Pretoze inokedy tu tak vela Romansitov nebude .

Pac , mi je to jedno , ten Bruno mi tam nevadi , akurat mensi problem pri orientacii koho je koho prispevok .

Sushi, alebo ktokolvek z adminov, tu bude vzdy, navyse v poddstatne lepsom rozpolozeni.

Ja ti rozumiem, ale dnes je to vazne, jak keby si skusal pevnost klbov srobovakom. Nechaj to na inokedy, dnes toho bolo vazne dost.

A nie, ze sa na mna nahnevas, posledne co chcem, je vyzerat, ze to tu moderujem, alebo niekoho buzerujem. Ber to prosim iba ako priatelsku radu mladsiemu kamosovi. :wink:

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
Da sa nieco robit s tym Brunom ? Bo zaryti jeho fanusik urcite niesom, a som pocul , ze ked som legenda klubu (neviem ci uz som , ale mam snad nad 1200 prispevkov) si mozem dat ten nazov aky chcem .

Tak napriklad by som tam chcel niaky zarity neobjektivny fanusik Aquilaniho , slo by to ?

1) vubec si to nepochopil
2) bud rad, ze to tu forum je, Sushi ti tam muze dat curaka a ty muzes bud odejit nebo drzet hubu
3) vubec si to nepochopil
4) mit bruna je cest
5) vubec si to nepocopil
6) albe je takova legenda asi jako ta tvoje holka v avataru kocka
7) vubec si to nepochopil
8) bejt sushim, poslu te takovou rychlosti do prdele, ze neuvidis ani kosice a si v budapesti

A Aquilani je aj tak lepsi ako Tommasi ha ha . :p

to bude tim, ze kdyz damiano zvedal titul, ty sis hral s pindikem a vsem to prislo roztomily

Tak ako Vy ste nasraty , a co mam byt akoze Ja ?

Ja som dnes pisal ten monitoring , ucim sa nato jak kokot 3 mesiace , matika ledva 50% , a slovina , co som chcel 90% budem rad za 70 . Takze ver mi , ze som viac nabruseny jak vy . AA isal som to uz rano tusim , nechcem to od teba teraz , knapeme sa ? Chcem BAN .

ban si musis zaslouzit, zatim si jen smesnej, proto bych ti dal metal.

ostatnimu nerozumim, ale danko mi to jiste prelozi.

slovina? rika se slonovina..

Ako Vas to ale vsetkych sere ze sme vypadli . Hlavne ze pred zapasom dostaneme 2:0 , aj to bude uspech .

Code:
www.lazionet.com

enjoy.

klíďa: CODE, díky

Pac radsej idem , pretoze za chvilu dostanem pseudonim transvestita , alebo co ja viem este co od cloveka , ktoreho som nikdy vzivote nevidel .

Code:
http://www.youtube.com/watch?v=mxhVnQZikk4

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AS22:Hod se do klidu.Nemusim byt jeste nastvanej z toho,ze tady vyvolavas hadku a pises same kravinky.Staci ze sem nasranej ze stredy!!DIKY.
Prijde mi pitomost tady resit avatary a jeste byt oprsklej a brecet ze mam nad avatarem BRUNA.Albe je 30x horsi jak bruno coz jasne dokazal proti Arsenalu kde snad nedal ani 5 dobrych nahravek

Tohle mě fakt nebaví :? já sem chodim jako mezi kamose i protoze jich zrovna hodne nemam a i kvuli tomu ze bydlim uplne v prdeli sveta.
Nevim co ti vadi,ale jestli mas nejaky problem tak je sem netahej a taky je tady neres protoze me to akorat nasere diky :roll: :!:

Pigi10 napsal:
Tohle mě fakt nebaví :? já sem chodim jako mezi kamose i protoze jich zrovna hodne nemam a i kvuli tomu ze bydlim uplne v prdeli sveta.
Nevim co ti vadi,ale jestli mas nejaky problem tak je sem netahej a taky je tady neres protoze me to akorat nasere diky :roll: :!:

Neviem kto zacal , ze pises uplne kravinky , zjavne si chcel zapadnut medzi klidu , a nerobit si unho "problemi" pac by ti nadaval do gayov . Chapem ta .