asroma.cz

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.

scr

Sushi napsal:
scr napsal:
Carlo napsal:
Niake nápady aby sa o tej stránke dozvedelo viac ľudí ?

jasne uz se na tom pracuje :)
a to? :mrgreen:

Tak treba jsem sehnal sponzora pro web...neni to celkem ani tezke, kdyz je to jedinej web o AS a spousta webu prodava veci s AS tematikou...dale mi pomuze ten typ co ten web vytvoril zvysit rating webu, jak to nevim, ale rikal, ze to neni tezke, takze se o webu dozvi vic lidi i ze sveta a tak...

scr napsal:
Tak treba jsem sehnal sponzora pro web...neni to celkem ani tezke, kdyz je to jedinej web o AS a spousta webu prodava veci s AS tematikou...dale mi pomuze ten typ co ten web vytvoril zvysit rating webu, jak to nevim, ale rikal, ze to neni tezke, takze se o webu dozvi vic lidi i ze sveta a tak...

no supr :)

inak scr ked tu budes : Stále nefunguje , aby sa článok zaradil hned na úvod hlavne stránky , neviem jak to robíš , aby to tam išlo , inak je článok o Lobontovi , tak to potom sprav :Ok: .

scr

Carlo napsal:
inak scr ked tu budes : Stále nefunguje , aby sa článok zaradil hned na úvod hlavne stránky , neviem jak to robíš , aby to tam išlo , inak je článok o Lobontovi , tak to potom sprav :Ok: .

je to nejaky posr.....nevim kde je chyba:(

scr : Ako to vyzerá ? Boli tam niake chyby , tak som nepísal teraz články , niečo si už o tom hodil aj na stránku , tak kedy bude šlapať na 100% ? :wink: :roma:

no, je tam lehounce mrtvo...

OT: pique (a klida taky), hodláte si někdy dát něco pod ty avatary? :lol:

GARA AMICHEVOLE, LEVANTE UD-AS ROMA
5 AGOSTO 2010, ORE 21.30
ESTADIO CIUTAT DE VALENCIA

1 BOGDAN LOBONT
3 MARCO ANDREOLLI
4 JUAN
5 PHILIPPE MEXES
8 ADRIANO
9 MIRKO VUCINIC
10 FRANCESCO TOTTI
11 RODRIGO FERRANTE TADDEI
13 PACHECO ANTUNES
15 SIMONE LORIA
16 DANIELE DE ROSSI
17 JOHN ARNE RIISE
20 SIMONE PERROTTA
23 LEANDRO GRECO
27 JULIO SERGIO BERTAGNOLI
30 FABIO SIMPLICIO
33 MATTEO BRIGHI
40 ALEX PENA
77 MARCO CASSETTI
87 ALEANDRO ROSI
89 STEFANO OKAKA
94 JEREMY MENEZ

hrajem s bejvalým Damianovým klubem... původně jsem myslel že s valencií, to jsou zmatky :mrgreen: (levante je tuším druhej klub z valencie)

Keďže sa blíži sezóna , bolo by fajn , keby sa tá stránka spojazdnila a začalo sa natom robiť .

SCR .... ?

scr

Carlo napsal:
Keďže sa blíži sezóna , bolo by fajn , keby sa tá stránka spojazdnila a začalo sa natom robiť .

SCR .... ?

ano prosim, mam to v planu hned po dovolene.Ted chci odpocivat, jsem celkem hodne unavenej. Kazdopadne je domena zaplacna, takze na to urco nekaslu a planuju se venovat webu na plno

scr napsal:
Carlo napsal:

SCR .... ?

ano prosim, mam to v planu hned po dovolene.Ted chci odpocivat, jsem celkem hodne unavenej. Kazdopadne je domena zaplacna, takze na to urco nekaslu a planuju se venovat webu na plno
:Ok: :Ok: :Ok:

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.