Hele , ako si nahram ten "popisek" , to co je sa Vam zobrazi vzdy po kazdej sprave , pod tou spravou , napriklad kopu z Vas tam ma gif s illegionario , ja by som chcel z googlu obrazok .

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
Hele , ako si nahram ten "popisek" , to co je sa Vam zobrazi vzdy po kazdej sprave , pod tou spravou , napriklad kopu z Vas tam ma gif s illegionario , ja by som chcel z googlu obrazok .
v profilu do kolonky signature a das to tam uplne stejne jak obrazek do prispevku :wink:

no tak zaprvy po redesignu byl ten candela nejak zmensenej, navic je to uz nejakej ten patek, co to vince zabalil a v neposledni rade jsem se pred par dny nechal ostrihat, takze manicka candela uz tolik nevystihoval mou osobnost.:0)

90210 napsal:
no tak zaprvy po redesignu byl ten candela nejak zmensenej, navic je to uz nejakej ten patek, co to vince zabalil a v neposledni rade jsem se pred par dny nechal ostrihat, takze manicka candela uz tolik nevystihoval mou osobnost.:0)

Tymto avatarom ma chces zjavne venervovat :lol:

Si si nechaval dlhe vlasy , bo si sa chcel podobat Candelovi ?

klida napsal:
poprvé,co sem chodim, nemá 90210 v avataru Candelu....

pro mě změna k horšímu teda....

pro mě taky, protože Pizarro je hráč Říma, ale Candela je legenda

vidím to jako takový vymezení pozic... :mrgreen:

edit: Piqueho avatar nám trošku přerostl, až budu mít chvilku, o něco ty max velikosti zmenším.. respektive šířku

Si si nechaval dlhe vlasy , bo si sa chcel podobat Candelovi ?[/quote]

ne to nemelo s fotbalem nic spolecnyho.:0)

tak to já naopak nahodil černou barvu na kůži... :mrgreen:

90210: ten Candela šel zvětšit, někde jsem u dával návod...

Sushi napsal:
edit: Piqueho avatar nám trošku přerostl, až budu mít chvilku, o něco ty max velikosti zmenším.. respektive šířku

ok, nebo ještě?? :wink:

Pique napsal:
Sushi napsal:

jo, ok - jestli chceš, trošku si s tím pohraju (oříznu, zmenším), aby to nebylo takhle zmáčknutý ... jo? a pak to omezím na velikost, která by mohla bejt alright (jako pro všechny)..

Sushi napsal:
Pique napsal:
Sushi napsal:

jo, ok - jestli chceš, trošku si s tím pohraju (oříznu, zmenším), aby to nebylo takhle zmáčknutý ... jo?

kluk k nezaplacení tenhle ten :D

Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:
Carlo:a co Alberto?ten sochu nedostane? :lol:

ti sije ? To sa uz vyrezava socha aj za nosenie pitia , alebo co ? Som trocha teraz pozadu .