dal?í věci prej přijdou

EDIT: vůbec nemysli na to, ?e bys tam měl Aquí ultra nebo tak něco, bude tam... ***

K Brunovi se má? modlit, ne jím opovrhovat. Pi? a časem bude? mít Albeho, ale teď ?oupej nohama.

Jestli se ti zdá, ?e jsem tro?ku nabrou?enej, tak se neplete?.

DNESKA bude? srát s tímhle?

Tak ako Vy ste nasraty , a co mam byt akoze Ja ?

Ja som dnes pisal ten monitoring , ucim sa nato jak kokot 3 mesiace , matika ledva 50% , a slovina , co som chcel 90% budem rad za 70 . Takze ver mi , ze som viac nabruseny jak vy . AA isal som to uz rano tusim , nechcem to od teba teraz , knapeme sa ? Chcem BAN .

ráno jsem to neviděl

je mi jedno, TEĎ, co má? v osobním ?ivotě

já si taky nehopsám, a takových nás bude víc

jestli chce? BAN, přestaň psát, nikdo tě nenutí

ale v tuhle chvíli se na nějaký avatary, nicky, podpisy, kokotinky, monitoringy, tady na fóru prostě vyser, proto?e na to NIKDO nemá náladu

vypadli jsme na penalty ve čtvrtfinále LM po skvělým výkonu, jsem py?nej na ná? tým, ale smutkem nevidím na monitor

nechme to bejt nebo dám ban sobě.

Ako Vas to ale vsetkych sere ze sme vypadli . Hlavne ze pred zapasom dostaneme 2:0 , aj to bude uspech .

Pac radsej idem , pretoze za chvilu dostanem pseudonim transvestita , alebo co ja viem este co od cloveka , ktoreho som nikdy vzivote nevidel .

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
Ako Vas to ale vsetkych sere ze sme vypadli . Hlavne ze pred zapasom dostaneme 2:0 , aj to bude uspech .

KDO TO NAPSAL??

NEČETL JSME MOC FÓRUM TAK NEVIM

PŘED ZÁPASEM NAPSAT TAKOVOU SRÁGORU

TO SI DĚLÁTE PRDEL

JE MI ZLE

ČLOVĚK BY ČEKAL, ?E SEM PŘIJDE A PŘEČTE SI SMUTNOU CHVÁLU

MÍSTO TOHO TADY JEN KRITIZUJEME A ŘE?ÍME KOKOTINY

JÁ SNAD PŮJDU SPÁT, TJ. PŘEVALOVAT SE DO RÁNA V POSTELI JAK DEBIL

FORZA ROMA

Klida : Rim prohraje 2:0 , pridal sa k nemu aj smurfik ,ten dal dokonca , ze uspech bude ak to bude 3:0 , a este niekto .

tak sa hodime zase pekne do kludu, sme na fore OD FANUSIKA AS, PRE FANUSIKOV AS, O AS, tak tu snad na seba nezacneme hadzat spinu, ktora navyse vobec nesuvisi s Rimom, ani s futbalom...

a hlavne PRECO KURVA ZROVNA DNESKA, KED TOHO MAJU OZAJ VSETCI PLNU RIT?