v profilu do kolonky signature a das to tam uplne stejne jak obrazek do prispevku :wink:Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:Hele , ako si nahram ten "popisek" , to co je sa Vam zobrazi vzdy po kazdej sprave , pod tou spravou , napriklad kopu z Vas tam ma gif s illegionario , ja by som chcel z googlu obrazok .
yesCarlo Zampa(TottiAS22) napsal:teda link daneho obrazku , a pred to aj to "img" ?
[/img]
90210 napsal:no tak zaprvy po redesignu byl ten candela nejak zmensenej, navic je to uz nejakej ten patek, co to vince zabalil a v neposledni rade jsem se pred par dny nechal ostrihat, takze manicka candela uz tolik nevystihoval mou osobnost.:0)
90210 napsal:v neposledni rade jsem se pred par dny nechal ostrihat, takze manicka candela uz tolik nevystihoval mou osobnost.:0)
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:to si tu kazdy meni avatary !!!! Uz aj pique !!!
.
klida napsal:poprvé,co sem chodim, nemá 90210 v avataru Candelu....
pro mě změna k horšímu teda....
Sushi napsal:edit: Piqueho avatar nám trošku přerostl, až budu mít chvilku, o něco ty max velikosti zmenším.. respektive šířku
Sushi napsal:tak to já naopak nahodil černou barvu na kůži...![]()
Pique napsal:Sushi napsal:edit: Piqueho avatar nám trošku přerostl, až budu mít chvilku, o něco ty max velikosti zmenším.. respektive šířku
ok, nebo ještě?? :wink:
Sushi napsal:Pique napsal:Sushi napsal:edit: Piqueho avatar nám trošku přerostl, až budu mít chvilku, o něco ty max velikosti zmenším.. respektive šířku
ok, nebo ještě?? :wink:
jo, ok - jestli chceš, trošku si s tím pohraju (oříznu, zmenším), aby to nebylo takhle zmáčknutý ... jo?
Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:Carlo:a co Alberto?ten sochu nedostane?![]()