Totti_goal napsal:taky se mi libi...chtelo by to kazdej den novej clanek...kdybych umel vic jazyku tak na netu neco najdu ale s myma znalostma![]()
Code:
www.translate.google.cz
Totti_goal napsal:taky se mi libi...chtelo by to kazdej den novej clanek...kdybych umel vic jazyku tak na netu neco najdu ale s myma znalostma![]()
www.translate.google.cz
klida napsal:to nemůžeš používat pro takovouhle věc, ti to udělá kraviny
no a tim ze prifarbis uz ten clanek ztraci ten vyznam co mel...nepises do blesku?Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:klida napsal:to nemůžeš používat pro takovouhle věc, ti to udělá kraviny
Translator ? Ja pisem clanky len cez to , ale upravujem to , trocha vymyslam , prifarbim .
Totti_goal napsal:no a tim ze prifarbis uz ten clanek ztraci ten vyznam co mel...nepises do blesku?Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:klida napsal:to nemůžeš používat pro takovouhle věc, ti to udělá kraviny
Translator ? Ja pisem clanky len cez to , ale upravujem to , trocha vymyslam , prifarbim .![]()
Totti_goal napsal:to jo ale otazka je co si tam pribarvis
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Mně osobně vadí ta hora chyb a to, že si autor článku po sobě ten článek při vší úctě ani nepřečte. Čili i mimo hory pravopisných chyb tam jsou i spojená slova, zmatlaná slova, typu Franecsco Totti, vstřleil braknu apod. To je velká ostuda, když to řeknu slušně, která tomu webu obrovsky škodí.
Takže, byť hodně uznávám tvůrce a lidi, který píšou, tohle mě strašně mrzí, protože tím ta úroveň článků ďábelsky upadá.
:wink:Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:15.4.09 sa znova zavrie stranka , a teraz mozno natrvalo .
Mate nejaky napad ?
EDIT : KEBY STE MI NEVERILI
15.4 zhruba se opet vypne tento web a tentokrát nejspíš na trvalo. Nejsem si jist zda dám dokupy peníze na to abych ho doplatil...