asroma.cz

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.
zas bych se k tomu nestavěl tak pohrdavě, spíš tu cifru nechápu... pokud je to pravda, scr by u nás každýho měl mít minimálně pár piv.... ačkoli fakt to nepobírám

Jo , ale normalne by to za rok nemalo stat viac ako 2000 .

Mozno si dal ale ten web robit od niakej firmy , ktora robi web design a bla bla k tomu , a ta cifra je potom realna .

Raz som to pozeral , a jedna firma to ponukala tusim za 12 000 Sk alebo CZ .

scr

Carlo napsal:
Za 6000 ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ty sibe ? To zasa vybavujes cez toho sportovca , ktoremu nestacili ani 2 litre ?

Normalna domena stoji tak kilo na rok .

*iditol som kila na litre . My wrong .

kilo na rok? A kde tu bych chtel :) Platim za no 600 rocne. Co se tyka webu...ano 6000, web bude konecne udelanej na profi urovni..optimalizovanej a se vsim vsudy.

scr napsal:
Carlo napsal:
Za 6000 ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ty sibe ? To zasa vybavujes cez toho sportovca , ktoremu nestacili ani 2 litre ?

kilo na rok? A kde tu bych chtel :) Platim za no 600 rocne. Co se tyka webu...ano 6000, web bude konecne udelanej na profi urovni..optimalizovanej a se vsim vsudy.
¨

parada. pak se dohodneme na penezich. urcite ti prispeju.
pokud se tyce psani, nejsem prilis erudovany, ale klidne ti tam obcas nakej "komentar" vybleju.

kdy se stavis v Praze?

btw - kdo neprispeje, je daa Lazio

6000 je strašná rána, to bude lepší web než má klub.. :mrgreen:
ale budiž no, měl by sis tam pak udělat nějakou sbírku aby ti lidi poslali prachy... já ti něco klidně dám, ale na srazu :wink:

Nieco ako podpora stranok , mal by si zalozit , ak chcu mat lepsi web , nech posielaju peniaze . Nieco ako ma supershoot(onlinefutbalovy manazer , posielas peniaze za krediti , a za tie kredity organizujes turnaje a tak) , a oni za tie peniaze co im poslels vylepsuju web , pridavaju rozne novinky a podd. , mozno by nebolo doveci dat nieco take , teda ta podpora stranok .

Ja v tom zrucny este niesom , ale ak mi poslete niaky vzor ako a hlavne kam to poslat by som prispel , teda ked pojdem cez postu uz mozem posielat peniaze nie ? Staci ked mam obciansky ? Kamos posiela prave na supershoot , a bez problemov mu to beru , a ma 15 .

Jako nezletilý můžeš manipulovat s množstvím peněz úměrným tvým volním a rozumovým schopnostem :mrgreen:

Určitě to můžeš poslat :wink:

scr

SUSIsr napsal:
scr napsal:
Carlo napsal:

¨

parada. pak se dohodneme na penezich. urcite ti prispeju.
pokud se tyce psani, nejsem prilis erudovany, ale klidne ti tam obcas nakej "komentar" vybleju.

kdy se stavis v Praze?

btw - kdo neprispeje, je daa Lazio

nekteri uz prizpeli, tak pokud chodi na forum, tak se kluci nebojte, prachy sem neprochlastal, ale venoval na web :) Prislo mi 1400Kc

no,pokud my v létě nějak dopadne,že bych chodil na brigádu..tak pošlu něco na web i na fórum,na který jsem ještě neposílal... :wink:

Giallorossi1927 napsal:
no,pokud my v létě nějak dopadne,že bych chodil na brigádu..tak pošlu něco na web i na fórum,na který jsem ještě neposílal... :wink:

ak zozenes niaku brigadu , nezabudni sa mi ozvat , najlepsie na Floride , a napln prace bude nic nerobenie .

BTW - Ako to je z Eurami ? Ked mu tam poslem priklad 10 Eur , tak sa mu to automaticky premeni na ceske koruny ?

Inak a nedojde niaky listocek z posty , ze som poslal peniaze a tak ku Nam domov ? Lebo ak hej , ako poznam moju mamku si bude mysliet , ze posielam peniaze niakemu uchylakovi , alebo tak . Nic v zlom scr . :wink:

nic nepřijde... ty dostaneš lísteček do ruky

jestli se to přemění nevim, na to je dobrý Western Union... posílal jsem tak třeba prachy do Itálie, platil jsem v korunách a ermes si vybírala už eura.. :wink:

Sushi napsal:
nic nepřijde... ty dostaneš lísteček do ruky

jestli se to přemění nevim, na to je dobrý Western Union... posílal jsem tak třeba prachy do Itálie, platil jsem v korunách a ermes si vybírala už eura.. :wink:

no jasne western , proc ho asi neznam :roll: :lol:

Zdarec lidi, na nový web se těším, můžeš se mnou opět počítat to je jasnočka, však už jsme se o tom bavili, ale doufam ze bude ze strany lidi a fanousku vic podporovanej...

Tohleto neznasam , niekto zacne pisat , a potom prestane .

Do frasa , to som spravil aj ja . :aaaa:

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.