asroma.cz

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.
Totti_goal napsal:
taky se mi libi...chtelo by to kazdej den novej clanek...kdybych umel vic jazyku tak na netu neco najdu ale s myma znalostma :(

Code:
www.translate.google.cz

klida napsal:
to nemůžeš používat pro takovouhle věc, ti to udělá kraviny

Translator ? Ja pisem clanky len cez to , ale upravujem to , trocha vymyslam , prifarbim .

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
klida napsal:

Translator ? Ja pisem clanky len cez to , ale upravujem to , trocha vymyslam , prifarbim .
no a tim ze prifarbis uz ten clanek ztraci ten vyznam co mel...nepises do blesku? :lol:

Totti_goal napsal:
klida napsal:

no a tim ze prifarbis uz ten clanek ztraci ten vyznam co mel...nepises do blesku? :lol:

Skoro :lol: :lol:

Tak ked na goal.com je 5 krat v clanku . Rad by som hral za Rim , tak je to troska nuda , nemyslis ?

Totti_goal napsal:
to jo ale otazka je co si tam pribarvis

Kasli na to :lol: :lol: :lol:

Napr. Aquilaniho agent : Aquilani zostane . Ja pridam : Alberto povedal , ze by velmi rad zostal v Rime , a nema zaujem sa stahovat - pridam nieco , co sa tam nepise .

Mně osobně vadí ta hora chyb a to, že si autor článku po sobě ten článek při vší úctě ani nepřečte. Čili i mimo hory pravopisných chyb tam jsou i spojená slova, zmatlaná slova, typu Franecsco Totti, vstřleil braknu apod. To je velká ostuda, když to řeknu slušně, která tomu webu obrovsky škodí.

Takže, byť hodně uznávám tvůrce a lidi, který píšou, tohle mě strašně mrzí, protože tím ta úroveň článků ďábelsky upadá.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Mně osobně vadí ta hora chyb a to, že si autor článku po sobě ten článek při vší úctě ani nepřečte. Čili i mimo hory pravopisných chyb tam jsou i spojená slova, zmatlaná slova, typu Franecsco Totti, vstřleil braknu apod. To je velká ostuda, když to řeknu slušně, která tomu webu obrovsky škodí.

Takže, byť hodně uznávám tvůrce a lidi, který píšou, tohle mě strašně mrzí, protože tím ta úroveň článků ďábelsky upadá.

Ja si tie clanky po sebe niekolko krat citam , aj ked je uz pridany ho precitam , ci nenajdem niaku chybu . Tieto hatlaniny mava dost casto SCR .

15.4.09 sa znova zavrie stranka , a teraz mozno natrvalo .

Mate nejaky napad ?

EDIT : KEBY STE MI NEVERILI

15.4 zhruba se opet vypne tento web a tentokrát nejspíš na trvalo. Nejsem si jist zda dám dokupy peníze na to abych ho doplatil...

15.4.09 sa znova zavrie stranka , a teraz mozno natrvalo .

Mate nejaky napad ?

EDIT : KEBY STE MI NEVERILI

15.4 zhruba se opet vypne tento web a tentokrát nejspíš na trvalo. Nejsem si jist zda dám dokupy peníze na to abych ho doplatil...
:wink:

Tak , aj mna to napadlo , kto to pisal ?

Inak , to vidia len redaktori a admini stranky !!

ten fanschat má opravdu úroveň...
"francesco: SKURVENY CESI SKURVENY CESI SKURVENY CESI.......rozhodca podplateny ako sa pozeram...ani gol nevedia dat...to si musime dat vlastny....chuji skurveny....KTO NESKACE NIE JE KOKOT HOP HOP HOP....KTO NESKACE NIE JE KOKOT HOP HOP HOP...KTO NESKACE NIE JE KOKOT HOP HOP HOP KURVY"
DEBIL :roll:

už si to mylsím delší dobu,ale teď se to 100% potvrdilo...jak si na stránce asroma.CZ,nás,ČECHY,může nazývat debilama,posranýma,idiotama,zasranýma???idiot

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.