1. kolo, Roma-Genoa

Co to tam ten mancio nacvicoval?

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Bryan hlavou na kotník, to tu nebylo od dob cassettiho

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Hm, tak Manciniho gól, bez debat.

Jak jsme to říkali s tím Ruganim zítra ráno? I za 35.

Jo, i za 30 bych ho bral, s kýmkoli kromě Riccardiho ve výměně. Upřímně, jakýho lepšího hráče teď na konci mercata koupíme, když všichni ví, jak zoufale potřebujem stopera? Ještě doufat ve vypadnutí Turína v EL a nákup jednoho z dua Nkoulou - Lyanco, což myslím, že Petrachi doufá.

ako sme skoncili,tak zaciname som zhnuseny a nasraty !...v uvodnom kole si nechame doma 3 goly,lebo mame najjebnutejsie vedenie vo svete futbalu

hm, říkal jsem během přípravy, že nebudu nic hodnotit a počkám si na zápasy...

tenhle tým není něco, co by mělo nahánět strach

janov byl slaboučkej a udělal první body na olimicu snad od roku 1994, jestli jse dobře rozuměl komentátorovi

Janov minulou sezonu jen zázrakem nespadnul
Kořalku sem vyměnil za prášky na žaludek :Ok:

Dopředu to vypadá dobře, dozadu je to vrcholná obludnost, z níž se mi dělá mdlo. Tak uvidíme, já věřím, že aspoň k něčemu ten dnešek bude dobrý. Že Petrachi nepůjde spát a zítra si přečteme o tom Ruganim. Protože jinak to fakt můžem zabalit.

Tak co moravaci nechce semnou do Kroměříže 😁😁😁Pico tohle doma předvést jako hrajeme útočné to je v pořádku ale ta obraná fáze to je fakt masakr 😂😂😂tomu se dá jen smát jestli je tam někdo soudný tak začne jednat a dotáhne stopery

Sushi napsal:
Francesco Totti AS napsal:
Mi řekni kdo v tomhle nahradí El Shaarawyho golovy přínos!?

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

já si spíš říkám, jak je možný, že máme takovouhle obranu, hlavně teda střed
jj je sice docela sympatickej, jak se časem ukázalo, ale furt to nemůže bejt hráč do základu. a když už, tak ne vedle fazia, pd. no, jelikož tomu rozumim jak koza petrželi, třeba odehrajou životní zápas a vyhrajeme 1:0
daje

tak nějak
a manciniho jsem dneska viděl prvně, ale do týhle dvojice zapadá koukám perfektně

Sushi napsal:
Sushi napsal:
Francesco Totti AS napsal:
Mi řekni kdo v tomhle nahradí El Shaarawyho golovy přínos!?

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

já si spíš říkám, jak je možný, že máme takovouhle obranu, hlavně teda střed
jj je sice docela sympatickej, jak se časem ukázalo, ale furt to nemůže bejt hráč do základu. a když už, tak ne vedle fazia, pd. no, jelikož tomu rozumim jak koza petrželi, třeba odehrajou životní zápas a vyhrajeme 1:0
daje

tak nějak
a manciniho jsem dneska viděl prvně, ale do týhle dvojice zapadá koukám perfektně

věřím, že měl ještě nerva
je to reprezentant, v Atalantě byl výbornej a v přípravě takovýhle boty nedělal

Dneska asi moc tlaku na něj, nevím. Ale myslím, že časem bude rozhodně posila, má to v sobě, v přípravě dobrej. :Ok:

Možná by to bylo lepší, kdyby nastoupil v základu. Přijít jako stoper do zápasu, když se vede k gól a obrana hoří, je super. Na druhou stranu co to tam nacvicoval mi není jasný. To střídání mělo, když už, podle mě přijít už o půlce aspoň. A pak ještě nechapu tah pastore ani tag zappacosta. Pokud flore nebyl polochciplej, měl zůstat. A kluiverta bych taky sundal, ale za schcika

Já dal jen poločas, o Jesusovi se mi zdálo. Penalta na borce mimo střeleckej úhel ještě po takovýhle kose, to se fakt nevidí. Ještě víc mě pak vytočila za dvě minuty ta žlutá karta, vždyť to je úplná debilita. Co nám nefungovalo, krom obrany, byla práce defenzivního záložníka, první gól jde právě za tímhle postem.
Dopředu to bylo fajn, zábavný, dozadu to fajn nebylo, ale zábavný to bylo taky. Ta obrana je úplně v prdeli, každej přesun k nám k bráně smrděl průserem.
Jako uvidíme, pokud se něco udělá s obranou (razantně) a Cristantemu se vysvětlí, že defenzivní záložník musí bránit, tak by to nemusel bejt až takovej průser.
Mancini začal hned chybou, ale sám vím i z našeho fotbalu na krajský úrovni, že pokud jdeš na stopera v průběhu zápasu, tak je to brutálně těžký. Starý pravidlo vždycky bylo, že se v obraně nemá střídat, pokud to není naprosto nutný. U nás to nutný bylo, bohužel to Mancinimu nevyšlo. Rozhodně bych ho hned neodepisoval.