asroma.cz

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.

scr

Tak vo tom zadna :) Ha sem ted koukal, ze jsem byl treti registrovanej na tomhle foru :)[/quote]

ale máš míň postů než průměrnej spam :lol: :lol: :lol:[/quote]

at pisu jak pisu tak se mi tam nepricitaji a mam stale 190

scr napsal:
Tak vo tom zadna :) Ha sem ted koukal, ze jsem byl treti registrovanej na tomhle foru :)

ale máš míň postů než průměrnej spam :lol: :lol: :lol:[/quote]

at pisu jak pisu tak se mi tam nepricitaji a mam stale 190[/quote]

to je asi trošku blbost :mrgreen:
možná se ty tvoje přičítaj mně.. :skod:

scr

Sushi napsal:
scr napsal:
Tak vo tom zadna :) Ha sem ted koukal, ze jsem byl treti registrovanej na tomhle foru :)

ale máš míň postů než průměrnej spam :lol: :lol: :lol:

at pisu jak pisu tak se mi tam nepricitaji a mam stale 190[/quote]

to je asi trošku blbost :mrgreen:
možná se ty tvoje přičítaj mně.. :skod:[/quote]

tak neprekvapilo by me to :)

scr

Druha mensi ochutnavka z pripravovaneho webu

scr

Prosim pokud mate informace ci nejake dokonce svou vlastni tvorivosti udelane infa co se tyka klubu...prosim poslete na mail : asroma@scnet.cz rad bych aby na webu bylo co nejvice informaci o klubu...web je uz hotov jen tam jeste dodat nejake info, nez ho zpristupnim..tady jsou kategorie co bych rad ziskal...beru text i fotoz a nepohrdnu ani audiem :)

Historie Klubu
Hl.Informace o Klubu -aktualni
Mesto Rim
Stadio Olimpico
Rekordy
Tifosi
Hynba AS Roma
Legendy klubu

dale pak
odkazy na dalsi weby
tapety
kratka videa

samozrejme neco mam, ale pokud vsici prilozime ruku k dilu vse se povede :) Jinak dojednavam prvniho sponzora webu...ozval se mi eshop
Code:
http://www.kkk-shop.cz
, tak snima dojednam nejakej barter...tak budou i souteze :)

diky vsem

scr

tak jsem Vam zpristupnil web..neni tam jeste spousta veci dozadanejch...tak budte schovivavy :)

krasa ten web :)
EDIT: to scr: jestli chces naky info, tak na tom webnode je toho spousta...klidne to muzes pouzit :wink:

EDIT2:D: scr, pokud bys chtel s webem nak pomoct, pripadne hledal redaktora, tak me tady napis nebo na icq... 303712837 :Ok:

Začínam mať pocit , ako by sa na asroma cz mal každú chvíľu objaviť článok , že to balia :? .

EDIT : OK ,neviem , či ja som ten pravý , kto by mal hovoriť niečo o stroskotaní webu , ale ten web je úpne zbytočný a to je už pokus č.3 , grafika pekná to jo , ale trebalo by , aby sa tam objavovali články , a fanúšikovia tam chodii ,aby sa dozvedeli niečo nové , pričom ked tam je len každé druhé preview a review .... :? .

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.