Je?tě nedávno by mě to ani nenapadlo, ale během doby, co jsem byl pryč, jste se v?ichni pěkně rozepsali (calciomercato dělá divy :lol: ). Nechcete si nastavit nějaké avatary, abychom se lépe rozli?ovali? Pokud s tím máte problém, po?lete sem obrázek nebo třeba jen jeho adresu, případně mi po?lete mejl, a já vám to nastavím.

Četl jsem si teď Přestupy a pletlo se mi, co kdo pí?e. Dřív jsem třeba rozli?oval podle sloven?tiny, ale teď u? slovensky pí?ou třeba danko10, adi333 nebo TottiAs22 a kdy? na to koukám, hrozně se mi to plete :)

Pokud se vám nechce nebo nemáte avatary rádi, tak v pohodě, nikdo nikoho nenutí .... :wink:

(pokud by někdo nevěděl - jako já je?tě nedávno - co avatar je, tak je to ten obrázek pod jménem, u mě:
Pokud by někdo nevěděl jak se nastavuje, tak to udělám třeba já...)

A aký velký by mal byť asi ten avatar ? Vie? , keby som dal velký , či by sa mi potom zmen?il na normál , čo sa sem zmestí ? 8)

TottiAS22 napsal:
Pigi10 napsal:
Me poznate lehce ten muj se nepodoba fotbalovemu :lol: :lol:

A ja som si myslel , ?e je to Prade s gitarou :lol: .

:twisted: :twisted: :twisted: Toho s Pradém nesrovnávej ten toho dosáhl víc ne? Pradé za jedno CalcioMERDAto

TottiAS22 napsal:
A aký velký by mal byť asi ten avatar ? Vie? , keby som dal velký , či by sa mi potom zmen?il na normál , čo sa sem zmestí ? 8)

Já to dy?tak zmen?ím 8) Nebo pokud by to bylo přehnaně velký, po?li mi mejla :wink: Dát si tam mů?e? skoro cokoliv...

No a Pigi, koho to tam má?, ten je z Red Hotů nebo odkaď?..

Sushi napsal:
TottiAS22 napsal:

Já to dy?tak zmen?ím 8) Nebo pokud by to bylo přehnaně velký, po?li mi mejla :wink: Dát si tam mů?e? skoro cokoliv...

No a Pigi, koho to tam má?, ten je z Red Hotů nebo odkaď?..

Hej ty ví? kdo to je??JJ je z Red hot chili peppers je to BŮH 8) :D :)

poznavas ho ne?? :D
ja nijak,tohle jsem nasel na strance od Filipese.....ale uz nevim kde :?