1. kolo, Roma-Genoa

scr

Fazio hroznej Jesus ještě větší tragédie ... obrana neuvěřitelně rozházena vůbec nedrzej linii des

Sent from my iPhone using Tapatalk

vravim na tipsporte typkom,ze Roma 2 goly urcite dostane,s takou obranou...my sme to stihli do polcasu....to je vysledok totalnej neschopnosti doviest stopera...lebo mal melonov za alderwirelda by nas polozilo,,teraz žerte !!! :zed: :zed: :zed:

Sushi napsal:
masterhunter napsal:
To je mrtka ten ježíš...

Jasna pencle, tady se nedivím že nešel by Var. Ježíš se toho balónu ani nedotkl.

mně to připadalo že jo
jinak jsme lepší, janov je s tou bídou dost asi překvapenej, že to je 2:2
ale musíme je buď přestřílet nebo něco udělat tím zadkem, hrajeme jak na tréninku, dopředu to jde, dozadu ne

Nene nejdřív šly nohy a to fest. Zákrok vhodný pralesní ligy.

Vážně jsem nečekal, že bude ta obrana až tak tragická. Nicméně se mi líbí že střílíme co to jde.

Na co tam čeká Mancini??

S těmahle stoperama hrát takhle vysoko, je vražda
První gol ale padl z pozice, kterou běžně vykrejval DDR (teď na jeho místě hraje Cristante...)
Očekávám, kdy Zaniolo někomu zlomí obě nohy

Každej útok smrdí golem, což je na jednu stranu strašně super, na druhou stranu strašidelný :mrgreen:

První zápas sezóny abuz mám chuť rozbít věci si dělá prdel tam jít jak Pica skluzem!!! jasná penalta jestli okamžitě nekoupi stopera minimálně jednoho tak jsme v hajzlu tohle je tak na okres.fotval pro diváka pěkný ale pro nás je to zas na léčebnu

hm, ok, musim se na to podivat znovu
nicmene uz predtim jsem rikal, jak tam muze takhle jit... blazen
dneska pokud nevyhrajeme, jsou to ztracený body a hned nabereme skluz na ostatní... a příště derby
tak se pojdme pochlapit, potřebujeme DOPRAVIT BALÓN DO BRÁNY, multiple times
daje

Romulus napsal:
vravim na tipsporte typkom,ze Roma 2 goly urcite dostane,s takou obranou...my sme to stihli do polcasu....to je vysledok totalnej neschopnosti doviest stopera...lebo mal melonov za alderwirelda by nas polozilo,,teraz žerte !!! :zed: :zed: :zed:

:Ok: :zed: :zed: :zed:

Sushi napsal:
dneska pokud nevyhrajeme, jsou to ztracený body a hned nabereme skluz na ostatní... a příště derby
daje

Dopravit ho do brány nebude problém. Prolém bude udržet ho dost daleko od vlastní. Tohle jsou stopeři fakt za trest. Neschopný, dezorientovaný, tragický, na pěst.

Largo napsal:
Sushi napsal:
daje

Dopravit ho do brány nebude problém. Prolém bude udržet ho dost daleko od vlastní. Tohle jsou stopeři fakt za trest. Neschopný, dezorientovaný, tragický, na pěst.
přesně proto to píšu. jj teď bude psychicky uplně mimo, fazio podobně, hrajeme vzadu na risk při obraně i při zakládání akce, hrůza - musíme dát víc než dostat