asroma.cz

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.

scr

Skeči napsal:
Příští zápas s Bolognou se hraje od 15:00, to je jen taková obsahová chybka. Stejně jako většina obsahu tam je vymyšlených, takže to chce doplnit obsah, aby tam nebyla mezera, udělat registrace, uživatelský profily, nahrát na hosting. Do konce září to poběží. Snad se scr nebude zlobit, když některé obsahové údaje zkopíruji ze starého webu, některé se musí aktualizovat jako třeba u vedení klubu apod. Pokusím se překvapit a nahodit to dřív. Záleží na tom, jak půjde obsahová část. Mám ale dovolenou, takže na tom hodně času makám.

Jinak Sushi, mohu pak v bližších dnech odeslat hromadný email ohledně pomocí s psaním článku? Než někde spamovat, mi to přijde jako nejlepší možné řešení.

A díky všem za trpělivost a podporu, takhle mě to víc nakopává. :Ok:

pouzij cokoli dle tveho uvazeni :)

Chlapi, nemáte někdo někde nějaké fotky ze srazů? Prostě nějaké vaše fotečky, chtěl bych udělat na webu fotogalerii.

nějaký fotky jsou tady po komunitě.. v tom topiku o turnaji je fotka, jak jsme slavně vyhráli turnaj fanklubů jménem AS... :mrgreen: jinak bych mohl mít něco v kompu nebo na fb, třeba časem kouknu, tj. tak za dva týždně... ale nečekej zázraky, nikdy jsme se na srazech moc nefotili a nikdy nemělo moc lidí na sobě římský věci

já jako jsem hezkej, ale moc bych tam takový věci nedával

klida napsal:
Code:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3684289159435.152317.1641306853&type=1
Sushi napsal:
fórum hezkejch lidi nejsme, tak snad jsme aspoň sympatický...

Ale tak římský věci, to je jen detail :mrgreen: Prostě fotky lidí, co sem chodí, nejlépe nějak kde jsou romanisti pohromadě. Taková fotogalerie pro pobavení :mrgreen:

Obecně to záleží na redaktorech. Až se mi shromáždí obsah, který tam bude viset, tak se to spustí. Předpokládané datum spuštění je prozatím na 29.9.2012.

scr

doufam, ze to s tema strankama nedopadne jako s temi predeslimi a konecne bude mit AS kvalitni a aktualni stranky,coz si moc moc preji

scr napsal:
doufam, ze to s tema strankama nedopadne jako s temi predeslimi a konecne bude mit AS kvalitni a aktualni stranky,coz si moc moc preji

Takže moje byly napiču jo? :)

Dan mi dělá hodně velkou radost s jeho preview a reportážemi...na pravopis sere pes, pokud to nejsou velké hrubky, co přímo bijí do očí.

Jinak si taky přeji, aby AS měl aktualizovaný web. Ozvalo se mi několik lidí, se kterými jsem probíral obecné věci. Nejvíc spolupracuje Dan, který má o to opravdový zájem. Napsal mi dokonce jeden 44 letý pán, který fandí AS Roma a že to byl v 90.letech nějaký sportovní redaktor. Ale ten už se neozval, jelikož tipuji, že za to očekával nějakou finanční odměnu.

Stačilo by, kdyby se ještě někdo ujal nějakých aktualit z mužstva, rozhovory, tiskovky apod. Třeba někdo, kdo pravidelně sleduje zahraniční weby a vyhledává zprávy o AS. Zkusím to probrat ještě s někým, kdo mi psal nedávno a myslím, že by to mohlo šlapat jako hodinky. Důležitá je neustálá komunikace, pak to bude v poho.

Na tý gramatice zamakám, ono jde o to, že pokud to nepíšu po opici, tak to píšu v metru nebo tak, teď už to ale bude míň hektický. Co se týče těch aktualit, dvě tři kratší denně klidně sepíšu, pokud jde jen o to zachytit to nejdůležitější ze zahraničních webů, protože je stejně sleduju. Jinak už se těším, až to bude.

Tak v tom případě, není co řešit. Tu gramatiku jsem jsem myslel tak nějak ze srandy, takže pohoda.

scr

Hany napsal:
scr napsal:

nee tak jsem to nemyslel preci..byl skvelej...myslim tim ale aby si web vytvoril nejakou stalou zakladnu redaktoru, kteri by za to casem mohli dostavat i nejaky kacky pokud se sezene sponzor, coz si myslim, ze neni problem...

scr napsal:
Hany napsal:
scr napsal:

nee tak jsem to nemyslel preci..byl skvelej...myslim tim ale aby si web vytvoril nejakou stalou zakladnu redaktoru, kteri by za to casem mohli dostavat i nejaky kacky pokud se sezene sponzor, coz si myslim, ze neni problem...

Je to problém a velký... Ze začátku to každého baví a píše, jenomže pak přijdu jiné povinnosti a redaktoři (pokud nebudou placení) budou pomalu, ale jistě odpadat.

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.