asroma.cz

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.

scr

Sushi napsal:
scr: Myslím, že podle toho jak píšeš (co si budem povídat, gramatika není tvoje silná stránka), přišlo sketchymu divný, že bys měl kupovat byt, protože si myslel, že jsi mladší, než doopravdy jsi :wink: :mrgreen:

Zkuste se nějak dohodnout, rozumně, štěkat tady na sebe kvůli nedorozuměním není uplně špička komunikace :lol: A byla by to škoda, když se tu sešlo tolik lidí, který maj o web AS Řím zájem. :Ok:

nemam cas koukat na gramatiku tady na foru..pisu jak to cejtim a rejpalove at dou do pr.... :)

scr napsal:
nemam cas koukat na gramatiku tady na foru..pisu jak to cejtim a rejpalove at dou do pr.... :)

Já s tím nemám problém :mrgreen:
Taky jsem měl tu čest poznat tě osobně, takže mi to k tobě tak nějak i sedí :lol: Mimochodem, už jsem ti to psal tolikrát, že ani nevím jistě jestli to je pořád pravda, ale asi mám někde doma pár těch tvých placek, který jsi nechal v Giallo a oni mi je dali s tím, že nevěděli co s nima... :skod:

scr

Sushi napsal:
scr napsal:

Já s tím nemám problém :mrgreen:
Taky jsem měl tu čest poznat tě osobně, takže mi to k tobě tak nějak i sedí :lol: Mimochodem, už jsem ti to psal tolikrát, že ani nevím jistě jestli to je pořád pravda, ale asi mám někde doma pár těch tvých placek, který jsi nechal v Giallo a oni mi je dali s tím, že nevěděli co s nima... :skod:

Tak az se sejdeme na nejakym fotbale ,tak je nejak rozdame nebo tak neco no....

scr

Me tak napada ze bych rad nekdy prihel mrknout na nejakej zapas do giallorossi, nebo usporadal nejakej vyjezd do rima???

scr napsal:
Me tak napada ze bych rad nekdy prihel mrknout na nejakej zapas do giallorossi, nebo usporadal nejakej vyjezd do rima???

Určitě, já osobně mám čas tak od půlky září, pak můžu na kterejkoli mač.
Co se výjezdu do Říma týče, to by bylo super, ale není ot jen tak :mrgreen:

scr

No pokud se sezenou lupeny tak cesta uz je v pohode rekl bych. Chce to dva.tri rozumny ridice a muzeme vyrazit.Myslim tedy pokud by se dala dohromady alespon ctverice nadsencu :)

levněji to vyjde podle mě dobře plánovat a sehnat letenku za pár kaček :wink:

sketchy napsal:
To scr: Tys kupoval byt? Jestli to má bejt ironie, tak hodně blbá...Jo, čeština nebyla na škole taky mojí silnou stránkou, ale dělat chyby jako děcko z 4.třídy 1.stupně základní školy, od toho už fakt bolí oči. No nic nevadí, zkusil sem to, tak teda zaparkuju novou doménu, protože mít něco jako xxx.webpark.cz, to mi přijde jak když dělám AS tady u nás ostudu xD Nebo když už jsme u toho, náhodou as-roma.cz nevíte komu patří? Není tu majitel také reglý?
klida: Díky, opravím....
mám to brát tak že když jsme meli web tak jsme psali jako děcko z 4.třídy 1.stupně základní školy.....??? jinak se te teda ptam jestli nepremýšliš o tom že bys pracoval na asroma.cz ???

to scr: na jak myslíš xD já nerejpu, přeci jenom vás tu teprve poznávám a nevim jak kdo je na tom s gramatikou, kdyby třebas existovalo jen měkké i jak by to bylo vše jednoduché xD

cambulak: chápej to jak chceš, třebas takovej Sushi mě pochopil do slova a do písmene. Ohledně tý spolupráce, kdybych věděl dřív, že je tu snaha rozjet ten web (moje chyba, tohle vlákno jsem přehlídl), tak by nebyl problém. Jenže já když něco nakousnu tak to chci dotáhnout až do konce a že sem si s tím dal nemálo práce, o tom se nebudu ani zmiňovat. No co, třebas taková Chelsea má u nás weby taky dva, jeden má navštěvovanost přes 7000/den, druhý přes 2000/den, to újde. Lidi nakonec budou stejně oceňovat kvalitu článků a vzhled stránek už pak ani nebudou řešit. :wink:

sketchy napsal:
to scr: na jak myslíš xD já nerejpu, přeci jenom vás tu teprve poznávám a nevim jak kdo je na tom s gramatikou, kdyby třebas existovalo jen měkké i jak by to bylo vše jednoduché xD

cambulak: chápej to jak chceš, třebas takovej Sushi mě pochopil do slova a do písmene. Ohledně tý spolupráce, kdybych věděl dřív, že je tu snaha rozjet ten web (moje chyba, tohle vlákno jsem přehlídl), tak by nebyl problém. Jenže já když něco nakousnu tak to chci dotáhnout až do konce a že sem si s tím dal nemálo práce, o tom se nebudu ani zmiňovat. No co, třebas taková Chelsea má u nás weby taky dva, jeden má navštěvovanost přes 7000/den, druhý přes 2000/den, to újde. Lidi nakonec budou stejně oceňovat kvalitu článků a vzhled stránek už pak ani nebudou řešit. :wink:
okey, to asi fandíš fakt teprve krátkou dobu, jinak bys o webu věděl....

prosba dopředu... zkusme potlačit diskusi o tom, kdo je tady po Maxovi největčí srdcař, díky

Fandim od roku 96, když jsme narazili na Slavii v UEFA. Kdybych fandil krátkou dobu, tak bych asi neměl Marca v avataru nééé? :mrgreen:

sketchy napsal:
Fandim od roku 96, když jsme narazili na Slavii v UEFA. Kdybych fandil krátkou dobu, tak bych asi neměl Marca v avataru nééé? :mrgreen:
tak proc si nebyl nikdy na nasem webu ?

cambulak napsal:
sketchy napsal:
tak proc si nebyl nikdy na nasem webu ?
Mě kdysi stačil jen eurofotbal a hlavně čas byl tou věcí, která mě omezovala. Pamatuju si, když jsem před zhruba 5 lety neměl z domova ani přístup na net, tak sem byl pořád nalezlej u teletextu a sledoval zápasy AS (aspoň ty výsledky), kupoval si fotbalový časopisy abych věděl kdo dával góly atd. Njn, času bylo málo a hodně poviností. Proto jsem sem za vámi doplul až teď nedávno.

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.