1. kolo, Roma-Genoa

Abaddon napsal:
Já dal jen poločas, o Jesusovi se mi zdálo. Penalta na borce mimo střeleckej úhel ještě po takovýhle kose, to se fakt nevidí. Ještě víc mě pak vytočila za dvě minuty ta žlutá karta, vždyť to je úplná debilita. Co nám nefungovalo, krom obrany, byla práce defenzivního záložníka, první gól jde právě za tímhle postem.
Dopředu to bylo fajn, zábavný, dozadu to fajn nebylo, ale zábavný to bylo taky. Ta obrana je úplně v prdeli, každej přesun k nám k bráně smrděl průserem.
Jako uvidíme, pokud se něco udělá s obranou (razantně) a Cristantemu se vysvětlí, že defenzivní záložník musí bránit, tak by to nemusel bejt až takovej průser.
Mancini začal hned chybou, ale sám vím i z našeho fotbalu na krajský úrovni, že pokud jdeš na stopera v průběhu zápasu, tak je to brutálně těžký. Starý pravidlo vždycky bylo, že se v obraně nemá střídat, pokud to není naprosto nutný. U nás to nutný bylo, bohužel to Mancinimu nevyšlo. Rozhodně bych ho hned neodepisoval.

Presne tak.

Vcera mi prisli velmi zli stoperi, Cristante a Kluivert.

Brankár dojde zo španielskej ligy za balík, že už nebude dostávať toľko gólov, a frajer tu na uvítanie dostane tri góly na také to zdravé sebavedomie. Kosa JJ bola fakt skvost, spolu s tou kartou potom.
Nepáčil sa mi pohyb Cristanteho, ani jeho nasadenie. Rovnako u Kluiverta. Nie len, že v osobných súbojoch bol silný asi ako Fazio včera, ale nedokáže urobiť ani súboj 1 na 1, ani správne napádať rozohrávky - nulový prínos.
Včera potešili Džeko, Pelle, Cengiz, Kolarov a Florko. Góly včera pekné.
JJ je sympaťák, ale nemôže to byť stopér do základu. Nie v tíme, ktorí chce hrať na špici tabuľky.

Hodnotiť budem až po viacerých zápasoch, lebo zatiaľ tam je vidieť nádej.

Potěšili mě Džeko, Pellegrini, Kolarov (jedinej z toho kvarteta), Ünder i Zaniolo. Naopak zklamání Kluivert, mírně i Cristante s Pastorem, ale především Fazio s Jesusem. Převažujou pozitiva.

Jak jste psali, on je asi sympaťák v kabině a je fajn ho mít v týmu, ale tohle může zvládat i na lavičce ne?

S touhle dvojicí snad už nikdy hrát nebudem. Příště v základu Fazio a Mancini, pak už s novým stoperem. Snem by byl Lyanco, ale ten teď prodloužil a Cairo ho nedá, ne zrovna do Říma. Škoda. Ale spokojenej budu i s Ruganim, Pezzellou nebo Nkoulouem (v minulý sezoně fakt zvíře).

Vesměs souhlasím s tím, co píšete, akorát se mi moc nelíbil pellegrini, vyjma pár přihrávek, under měl dobrej úvod a pak zmizel, zaniolo je furt na hranici vyloučení, ale jinak je dobrej, oproti kluivertovi je o několik let mentálně dál, napak kluivert bída, papírek, sice měl takový jako náhodný druhý áčko u prvního gólu, ale tím asi i skončil. Stoperi bída, cristante pár balónů (např na edina před gólem), ale jinak nic navíc a chyběl, kde měl být (první gól jj prohrál hlavu, jakou prohrát nesmí, ale že na vápně nebyl ddr je pro nás novinka, kterou musí cristante eliminovat). Líbil se mi florenzi, džeko, sem tam ten zaniolo, kolarov, jinak spíš nic než moc. Gólman za góly nemohl, pětku skoro měl, první gól kver z metru, druhej taky. Ano, alisson by to možná měl, ale třeba taky ne a hlavně alisson je jinde, protože my kvalitstivne nejsme tam, kde je on... Se dvěma stopery bychom podle mě vyhráli 4:0,protoze leč individuálně jsem to teď dost zkritizoval, celkově jsme je prehravali, i protože byli dost bidny. Dřevaci vedený andreazzolim, hráli co mohli a získali tolik, kolik mohli...

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Sushi napsal:
Vesměs souhlasím s tím, co píšete, akorát se mi moc nelíbil pellegrini, vyjma pár přihrávek, under měl dobrej úvod a pak zmizel, zaniolo je furt na hranici vyloučení, ale jinak je dobrej, oproti kluivertovi je o několik let mentálně dál, napak kluivert bída, papírek, sice měl takový jako náhodný druhý áčko u prvního gólu, ale tím asi i skončil. Stoperi bída, cristante pár balónů (např na edina před gólem), ale jinak nic navíc a chyběl, kde měl být (první gól jj prohrál hlavu, jakou prohrát nesmí, ale že na vápně nebyl ddr je pro nás novinka, kterou musí cristante eliminovat). Líbil se mi florenzi, džeko, sem tam ten zaniolo, kolarov, jinak spíš nic než moc. Gólman za góly nemohl, pětku skoro měl, první gól kver z metru, druhej taky. Ano, alisson by to možná měl, ale třeba taky ne a hlavně alisson je jinde, protože my kvalitstivne nejsme tam, kde je on... Se dvěma stopery bychk. Podle mě vyhráli 4:0,protoze leč individuálně jsem to teď dost zkritizoval, celkově jsme je prehravali, i protože byli dost bidny. Dřeva i vedený andreazzolim, hráli co mohli a získali tolik, kolik mohli...

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Pau López je navíc opravdu skvělý ve čtení hry a v rozehrávce. Tady prognózy nelhaly.

ještě k tomu pellegrinimu, hráč jeho kvalit a na jeho pozici by měl být pán hřiště, ostatní by měl převyšovat a táhnout
on se furt jen ofoukává, diví, lituje a rozhodně nevyčuhuje
možná na něj mám přísnější metr, nevim, ale takhle teda ne, hraje hůř, než když u nás začal

Sushi napsal:
ještě k tomu pellegrinimu, hráč jeho kvalit a na jeho pozici by měl být pán hřiště, ostatní by měl převyšovat a táhnout
on se furt jen ofoukává, diví, lituje a rozhodně nevyčuhuje
možná na něj mám přísnější metr, nevim, ale takhle teda ne, hraje hůř, než když u nás začal

Akorát je víc potetovanej a víc ženatej :mrgreen:

Perotti zraněnej, mimo na 45 - 60 dní prej. Takže nás čekaj dva měsíce s Kluivertem. :Ok: :mrgreen: :shock:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Odchod Faraona místo něj dává čím dál větší "smysl". Antonucci na plac, no, ať se ukáže.

Blbý je, že ho trenér v přípravě na křídle vůbec nezkoušel, furt hrál desítku.

Largo napsal:
Odchod Faraona místo něj dává čím dál větší "smysl". Antonucci na plac, no, ať se ukáže.

Blbý je, že ho trenér v přípravě na křídle vůbec nezkoušel, furt hrál desítku.

už tam vidím Florenziho, však jím zalepíme cokoli, už 8 let, že jo

třeba to bude ještě k něčemu dobrý
obecně bych uvítal stavět mlaďasy, nejen vepředu
horší než včera to bejt nemůže a třeba se někdo vyloupne

Sushi napsal:

třeba to bude ještě k něčemu dobrý
obecně bych uvítal stavět mlaďasy, nejen vepředu
horší než včera to bejt nemůže a třeba se někdo vyloupne

Súhlasím nech tam dá mladých určite Antonucciho. Aj toho Riccardiho ospevovaného by som skúsil.

To iste Mancini. Včera to bola hlúpa chyba ale sto krát radšej nech tam robí takéto chyby mladý hráč ktorý sa ešte môže zlepšovať ako sa pozerať na Jesusa ktorý už jednoznačne lepši nebude a pravidelne opakuje tie iste chyby.

ten treti gol Janova bol pekny a tazko branitelny... taky center z jednej uz im tuto sezonu nevyjde.
ich prve dva ale boli uplne darceky...
my sme dali tri nadherne goly a mali dalsie sance.
tipoval som skor zo zjebu, ze to skonci 3-3, ale tak Rim je Rim.
cakal som horsie, podla mna oni bod uhrali so stastim (napriklad tu penaltu mohol Pau mat) a voslo im tam, do coho kopli...

ak tieto dva stratene body budu znamenat, ze dojde stoper, tak este moze byt tato remiza z dlhodobeho hladiska pozitivna.
minulu sezonu sme vyhrali prve kolo v Turine 1-0 a po nom predali Strootmana, lebo ved preco nie...
a tak aj vyzerala potom nasa defenziva.