Carlo napsal:Za 6000 ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ty sibe ? To zasa vybavujes cez toho sportovca , ktoremu nestacili ani 2 litre ?
Normalna domena stoji tak kilo na rok .
*iditol som kila na litre . My wrong .
¨scr napsal:Carlo napsal:Za 6000 ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ty sibe ? To zasa vybavujes cez toho sportovca , ktoremu nestacili ani 2 litre ?
kilo na rok? A kde tu bych chtelPlatim za no 600 rocne. Co se tyka webu...ano 6000, web bude konecne udelanej na profi urovni..optimalizovanej a se vsim vsudy.
SUSIsr napsal:¨scr napsal:Carlo napsal:Za 6000 ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
kilo na rok? A kde tu bych chtelPlatim za no 600 rocne. Co se tyka webu...ano 6000, web bude konecne udelanej na profi urovni..optimalizovanej a se vsim vsudy.
parada. pak se dohodneme na penezich. urcite ti prispeju.
pokud se tyce psani, nejsem prilis erudovany, ale klidne ti tam obcas nakej "komentar" vybleju.
kdy se stavis v Praze?
btw - kdo neprispeje, je daa Lazio
Giallorossi1927 napsal:no,pokud my v létě nějak dopadne,že bych chodil na brigádu..tak pošlu něco na web i na fórum,na který jsem ještě neposílal... :wink:
Sushi napsal:nic nepřijde... ty dostaneš lísteček do ruky
jestli se to přemění nevim, na to je dobrý Western Union... posílal jsem tak třeba prachy do Itálie, platil jsem v korunách a ermes si vybírala už eura.. :wink:
tak abys taky psal, a ne jak minuleGiallorossi1927 napsal:já se předběžně hlásim jako redaktor :wink:![]()