Sushi napsal:masterhunter napsal:To je mrtka ten ježíš...
Jasna pencle, tady se nedivím že nešel by Var. Ježíš se toho balónu ani nedotkl.
mně to připadalo že jo
jinak jsme lepší, janov je s tou bídou dost asi překvapenej, že to je 2:2
ale musíme je buď přestřílet nebo něco udělat tím zadkem, hrajeme jak na tréninku, dopředu to jde, dozadu ne
Romulus napsal:vravim na tipsporte typkom,ze Roma 2 goly urcite dostane,s takou obranou...my sme to stihli do polcasu....to je vysledok totalnej neschopnosti doviest stopera...lebo mal melonov za alderwirelda by nas polozilo,,teraz žerte !!!![]()
![]()
![]()
Sushi napsal:hm, ok, musim se na to podivat znovu
nicmene uz predtim jsem rikal, jak tam muze takhle jit... blazen
dneska pokud nevyhrajeme, jsou to ztracený body a hned nabereme skluz na ostatní... a příště derby
tak se pojdme pochlapit, potřebujeme DOPRAVIT BALÓN DO BRÁNY, multiple times
daje
přesně proto to píšu. jj teď bude psychicky uplně mimo, fazio podobně, hrajeme vzadu na risk při obraně i při zakládání akce, hrůza - musíme dát víc než dostatLargo napsal:Sushi napsal:hm, ok, musim se na to podivat znovu
nicmene uz predtim jsem rikal, jak tam muze takhle jit... blazen
dneska pokud nevyhrajeme, jsou to ztracený body a hned nabereme skluz na ostatní... a příště derby
tak se pojdme pochlapit, potřebujeme DOPRAVIT BALÓN DO BRÁNY, multiple times
daje
Dopravit ho do brány nebude problém. Prolém bude udržet ho dost daleko od vlastní. Tohle jsou stopeři fakt za trest. Neschopný, dezorientovaný, tragický, na pěst.