Filmy, serialy, ...

Ja som si pozrel dnes toto dodatocne, po tom co som zaspal pred dvomi dnami a nelutujem casu na stahovanie.
Výborný film.

Code:
http://www.csfd.cz/film/3195-stvanec/

to nedávno dávali
nemluvil jsem o tom tady taky?
každopádně ty procenty na čsfd neodpovídaj

Procenty na csfd se člověk u spusty případů vážně řídit nemůže. Co komentář, to superlativ.

Ja som sa snazil pochopit tomu, ale tam sa to zoraduje podla oblubenosti?
Ak som tam zaregistrovany, tak mozem dat niekomu na komentar like?

Lebo ak ano, tak to uz robia ludia iba kvoli tomu zviditelneniu.

klida napsal:
danko10 napsal:
Čo? Ty nič nevieš. *omg* :mrgreen:

přesně, nicméně jsem viděl přes noc prodloužený verze všech tří filmů a bylo to, jak řikám, no

Už tak to bylo silně přetažený; natož prodloužený verze, uf. Hobbitovi už jsem se radši vyhnul, když jsem zjistil, že tentokrát má být na 3 díly JEDNA knížka :mrgreen:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
klida napsal:
přesně, nicméně jsem viděl přes noc prodloužený verze všech tří filmů a bylo to, jak řikám, no

Už tak to bylo silně přetažený; natož prodloužený verze, uf. Hobbitovi už jsem se radši vyhnul, když jsem zjistil, že tentokrát má být na 3 díly JEDNA knížka :mrgreen:

přetažený to je poměrně dost, návrat krále má bez titulků lehce přes čtyři hodiny :aaaa:

Dneska sem se vrátil do dětství a zašel sem s bráchou na želvy ninja a musim říct, že sem si u toho skvěle odpočinul. Pro každýho, kdo nevyhledává film, u kterýho se musí přemejšlet a chce se jen odreagovat pohledem na pěknou babu a pár dobře udělanejch triků - doporučuju

Code:
http://www.csfd.cz/film/370681-co-jsme-komu-udelali/

Dávajú to teraz v kinách, kto sa chystá na komédiu, tak si to vyberte, je to paráda.

JÁ DNESKA JSEM BYL NA INTERSTELLAR A CHYBĚLO MÁL A NORMÁLNĚ JSEM SE POSRAL V KINĚ

To aj ja. Tak brutálne tri hodiny nudy som zažil naposledy keď som trčal v Amsterdame na letisku.