Hlá?ka gay je legrace, dokud si to někdo nezačne brát moc vá?ně. Kdo si to bere moc vá?ně, je asi gay. Kdo je asi gay, se tý hlá?ce nezasměje a není pak legrace.

Začarovanej kruh :lol:

Sushi napsal:
Hlá?ka gay je legrace, dokud si to někdo nezačne brát moc vá?ně. Kdo si to bere moc vá?ně, je asi gay. Kdo je asi gay, se tý hlá?ce nezasměje a není pak legrace.

Začarovanej kruh :lol:

Hlavne si aj precital co dnes namna napisal klida do asexualita .

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
Hlavne si aj precital co dnes namna napisal klida do asexualita .

Je mi jedno co napsal, si to vyřiďte spolu. Já nejsem soudce.

Btw je to jen fórum. JEN FÓRUM. Jsem rád, ?e tu jste, ?e to je zábava, atd., ale je to jen fórum.

AS ROMA, to je důvod proč tu jsme. Ne naopak.

Pigi10 napsal:
Tohle mě fakt nebaví :? já sem chodim jako mezi kamose i protoze jich zrovna hodne nemam a i kvuli tomu ze bydlim uplne v prdeli sveta.
Nevim co ti vadi,ale jestli mas nejaky problem tak je sem netahej a taky je tady neres protoze me to akorat nasere diky :roll: :!:

Neviem kto zacal , ze pises uplne kravinky , zjavne si chcel zapadnut medzi klidu , a nerobit si unho "problemi" pac by ti nadaval do gayov . Chapem ta .

Hele já nemám za potřebí si mydlit hlavu mýdlem aby to do zadku dobře klouzalo.Prostě nemám zapotřebí někomu lézt do zadku jestli si mi chtěl tohle říct.Nebudu se s tebou hádat mysli si o mě co chceš :roll:

kluci ře?íme tady blbosti, snad tady je?tě nebudeme mít mezi sebou rozbroje :? ..........myslím ?e jsem tady kámo?i, kteří mají společnou zálibu a to je AS Roma!!

Pac , ide o to , ze cokolvek napisem sa domna pustite ako do Interistu , ktory tu otravuje . Pac , ak som len trocha kryticky , tak na mna padne sprska slov . Pac niektorym zvas tu lezim v krku , a pac sem prestavam chodit , nie naposledy , niekedy dojdem , ale od fora si davam pauzu .

Pac , ide o to , ze cokolvek napisem sa domna pustite ako do Interistu , ktory tu otravuje . Pac , ak som len trocha kryticky , tak na mna padne sprska slov . Pac niektorym zvas tu lezim v krku , a pac sem prestavam chodit , nie naposledy , niekedy dojdem , ale od fora si davam pauzu .
a diví? se?pár minut po zápase s Arsenalem,ka?dej nasranej a ty si začne? stě?ovat ?e má? s klidou stejnej avatar?trochu soudnosti...

Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:
a diví? se?pár minut po zápase s Arsenalem,ka?dej nasranej a ty si začne? stě?ovat ?e má? s klidou stejnej avatar?trochu soudnosti...

Ja to , ze s nim mam rovnaky avatar pisal rano , Sushi odpovedal vecer (nezazliev mu to pac , nie kazdy mal vtedy cely den cas jak ja . ) .

navrhuju tlustou čáru za "avatarama" (ve skutečnosti to avatary nejsou, ale ranky... avatar je ha?čáková). Prostě tu ranky jsou a dokud nenapí?e? víc ne? zaplivaných 1200 příspěvků svůj mít nebude?. Já jsem fakt ochotnej ke v?em návrhům na cokoliv, ale taková malichernost v takovej den, no poblejt se. Btw teď se? jedinej, kdo tam tohodle Bruna má, tak u? toho nech.

a co se tvý kritiky Tottiho týče, stejně jako Vučiniče, po pčedvčerej?ím zápase, to na mě je je?tě dneska moc.

já jdu na pivo, kdo se chce? přidat ať se mi ozve na mobil. 8)

zjavne si chcel zapadnut medzi klidu , a nerobit si unho "problemi" pac by ti nadaval do gayov . Chapem ta .

mno, nerad medzi vas vstupujem, pretoze je mi vpravde u riti, co medzi sebou vy dvaja (teraz uz tusim dokonca traja) mate, iba by som sa chcel uistit, ze tu nemame 7- rokov a tympadom nemame zapotreby uchylovat sa tu k vyssie citovanemu a podobnym zalezitostiam?

zacina to totiz byt trosku trapne a nekoresponduje to s tym, preco sem chodime...