Skeči napsal:Příští zápas s Bolognou se hraje od 15:00, to je jen taková obsahová chybka. Stejně jako většina obsahu tam je vymyšlených, takže to chce doplnit obsah, aby tam nebyla mezera, udělat registrace, uživatelský profily, nahrát na hosting. Do konce září to poběží. Snad se scr nebude zlobit, když některé obsahové údaje zkopíruji ze starého webu, některé se musí aktualizovat jako třeba u vedení klubu apod. Pokusím se překvapit a nahodit to dřív. Záleží na tom, jak půjde obsahová část. Mám ale dovolenou, takže na tom hodně času makám.
Jinak Sushi, mohu pak v bližších dnech odeslat hromadný email ohledně pomocí s psaním článku? Než někde spamovat, mi to přijde jako nejlepší možné řešení.
A díky všem za trpělivost a podporu, takhle mě to víc nakopává. :Ok:
klida napsal:Code:http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3684289159435.152317.1641306853&type=1
Sushi napsal:fórum hezkejch lidi nejsme, tak snad jsme aspoň sympatický...
scr napsal:doufam, ze to s tema strankama nedopadne jako s temi predeslimi a konecne bude mit AS kvalitni a aktualni stranky,coz si moc moc preji
Hany napsal:scr napsal:doufam, ze to s tema strankama nedopadne jako s temi predeslimi a konecne bude mit AS kvalitni a aktualni stranky,coz si moc moc preji
Takže moje byly napiču jo?![]()
scr napsal:Hany napsal:scr napsal:doufam, ze to s tema strankama nedopadne jako s temi predeslimi a konecne bude mit AS kvalitni a aktualni stranky,coz si moc moc preji
Takže moje byly napiču jo?![]()
nee tak jsem to nemyslel preci..byl skvelej...myslim tim ale aby si web vytvoril nejakou stalou zakladnu redaktoru, kteri by za to casem mohli dostavat i nejaky kacky pokud se sezene sponzor, coz si myslim, ze neni problem...