Tak som si to teraz celé prebehol , celých 15 strán , osobne by som do toho nešiel , pretože tam nevidím žiadne výhody , žiadne zľavy , darčeky síce ano , ale pre Roma Club(cháp-my ako skupina) , nie pre jednotlivca . Síce lístok na zápas je , ale využíval by ho snáď len Sushi(nie že by som mu to neprial 8) ) , ale nebudem dávať vyše 200 eur-toľko to víde na jednotlivca , aby mi mohol uploadovať na forum fotky zo zápasu

.
Potom tu je celkom pekná vidina , že ked Rím príde do Česka či Slovenska(snad ste rátali aj s nami 8) ) , že sa stretneme s hráčmi a pod. - ťažko sem Rím príde , jedine ak by chytil Žilinu , tie Košice dle mňa boli na dlho dlho posledná možnosť . Navyše tam chodí Aquilaniho máma - pecka :ajajaj: .
Vidím to ako dať niečo nad 200 eur len zato , že sme na papieri , a budeme mať na Olympicu transparent , ktorý ani nebudeme vidieť a nebudeme tam . Toto sa skôr oplatí pre bratov sushiových , trebras Maxa , ktorý sú niekedy(neviem ako často) v Ríme a dostali by niaky lístok zadara , inak sa všetko platí , ako cesta a pod. , žiadne zľavy trebars v kappastore , darčeky pre jednotlivcov - nie pre kolektív - už vidím , ako by si susisr všetko nechal

.