím jazz. Doporučuju.

scr

je to dobrej film...jen me nasral ten plakat, ze kdo neni hudebnik, hraje v rockovy kapele...buzici :)

scr

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
scr napsal:
je to dobrej film...jen me nasral ten plakat, ze kdo neni hudebnik, hraje v rockovy kapele...buzici :)

proto je třeba poslouchat metal :Ok: :lol:

metal je zas dobrej pro ty co nechteji slyset hudbu, ale staci jim jen ze je to nahlas :) HC to je ta prava hudba :)

scr napsal:
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
scr napsal:

proto je třeba poslouchat metal :Ok: :lol:

metal je zas dobrej pro ty co nechteji slyset hudbu, ale staci jim jen ze je to nahlas :) HC to je ta prava hudba :)

tak to máš presne na opak, tú definíciu. HC si ja osobne púšťam, keď chcem vedieť, ako znie reťazová autonehoda. :mrgreen:

Tony napsal:
Mna teraz chytila Batmanovská tématika... toto je skvelé podľa mňa.

http://www.csfd.cz/film/367404-gotham/

Pozerám hodnotenie, a tak čakám, že to je rovnaká sračka jak Arrow

ja tomu fakt nechapem, Arrow má červené čísla na csfd, wtf? To je presne to, prečo neznášam seriály, trapný otrepaný scenár, s oničom hercami, všade samá tma odohrávajúca sa snád v 1 budove .... aaagr. hroza!!

Carlo napsal:
Tony napsal:
Mna teraz chytila Batmanovská tématika... toto je skvelé podľa mňa.

http://www.csfd.cz/film/367404-gotham/

Pozerám hodnotenie, a tak čakám, že to je rovnaká sračka jak Arrow

ja tomu fakt nechapem, Arrow má červené čísla na csfd, wtf? To je presne to, prečo neznášam seriály, trapný otrepaný scenár, s oničom hercami, všade samá tma odohrávajúca sa snád v 1 budove .... aaagr. hroza!!

Co clovek to nazor. Ja rad pozeram aj Arrowa a som fanusik aj toho, Oliver Queen je typek a vrazdi s lukom, nie trapnou pistolkou :mrgreen: