asroma.cz

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.

scr

bohuzel jde o to, ze o web nema nikdo nejak moc zajem....rad bych udrzoval web aktualni, ale proste to sam nemuzu delat..pokud by mel nekdo zajem o spolupraci, rad ho vyslysim...ten web neni pro me, ale pro nas!!!!

scr

stalo se, celkem me to mrzi ze se nechce na webu nikdo podilet, pritom si myslim, ze zakladna romanistu je v cechach celkem slusna

Jasne , že on neni záujem , ked má štatistiku jedna aktualizácia za 3 mesiace .

Edit : Ak by som teda mohol to niak zhrnut :

1.Mať jeden web a poriadny ( sam viem o čom hovorím 8) ) , teda chalani by sa mali spojiť a vytvoriť konečne dobrú FAN stránku .

2.Musí zaujať a poskytovať veľa informácií , noviniek . To že je Rosella majiteľka vie každý , ale trebars z histórie a všelijaké veci by sa dal dať na stránku a "vzdelať" tak romanistov .

3.Pravidelne aktualizované - Každý deň sa toho píše veľa a aspoň jeden článok - MINIMALNE by sa mal každý deň objaviť . Pred každým zápasom preview , po ňom review .

Takže , zas zbytočne veľké slová boli , aký je ten web krásny ,ale nič sa na ňom nerobí :eek:) .

scr

Carlo napsal:

1.Mať jeden web a poriadny ( sam viem o čom hovorím 8) ) , teda chalani by sa mali spojiť a vytvoriť konečne dobrú FAN stránku .

2.Musí zaujať a poskytovať veľa informácií , noviniek . To že je Rosella majiteľka vie každý , ale trebars z histórie a všelijaké veci by sa dal dať na stránku a "vzdelať" tak romanistov .

3.Pravidelne aktualizované - Každý deň sa toho píše veľa a aspoň jeden článok - MINIMALNE by sa mal každý deň objaviť . Pred každým zápasom preview , po ňom review .

Takže , zas zbytočne veľké slová boli , aký je ten web krásny ,ale nič sa na ňom nerobí :eek:) .

Moc hezky to tu rekapitulujes, mas urcite i pravdu, ale je tu spousta pisalku co se ohani takovejhlema faktama, ale ze by prilozili ruku k dilu???

scr napsal:
Carlo napsal:

Moc hezky to tu rekapitulujes, mas urcite i pravdu, ale je tu spousta pisalku co se ohani takovejhlema faktama, ale ze by prilozili ruku k dilu???

Lenže tú stránku si zakladal , dal si do toho peniaze - a ako som počul nie malé , takže zodpovednosť bola na tebe s cambim . Inak pomôcť môžem ,ale spýtaj sa smurfika , neviem či ma nechá prejsť zo Slovenčiny 8) :lol: .

souhlasím s Carlem...ač je to nezvyk :wink:
Byla nějaká zodpovědnost do které jste šli
a pokud by snad AS vyhrálo titul, tak by to byla celkem slušná ostuda pro české fandy AS

scr

ano mate pravdu, myslel jsem ze se to krapet rozjede jinak, kazdopadne to ale nevzdavam a doufam v to ze sezenu nejaky redaktory, nebo aspon lidi se zajmem sem tam napsat nejaky clanek...

Napísať niaky článok nie je problém , to sa dá aj za 5 minut , hlavne by bolo fajn , aby ste tú stránku vyplnili , myslím tie rubriky a tak , sorry , ale mať tam niaku historiu a k tomu napísané že AS Rim je sympaticke mužstvo lebo hra pekny futbal je prinajmenšom trochu blbé .

napíšu to i sem: před měsícem cca jsem cambimu říkal, že sem tam něco napíšu, bohužel s časem na tom jsem špatně...

jinak, nerad bych se pletl, ale mám takovej dojem, že jsem sem kdysi psal "nejdřív to musí fungovat a pak se to může nějak zušlechťovat"... a tím jsem myslel cca todle...

Tak som napísal scr-mu , že by som mu s tým webom pomohol , pretože som nasraný , že Rím nemá web , a dnes ho má už skoro každé debilné mužstvo (vid. Lázio) . Síce mám blbú gramatiku (smurfik knows :lol: ) , ale WORD to opraví :skod: Niekto ďalší ? Kurva , nemôžme byť ďalšiu sezónu bez webu . Myslím , že je tu pár ľudí , ktorý sem chdodia často , o AS majú obraz a niekedy by mohli niečim na web prispieť .....

Carlo napsal:
Tak som napísal scr-mu , že by som mu s tým webom pomohol , pretože som nasraný , že Rím nemá web , a dnes ho má už skoro každé debilné mužstvo (vid. Lázio) . Síce mám blbú gramatiku (smurfik knows :lol: ) , ale WORD to opraví :skod: Niekto ďalší ? Kurva , nemôžme byť ďalšiu sezónu bez webu . Myslím , že je tu pár ľudí , ktorý sem chdodia často , o AS majú obraz a niekedy by mohli niečim na web prispieť .....

toto je ale vyborna cesta ako ju zlepsit ;)

ak to bude kvalitny web, mozem prispiet na hosting :Ok:

smurfik napsal:
Carlo napsal:

s tým prispením som myslel články , ale scr bude rád .... :Ok:

scr

Carlo napsal:
smurfik napsal:
Carlo napsal:

s tým prispením som myslel články , ale scr bude rád .... :Ok:

jsem pro clanky samozrejme..hosting mam zadacko a platim jen domenu :)

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.