Takové jsou zatím výsledky ankety
Ano - 17 hlasů
Ne - 2 hlasy
Je mi to jedno - 1 hlas
Ano - 17 hlasů
Ne - 2 hlasy
Je mi to jedno - 1 hlas
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:J@kub opět zapracoval na designu webu a mně se teda líbí! Abych ho nechválil jen na ICQ, udělám to i tady veřejně. Pevně věřím, že mu vydrží elán, a že se i nadále dočká i občasné redaktorské pomoci od nás starých bardů tady. :Ok:
Sushi napsal:souhlas... tak nějak se všema. především teda skeči to napsal dobře, ale i to co říkaj maritazzi a carlo má něco do sebe, zejména to s tím webem. je fakt, že dneska je serverů... od goalů tečka com po eurofotbaly... takže na českým webu by bylo fajn psát něco jinýho, třeba i ne tak často nebo tolik článků denně. zajímavej nápad![]()
Skeči napsal:Sushi napsal:souhlas... tak nějak se všema. především teda skeči to napsal dobře, ale i to co říkaj maritazzi a carlo má něco do sebe, zejména to s tím webem. je fakt, že dneska je serverů... od goalů tečka com po eurofotbaly... takže na českým webu by bylo fajn psát něco jinýho, třeba i ne tak často nebo tolik článků denně. zajímavej nápad![]()
Klidně bych byl pro, kdyby nás hodně dostalo práva nějakého redaktora a jeden článeček týdně tam šoupnout, pak si to navzájem oznámkovat, okomentovat, pobavit se u toho. Přečetla by si to i ta druhá většina, která sem na fórum nechodí. Pokud by to tak jelo dál, tak by bylo s webem vyhráno. Myslím, že to není až taková fuška jednou týdně něco sesmolit. Popř. přeložit článek, který je na jiných fan webech ASR.
Btw: Sushi se mi jako jedinej líbil v roli redaktora na FotbalPortal.cz, to už je ale dávno![]()
Skeči napsal:Sushi napsal:souhlas... tak nějak se všema. především teda skeči to napsal dobře, ale i to co říkaj maritazzi a carlo má něco do sebe, zejména to s tím webem. je fakt, že dneska je serverů... od goalů tečka com po eurofotbaly... takže na českým webu by bylo fajn psát něco jinýho, třeba i ne tak často nebo tolik článků denně. zajímavej nápad![]()
Klidně bych byl pro, kdyby nás hodně dostalo práva nějakého redaktora a jeden článeček týdně tam šoupnout, pak si to navzájem oznámkovat, okomentovat, pobavit se u toho. Přečetla by si to i ta druhá většina, která sem na fórum nechodí. Pokud by to tak jelo dál, tak by bylo s webem vyhráno. Myslím, že to není až taková fuška jednou týdně něco sesmolit. Popř. přeložit článek, který je na jiných fan webech ASR.
Btw: Sushi se mi jako jedinej líbil v roli redaktora na FotbalPortal.cz, to už je ale dávno![]()
Skeči napsal:No u mne by byl problém takový, že já nedělám s Wordpressem. Vzhled atd. to by nebyl problém. Jinak, kdyby to bylo tak, jak jsem psal, že by tam lidi, co píšou zde, něco sem tam napsali, tak do toho jdu všemi deseti a o web se budu starat.
Skeči napsal:Jinak abych moc nekecal, tak tady jedna z mojich referencí, o kterou se přímo starám:
Code:http://motley-czech.com/
:Ok: :Ok: :Ok:smurfik napsal:Skeči napsal:Jinak abych moc nekecal, tak tady jedna z mojich referencí, o kterou se přímo starám:
Code:http://motley-czech.com/
Pan ma vkus a sluch! :Ok:
Skeči napsal:Tak ještě než se do toho vrhnu, tak bych chtěl vědět nějaké údaje o webhostingu....velikost databáze, popř. php memory limit, jestli je povolen modul rewrite pro hezké url...to by mi stačilo.
https://www.facebook.com/jerka.spacek