jeliko? jsme ho zmen?oval, zjistil jsem, ?e je to ta Hač?áková, nebo jak se jmenuje :lol: very nice, pří?tě bych prosil Ha?čáková naked 8)

Sushi napsal:
jeliko? jsme ho zmen?oval, zjistil jsem, ?e je to ta Hač?áková, nebo jak se jmenuje :lol: very nice, pří?tě bych prosil Ha?čáková naked 8)

ak davam avatar , viem ho zmensit aj ja sam , aby som ta s tym nemusel "obtazovat" , ked hej , tak na ake rozmery ?

naked myslis pod pojmom naha ? :lol: :lol:

přesně tenhel pojem :wink:

mně to nevadí dělat, ale jinak aby to mělo ?írku cca tak 145 pixelů... nevím přesně, prostě aby to neroztahovalo tu levou část, kde jsou jména, avatary apod. (teď je rozta?ená tvým dlouhým nickem, ale to je jen dočasně...)

Když mi řekneš jak se to dělá?:)
Jediný způsob,který znám že to zmenším v nějakém editoru,ale pak to zase musim nekam upnout

Kdo sa nudil ? :x: preco mam nad naked hascakova Bruna Contiho , to co ma v avatare klida ?

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
Sushi napsal:
exactly!

a nudil jsem se já :lol:

Priznaj sa !!!!! Urcite si ju chcel vyzliect , a nedopatrenim si mi tam dal Bruna ! 8) :lol:

pch, rad?i bych mluvil s Brunem ne? chrápal s ní :lol:

(moc se mi nelíbí, narozdíl od Bruna :lol: )

Sushi napsal:
Sushi napsal:
exactly!

a nudil jsem se já :lol:

Priznaj sa !!!!! Urcite si ju chcel vyzliect , a nedopatrenim si mi tam dal Bruna ! 8) :lol:

pch, rad?i bych mluvil s Brunem ne? chrápal s ní :lol:

(moc se mi nelíbí, narozdíl od Bruna :lol: )

Mne sa paci rozpetie od 15-25rokov u nej . A pak ze ja som gay fora , a tebe sa paci Bruno a si cisti hetero mi chces povedat ? :lol:

Mne sa paci rozpetie od 15-25rokov u nej . A pak ze ja som gay fora , a tebe sa paci Bruno a si cisti hetero mi chces povedat ? :lol:

nezkou?ej to na mě hodit :lol: :lol: :lol:

Da sa nieco robit s tym Brunom ? Bo zaryti jeho fanusik urcite niesom, a som pocul , ze ked som legenda klubu (neviem ci uz som , ale mam snad nad 1200 prispevkov) si mozem dat ten nazov aky chcem .

Tak napriklad by som tam chcel niaky zarity neobjektivny fanusik Aquilaniho , slo by to ?