1. kolo, Roma-Genoa

A tohle byla škoda, to by byla paráda, kdyby mu tam padlo i to druhý

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Já myslím, prodat hráče tvoriciho roky osu týmu a nenahradit ho, je fakt tragicky. No, manolas není jj. A to nemluvím o tom, že před nima chybí ddr(i když ano, odehrál málo zápasu loni)

Mancini na to má, já prostě nechápu, proč místo něj hraje JJ, můžu se z toho upsat, uhejtit, ale nic mi to není platné.

Ta obrana Janova, to je naštěstí bleděmodrá kopie té naší, což vzhledem k tomu, že měli jednu šanci, výsledku odpovídá. :mrgreen:

daje

Ty krávo flore, tohle tam padnout...

Já nevím, jj tam šel jako idiot, ale tohle pětka? Vzal balón, dvakrát, ne? Jj idiot, ok, ale aspoň mrkni na var, tyve

To je mrtka ten ježíš...

Jasna pencle, tady se nedivím že nešel by Var. Ježíš se toho balónu ani nedotkl.

Ten mental si ještě nechá dát kartu dvě minuty po faulu... A jedeme od nuly. Škoda, Pau to skoro měl

Až se mi chce říct: Petrachi, Fonseco, tohle máte za to, dementi, že jste nepřivedli schopnýho stopera!!!! Jesus s Faziem je prostě vždycky záruka katastrofy.

juan jesus vypadni z rima ihned !!! :zed: :zed: :zed: vymlety retard uz na pohlad...to mu tam akoze isiel zlomit obidve nohy?....daj ho do pice,lebo ten retard dostane cervenu....najtrpanejsi stoper v historii AS

masterhunter napsal:
To je mrtka ten ježíš...

Jasna pencle, tady se nedivím že nešel by Var. Ježíš se toho balónu ani nedotkl.

mně to připadalo že jo
jinak jsme lepší, janov je s tou bídou dost asi překvapenej, že to je 2:2
ale musíme je buď přestřílet nebo něco udělat tím zadkem, hrajeme jak na tréninku, dopředu to jde, dozadu ne