tak jsem nemocnej a koukám na filmy...
tex montana will survive!
- total bullshit
mad max: fury road
- docela dobrý, trošku chvílema nuda, jak furt někam jedou, ale hezky udělaný a nakonec i zajímavej příběh
perfetti sconosciuti
- super film, doporučuil bych klidně i si to někde najít s titulkama (je to italsky), je to o tom jak se lidi podváděj a tak prostřednictvím mobilů, který maj neustále strčený v zadku
lo chiamavano jeeg robot
- italskej film o superhrdinovi, odehrává se to v Římě, je tam i derby (myslim že jsme vyhráli

), celkově se mi to líbilo, i když to má slabší chvilky. bylo to i na festaku ve varech, možná by to šlo někde splašit s titulkama
the intern
- robert de niro dělá stážistu o 50 let mladší anne hathaway, docela fajn komedie, takovej ten sem tam vtipnej sem tam romantickej příběh, kterej docela uteče a nenasere :Ok:
swiss army man
- total bullshit. what the fuck.
ghost town
- kdo má rád rickyho gervaise, bude mít rád i tenhle film o tom, jak tehdy ještě tlustej a hnusnej ricky kecá s duchama
marťan
- kokotina, zajímavej nápad a prej v knížce je to super, ale nudnej film
hologram pro krále
- myslel jsem, že tom hanks bude zárukou snesitelnýho filmu o ničem se zajímavým koncem, ale je to jen těžko snesitelnej film o ničem a konec nemá
deadpool
-trochu stupidní, ale prdel a hezky udělaný, ideální film na sobotní návrat ve tři ráno nebo na párty 18letejch jelit :Ok:
nedávno jsem viděl
blue jasmine, docela se mi líbil, na to, že je to woody allen
zmizení eleanor rigbyové - zatim jsem viděl 1 film ze tří (on), docela dobrý
predestination - what the actual fuck. docela dobrý :Ok:
secret life of pets - super
do práce pudu asi až v ponděí, tak snad zkouknu ještě něco dobrýho ne samej bullshit