Filmy, serialy, ...

Ja som obecne divný v úplne všetkom a filmy nie sú výnimka :skod: Sci-fi filmom sa výhradne vyhýbam - a keď už, môj najoblúbenejší je Armaggedon 8) , rovnako ako historickým (a to študujem históriu :D ). Ja neviem, mne to prišlo všetko úplne super, ani mi to neprišlo ako taká emočná sračka, kľudne by som zniesol ďalších 170 minút.

Může být. Ono i mezi mými kamarády se to některým hodně líbilo - jako třeba tobě - a jiní zas souhlasili se mnou. Takhle to u filmu prostě je. Stejně jako u hudby. Nebo u toho, komu fandíš ve fotbalu (tam je ale jedna výjimka. vlastně dvě. fandit laziu nebo juvemerdě může jen retardovaný jedinec).

scr

Sushi napsal:
http://www.csfd.cz/film/430582-stranger-things/prehled/

:oops:

musim rict, ze jsem neveril, ze by me to mohlo bavit a behem jednoho vecera jsem dal 6 episod a super...dneska dojedu posledni dve a pak zas budu okusovat nehty nez budou dalsi serie :)

tak jsem nemocnej a koukám na filmy...

tex montana will survive!
- total bullshit

mad max: fury road
- docela dobrý, trošku chvílema nuda, jak furt někam jedou, ale hezky udělaný a nakonec i zajímavej příběh

perfetti sconosciuti
- super film, doporučuil bych klidně i si to někde najít s titulkama (je to italsky), je to o tom jak se lidi podváděj a tak prostřednictvím mobilů, který maj neustále strčený v zadku

lo chiamavano jeeg robot
- italskej film o superhrdinovi, odehrává se to v Římě, je tam i derby (myslim že jsme vyhráli :D ), celkově se mi to líbilo, i když to má slabší chvilky. bylo to i na festaku ve varech, možná by to šlo někde splašit s titulkama

the intern
- robert de niro dělá stážistu o 50 let mladší anne hathaway, docela fajn komedie, takovej ten sem tam vtipnej sem tam romantickej příběh, kterej docela uteče a nenasere :Ok:

swiss army man
- total bullshit. what the fuck.

ghost town
- kdo má rád rickyho gervaise, bude mít rád i tenhle film o tom, jak tehdy ještě tlustej a hnusnej ricky kecá s duchama

marťan
- kokotina, zajímavej nápad a prej v knížce je to super, ale nudnej film

hologram pro krále
- myslel jsem, že tom hanks bude zárukou snesitelnýho filmu o ničem se zajímavým koncem, ale je to jen těžko snesitelnej film o ničem a konec nemá

deadpool
-trochu stupidní, ale prdel a hezky udělaný, ideální film na sobotní návrat ve tři ráno nebo na párty 18letejch jelit :Ok:

nedávno jsem viděl

blue jasmine, docela se mi líbil, na to, že je to woody allen
zmizení eleanor rigbyové - zatim jsem viděl 1 film ze tří (on), docela dobrý
predestination - what the actual fuck. docela dobrý :Ok:
secret life of pets - super

do práce pudu asi až v ponděí, tak snad zkouknu ještě něco dobrýho ne samej bullshit :lol:

scr

martan byl super...ghost town skouknu. Ted davaji v telce Invazi s Nicol Kidman..vcelku dobry psycho

mě to moc nebavilo... nebylo to dramatický, nebylo to vtipný... ale nápad zajímavej, to jo

máš rád ricky gervaise?

já teď dokoukal FURY s bradem pittem, docela zbytečnej film, žádná zajímavá postava, prostě jen nuda a konec... 2 a čtvrt hodiny

Ja som až teraz videl The man from Earth... Je to super. Kto ste nevideli, rozhodne odporúčam.

S filmami som iba 9 rokov pozadu. Nezlé.

Sushi napsal:
hologram pro krále
- myslel jsem, že tom hanks bude zárukou snesitelnýho filmu o ničem se zajímavým koncem, ale je to jen těžko snesitelnej film o ničem a konec nemá

dej si Sullyho, to je typická Eastwoodovská dokonalost a Hanks je tam naprosto geniální

danko10 napsal:
Ja som až teraz videl The man from Earth... Je to super. Kto ste nevideli, rozhodne odporúčam.

S filmami som iba 9 rokov pozadu. Nezlé.

to je dobrej film