asroma.cz

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.
sketchy napsal:
cambulak napsal:
sketchy napsal:
Fandim od roku 96, když jsme narazili na Slavii v UEFA. Kdybych fandil krátkou dobu, tak bych asi neměl Marca v avataru nééé? :mrgreen:
tak proc si nebyl nikdy na nasem webu ?
Mě kdysi stačil jen eurofotbal a hlavně čas byl tou věcí, která mě omezovala. Pamatuju si, když jsem před zhruba 5 lety neměl z domova ani přístup na net, tak sem byl pořád nalezlej u teletextu a sledoval zápasy AS (aspoň ty výsledky), kupoval si fotbalový časopisy abych věděl kdo dával góly atd. Njn, času bylo málo a hodně poviností. Proto jsem sem za vámi doplul až teď nedávno.
hmm.. škoda

Tak jsem mrknul na ten web (já ho moc nevyužiju, páč na tom it. fóru kam chodím se dozvím všechno a ještě víc :lol: ) a musím říct, že vypadá dobře - sice se mi moc nelíbí vizuálně, ale je udělanej dobře, jsou tam poslední video, aktualizovaný výsledky a tabulka ( :( ), články, komentáře, příští zápas...

Good job :Ok:

Dík za chválu Sushi

Jinak toto je zatím zlušební betaverze webu, nevylučuji žádnou grafickou úpravu. Obsahově určitě přibudou nějaké panely. Jinak mě prosím nezačněte kamenovat, že jsem si dovolil vytvořit rádoby ikonku, abych mohl odkazovat na vaše fórum :lol: . Dělal jsem to v rychlosti a hlavně bez nápadu.

Nejsem kamarád s IE, Opery si nevšímám. Kamarádím jen s FF :mrgreen: čili, když se na to mrknete přes jiný prohlížeč než FF, je pravděpodobné, že se vám něco nebude zobrazovat korektně. IE stoprocentně něco zobrazí špatně zas :lol: většinou nějaké to zarovnání.

Nejlepší jsou maily typu: "Jak si takhle překopal fusion a php stránky? Určitě za pomocí nějakého šikovného prográmku pro webmastery, že?" Odpověď: "V poznámkovém bloku" Dotyčný nechápe a čumí jak péro z gauče (i přes tu emailovou schránku ho vidim) :lol:

:lol:

uměl bys poupravit i fórum (tohle), co se třeba barev týče?

za ikonku díky, výborná :wink:

No s phpbb jsem nějakou dobu nedělal, ale něco si pamatuji. Však to můžete zkusit sami, experimentovat s barvami. Stačí si otevřít soubor styles/název šablony (tohle je nějaký black smoke style)/theme/colours.css pomocí poznámkového bloku. Tam jsou zapsány barvy V RGB. Příklad: #FFF nebo #FFFFFF tj. barva bílá. Položky, u kterých chcete změnit barvu jsou psány v angličtině, např. border-colour tj. barva rámečku, background-colour tj. barva pozadí atd. Generátor na barvy najdete zde:
Code:
http://www.colorschemer.com/online.html
. Do 5 minut, tomu přijdeš na chuť a fórum se dá změnit k nepoznání. Doporučuji však dělat zálohy, kdyby se něco nepovedlo, abyste to mohli dát do původního stavu. Mohli byste si sem přidat TOP List (status návštěvnosti). Hodil by se do footeru, tam kde máte uvedeno: Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. Dneska se to vidí pomalu na každém webu. :wink:

s tou návštěvností, když mi řekneš jak, tak klidně :mrgreen:
s těma barvama si budu moct pohrát tak v druhý půlce září - díky :wink:

Tak během zítřejška nebo někdy v blízké doobě to pořešíme spolu přes mail nebo SZ, abysme tím nezasviňovali vlákno. Teď momentálně nejsem ani schopen psát. Snažím se psát bez chyb a dává mi to zanrat. Ještě že existuje klávesa Backspace :lol:

sketchy napsal:
Tak během zítřejška nebo někdy v blízké doobě to pořešíme spolu přes mail nebo SZ, abysme tím nezasviňovali vlákno. Teď momentálně nejsem ani schopen psát. Snažím se psát bez chyb a dává mi to zanrat. Ještě že existuje klávesa Backspace :lol:
no co, pivo dělá hezká těla :cheers: :lol:

scr

Sushi napsal:
sketchy napsal:
no co, pivo dělá hezká těla :cheers: :lol:

to rozhodne a ja jsem toho zdarnym prikladem :)

tak takhle bude asi vypadat hlavni strana z 85% hotová... :wink: v sobotu bysme to měli rozjet :joooo: :joooo: :daje:

Code:
http://img83.imageshack.us/img83/3348/asroma1.png

to je neuvěřitelnej skvost...úžasný!!! :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :Ok: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :tlesk: :sala: :sala: :sala: :sala: :sala: :sala:
aspon něco...když nás opustil Luciano :( :wink:

cambulak napsal:
tak takhle bude asi vypadat hlavni strana z 85% hotová... :wink: v sobotu bysme to měli rozjet :joooo: :joooo: :daje:

Code:

Tak jak to vypadá cambi?
Vám se s těma termínama dá věřit asi jako povídačkám o podepsaných smlouvách našich čutálistů :mrgreen: :mrgreen:

Sushi napsal:
cambulak napsal:

Code:

Tak jak to vypadá cambi?
Vám se s těma termínama dá věřit asi jako povídačkám o podepsaných smlouvách našich čutálistů :mrgreen: :mrgreen:
máš recht.... :lol: :lol: o vikendu to bude, na me to nezáleží víš co, makaj na tom borci, tak doufam ze o vikendu to uz bude.... ale rekl bych ze jo rikali v sobotu ze do konce tydne

scr

cambulak napsal:
Sushi napsal:
cambulak napsal:

Code:

Tak jak to vypadá cambi?
máš recht.... :lol: :lol: o vikendu to bude, na me to nezáleží víš co, makaj na tom borci, tak doufam ze o vikendu to uz bude.... ale rekl bych ze jo rikali v sobotu ze do konce tydne

tesim se...

scr

Sushi napsal:
nechci nikoho prudit... ale co je oběma webům?

Tak u nas se to trosku skomplikovalo, jelikoz nastal problem s koderem...takze je hotovej design, ale neni to naprogramovany, kazdopadne jsem uz zadal znamemu...a do nedelniho utkani s Milanem, by mel byt web hotovy

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.