Fan klub

Nechce se mi je po takový době mlčení otravovat takovou kravinou, ale na?el jsem si transparenty dvou klubů co jsou po AIRC:

tie znaky by ma dost srali...tu aspon vidno, ze s klubom nemaju nadstandardne vztahy.

aky je ten druhy fan klub?

Dneska mi psal někdo u AIRC...

Ptal se, jak to s náma vypadá.

Skvěle, no ne?

8)

:lol:

Mě bolí ?i?ka jsem je?tě trochu po tahu , ale jinak věřim ?e porázíme AC a to se vsadim kidně o cokoliv!!!

Toho jako zajímalo jestli jsme nepřestali fandit??

Kdy? fandim , tak !!!! KURVA FANDIM !!!!

Zajímalo ho, jestli budeme zakládat ten Roma Club, kvůli kterýmu jsem si s ním vyměnil asi 20 mejlů...

A kterej vy?uměl jak pára nad hrncem, jakmile byl zmíněnej první poplatek.

Kdy? zakládám, tak !!! KURVA ZAKLÁDÁM !!!

Ví? vůbec, v kterým jsi topiku??? :lol: :lol: :lol:

Sushi napsal:
Stále víc mám pocit, ?e někteří lidi maj místo ksichtu prdel, proto?e co jsou ti jejich fandové schopný na různý fóra vysrat...

Díky, díky, ?e jsem romanista. Aspoň se nemusím stydět, a i kdy? nejsem ?ádnej model, pořád se na sebe mů?u podívat do zrcadla a nestydět se.

Je to jen fotbal, ale kdy? někdo svede popírat zářezy ve prospěch Interu Milán a podobně, musí mít podle mě v hlavě nablito. Fuj.

Forza Roma.
toto je moment, kdy by se měli Romanisti, bez ohledu na vyznání nebo názor na přínos Taddeíe, pod vedením Sushiho sjednotit a postavit se útlaku ze strany zlodějů a jiných pruhovaných nepřítelů, toto je moment, kdy vás přátelé vyzývám k zamy?lení na téma fanklub, proto?e takle to dál nejde, NENECHME SE DÁL OKRÁDAT

8)

EDIT: těm co maj zkou?kový (Sushi) a nechtěj to ře?it se omlouvám, ale tak mě to nějak napadlo

My pleasure, zorganizovat to není problém.

A a? to bude, sejdeme se s těma zlodějema v parku a rozbijeme jim ciferníky 8) :evil: :lol:

Parta 15-ti a? 17-ti letých fakanů(omlouvám se těm kterým je více)proti silně degenerovaným feťákům,který si dávaja den co den silný modely

Pockaj , vy im chccete rozbit drzky ? To aby som zacal pocúvat rap , a pripojil sa k parte ciganom v Saža . Potom Interisti sa ozyvat nebudú :lol: :lol: .

Zle som pochopil ?

Inak podla mna by to aj sam zvladol Panky , vsak ma vacsi tricak ako Barusso :lol: .

A aj Danko 10 je slu?ná postava :lol: :wink: .

Nie sranda , chlapi(ci) , neberte to osobne , ale vysvetlit mozte co planujete .

:lol:

vysvětlit... rozbíjení tlam byl vtip, to je jasný

jinak vidí? to co já, klíďa to tu zas o?ivil

já bych fanklub udělal nezávisle na tý citaci, nicméně... důvod se v?dycky najde :lol:

(btw INTER MERDA)

TottiAS22 napsal:
Pockaj , vy im chccete rozbit drzky ? To aby som zacal pocúvat rap , a pripojil sa k parte ciganom v Saža . Potom Interisti sa ozyvat nebudú :lol: :lol: .

Zle som pochopil ?

Inak podla mna by to aj sam zvladol Panky , vsak ma vacsi tricak ako Barusso :lol: .

Nie sranda , chlapi(ci) , neberte to osobne , ale vysvetlit mozte co planujete .

vo vlastnom zaujme sa prestahuj kamos... :evil:

danko10 napsal:
TottiAS22 napsal:

Zle som pochopil ?

vo vlastnom zaujme sa prestahuj kamos... :evil:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Neviem , ci Vám 15 rocný pako pomo?e , ale do toho fanklubu idem . Neviem síc s cím by som mohol pomôct okrem tej finančnej ciastky , ktorú sa asi budem muset naucit poslat na úcet :lol: .

Jo , obciansky mám , tak?e som velký chlapec :lol: :wink: .

čistě pro připomenutí (to jinak barevný berte s rezervou):

Sushi napsal:
AIRC (associazione italiana RC, 1971, informace jsou přímo od nich):
Code:
http://www.associazioneitalianaromaclub.it/

- 150 euro vstup a roční platby
- 150 euro transparent + na stadion by nám ho vě?eli oni, kdybychom nebyli v Římě my (transparent má asi 4x1,5 metru)
- lhostejno kolik nás bude
- cykly září-září (tj. kdybychom ot zalo?ili dejme tomu v listopadu, dva měsíce bychom platili za nic)
- na?ich peněz se financují aktivity AIRC, jeden lístek na jeden zápas pro jeden Roma club, výjezdy (to chápu spí? pro italský RC), knihy, kalendáře, ?ály, plakáty, láhev vína atd. pro klub (nikoli pro ka?dého)
- klub funguje jako opěrný bod v Římě (kdyby jsme tam jeli, asi by vám pomohli s ubytováním či sháněním lístků), měli bychom odkaz na web na jejich webu a naopak pomáhali romanistům na výletech v ČR či SR
- je třeba mít sídlo (Giallorossa? :( )
- AIRC je podporovaný Římem, viz. to co mi psal Gianfranco a viz. fotky na webu, kde je Mexes, Spalletti, Sensi, atd.
- finanční podpora ze strany klubu není
- AIRC v zahraničí nedělá průkazky
- ustavuje se jakýsi vedení (prezident, viceprezident, pokladník atd.)

Seznam klubů AIRC ve světě:
Code:
http://www.associazioneitalianaromaclub.it/modules.php?name=Encyclopedia&op=list_content&eid=8

UTR (unione tifosi romanisti, 2000, informace jsou od prezidenta RC Lutych, který patří k UTR):
Code:
http://www.utronlus.it/

Code:
http://www.youtube.com/watch?v=uj-5X45JhuA

- 250 + 50 vstup a 250 roční platby
- 150-200 euro transparent (nevím, jestli by nám ho pověsili - asi jo)
- minimálně 30 lidí (?e prý nevadí připisovat lidi tak jako na oko...)
- cykly září-září (tj. kdybychom ot zalo?ili dejme tomu v listopadu, dva měsíce bychom platili za nic)
- jeden lístek na jeden zápas na jeden klub
- klub funguje jako opěrný bod v Římě (kdyby jsme tam jeli, asi by vám pomohli s ubytováním či sháněním lístků), měli bychom odkaz na web na jejich webu a naopak pomáhali romanistům na výletech v ČR či SR
- je třeba mít sídlo (Giallorossa? :( )
- UTR je podporovaný Římem, viz. slova prezident RC Lutych o setkáních s fotbalisty, mimo jiné s Aquilanim
- finanční podpora ze strany klubu není
- UTR dělá průkazky
- ustavuje se jakýsi vedení (prezident, viceprezident, pokladník, ostatní nepovinně)
- UTR dělalo tu výstavu při příle?itosti 80. výročí a tu, co je teď na Piazza del Popolo

Seznam UTR klubů ve světě:
Code:
http://www.utronlus.it/cerca_club.php?regioni=&provincie=&invia=Cerca

Sečteno podtr?eno:

-levněj?í je AIRC, informačně přístupněj?í je AIRC, ve prospěch UTR hraje osobní svědectví jejich prezidenta, ?e se setkali s hráči, dále fakt, ?e organizují tu super výstavu
-nabízí přibli?ně to samý, ?ály apod. pro klub (ne pro v?echny), UTR dělá navíc průkazky na jméno (upřímně, ty bychom si mohli dělat i sami.. :lol: )
- zdá se, tak od oka, ?e víc klubů po světě má UTR (z těch co dělá AIRC jsem dosud sly?el jen o RC Malta, z těch UTR o Curychu a Lutychu, ale to je spí? náhoda, o kom kde něco zaslechnu atp.), co se RC v Itálii a Římě týče, nejde ani u jednoho z nich ani počítat...

-kluby toho samotné moc nenabízí, ale je to organizovaná forma fandění, byli bychom součástí něčeho mnohem vět?ího, byli bychom organanizováni u nás - kdy? se začalo mluvit o fanklubu, navrhl jsem (a vyrostlo z toho tohle) udělat Roma Club, tj. oficiální fan klub podporovaný klubem z Itálie, co? byla my?lenka, kterou jsem měl u? tak před měsícem a chtěl to rozjet u? tehdy, jen jsem byl línej v?e tohel zji?ťovat (kdy? teď vidím, ?e nejsem sám, koho něco podobného napadlo, tak jsem se do toho dokopal :) ) ... to jen tak na klidovu otázku, co z toho budeme mít.. asi nic moc, upřímně :) věci AS ti nikdo zadarmo nedá... a to, ?e zaplatíme 150 euro třeba, za x lidí, je prd - kdy? uvá?íte, ?e 150 stojí v Roma Store nová mikina
- klida má pravdu, ?e nemít stránku anglicky je hrozný (ale podívejte se asroma.it a pak něco chtějte po klubech... :roll: ), stejně tak má pravdu, ?e pokud se nesjedeme ani do Giallorossy na zápas, mluvíme zatím trochu předčasně

Kdo z nás jak (jak tak čtu):

Pro: Sushi, danko10, Pique, scr, smurfik, cambulak, Pigi10 (+Klárinet mi to říkala osobně) (+SUSIsr a Gon138, hádám...)

Asi pro?: Richie, klida

na nikoho proti jsem nenarazil, ale mnoho lidí se nevyjadřuje, tak?e je to asi nenadchlo

na webu nějaký to "jo" řekli: abbadon, sportovec, 555dawer555, indastreet, giallorossi, tottias22, giaco, messi1, -totti-, psychr
(to je spí? jen tak pro info, kdo aspoň něco řekl)

Jinak zajímavý bude počkat si na to, s čím z Říma přijede danko - výsledek fotbalu, dojem z AIRC, info. Jinak, danko, chce? zjistit adresu či něco i o UTR?

Neboli: já u? toho sám moc nevymyslím, smysl by to mělo asi takovej, ?e bychom se nějak zorganizovali, co? je samo o sobě samozřejmě dost na hovno, ale já osobně bych nějakou vazbu na AS rád měl, čistě z fanou?kovství... ale nemá cenu to dělat v pěti lidech, ergo pokud by nás bylo dost, není to problém, ale já u? jsem unavenej a prosit nikoho nebudu, tak?e pokud chcete, stačí mi říct a mů?eme začít, pokud ne... PEACE.