Fan klub

Sushi napsal:
klida: nj, Řím by nám bohužel víš co... nasral na šišku :-/

jestli jde o sdružení romanistů v ČR, není potřeba abych to dělal já (co umím italsky) - kdo se toho ujme?

No aby z toho niečo vzniklo musí byť na to niake to "internetové miesto" , čiže bud web - ktorý NA PREKVAPKO ešte nejde , alebo tunak niak na foru ,ale uprednostnil by som web , ale nech sa vyjadria ostatný .

Carlo napsal:
Sushi napsal:
klida: nj, Řím by nám bohužel víš co... nasral na šišku :-/

jestli jde o sdružení romanistů v ČR, není potřeba abych to dělal já (co umím italsky) - kdo se toho ujme?

No aby z toho niečo vzniklo musí byť na to niake to "internetové miesto" , čiže bud web - ktorý NA PREKVAPKO ešte nejde , alebo tunak niak na foru ,ale uprednostnil by som web , ale nech sa vyjadria ostatný .

web je lepší....

jak chcete - prostor tu máte, pokud se něco probere,rád pomůžu, ale začínat to zase sám už mě neba

to bych řekl, že je to lepší jak tady, tak na webu (pokud začne fungovat pořádně)

ale proti gustu...

Ono , ked uz chceme nieco take neofiko , tak to dať na stránku (ked sa rozbehne) , trebars to zamknut niakym heslom , alebo len pristupom na Log In od admina , aby tam mali pristup len romanisti - i ked neviem ,co by sa tam davalo za veci , trebras napriklad ak daju niaky zraz v Giallo ,alebo nieco o komunite a bol by tam zoznam vsetkych fanusikov , to je taka moja predstava , ale znova - nech sa vyjadria ostatny 8)

Sushi napsal:
zoznam fanúšikov je podle mě kravina
8)

Tym by sa vlastne vyriešila otázka , kolko romanistov v CaS vôbec je , a aspoň by sme boli niak "pokope"( :lol: ) , ale ako rozhodnete :Ok: .

nějakej takovej seznam jsem na nějakým takovým webu už někdy viděl... a bylo mi z toho trošku trapně :mrgreen: :lol:

Sushi napsal:
nějakej takovej seznam jsem na nějakým takovým webu už někdy viděl... a bylo mi z toho trošku trapně :mrgreen: :lol:

ten zozanam normalne , ako keby si robil ofiko Roma Club , tiež potrebuješ zoznam , ale jak je libo ... :roma:

BTW, pre upresnenie , každý fanklub má niakych registrovaných členov , to som myslel tím zoznamom .

Carlo napsal:
Sushi napsal:

ten zozanam normalne , ako keby si robil ofiko Roma Club , tiež potrebuješ zoznam , ale jak je libo ... :roma:

BTW, pre upresnenie , každý fanklub má niakych registrovaných členov , to som myslel tím zoznamom .

já myslel takový to, co jsem někde viděl (příklad):

pepík, 45646878 (číslo icq), oblíbený hráč Totti, Louny

;)

Já to četl od začátku a tam z toho bylo dost lidí nadšených :mrgreen: Nakonec to ztroskotalo na lidech, tak jako většina takovejch nápadů

jojo, přičti k tomu, že mladický nadšení je někde daleko a vychází, že pokud by se mělo něco realizovat, tak je to teď na vás mladších :lol: