danko10 napsal:PRECO KURVA ZROVNA DNESKA, KED TOHO MAJU OZAJ VSETCI PLNU RIT?
danko10 napsal:PRECO KURVA ZROVNA DNESKA, KED TOHO MAJU OZAJ VSETCI PLNU RIT?
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:Da sa nieco robit s tym Brunom ? Bo zaryti jeho fanusik urcite niesom, a som pocul , ze ked som legenda klubu (neviem ci uz som , ale mam snad nad 1200 prispevkov) si mozem dat ten nazov aky chcem .
Tak napriklad by som tam chcel niaky zarity neobjektivny fanusik Aquilaniho , slo by to ?
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:A Aquilani je aj tak lepsi ako Tommasi ha ha .![]()
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:Tak ako Vy ste nasraty , a co mam byt akoze Ja ?
Ja som dnes pisal ten monitoring , ucim sa nato jak kokot 3 mesiace , matika ledva 50% , a slovina , co som chcel 90% budem rad za 70 . Takze ver mi , ze som viac nabruseny jak vy . AA isal som to uz rano tusim , nechcem to od teba teraz , knapeme sa ? Chcem BAN .
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:Ako Vas to ale vsetkych sere ze sme vypadli . Hlavne ze pred zapasom dostaneme 2:0 , aj to bude uspech .
www.lazionet.com
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:Pac radsej idem , pretoze za chvilu dostanem pseudonim transvestita , alebo co ja viem este co od cloveka , ktoreho som nikdy vzivote nevidel .
http://www.youtube.com/watch?v=mxhVnQZikk4
:wink:Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:SUSIsr nefetuje? náhodou???![]()
ty tvý poslední posty,radost číst...![]()
![]()
jsem po osmym přečtení pochopil, ?e nemluví? o mněPigi10 napsal:Hod se do klidu.
Pí?u hrozně.ČÁRKY,TEČKY mě nezajímajíklida napsal:jsem po osmym přečtení pochopil, ?e nemluví? o mněPigi10 napsal:Hod se do klidu.![]()
Pigi10 napsal:Tohle mě fakt nebaví :? já sem chodim jako mezi kamose i protoze jich zrovna hodne nemam a i kvuli tomu ze bydlim uplne v prdeli sveta.
Nevim co ti vadi,ale jestli mas nejaky problem tak je sem netahej a taky je tady neres protoze me to akorat nasere diky :roll: :!: