1. kolo, Roma-Genoa

Frajer klida si, ze to takto beres na seba.
Zakladat budes az do 8.kola, kedy prvy krat prehrame.

Tony napsal:
Frajer klida si, ze to takto beres na seba.
Zakladat budes az do 8.kola, kedy prvy krat prehrame.

Já tipuju 12. kolo! Baví mě bejt optimistickej. :) :)

Klido já měl šnůru 9 ti zapasu, tak jsem snad měl pokračovat, ne ? :nenene: :lol:

Na konci sezony, po odchodu DDR a po tom jak zametli s Tottim jsem byl fakt nasranej. Navíc mercato taky moc nic z naší strany. Každopádně tuto sezonu jsme úplně jiný Řím než za posledních x let a já jsem fakt ale fakt zvědavej, jak se s tím popereme. DAJE

Diego bude imho citelne schazet. Kluivert me zatim vubec nepresvedcil. Vzadu jsem na to taky zvedavej, duo Fazio - Jesus proti rychlikovi jako Kouamé a dravy “devitce” Pinamontim, to muze bejt maler.

Mancini prý ještě není takticky připravenej na Fonsecův systém. Já zase nejsem připravenej na ty dva šašky. Chci věřit, že aspoň Fazio se oproti jaru vzpamatoval, a pomalost nahradí poziční přesností a jistotou. Jesusovi věřím míň než Lukáši Štetinovi.

Pau Lopez; Florenzi, Fazio, Juan Jesus, Kolarov; Cristante, Pellegrini; Ünder, Zaniolo, Kluivert; Dzeko

Francesco Totti AS napsal:
Mi řekni kdo v tomhle nahradí El Shaarawyho golovy přínos!?

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

já si spíš říkám, jak je možný, že máme takovouhle obranu, hlavně teda střed
jj je sice docela sympatickej, jak se časem ukázalo, ale furt to nemůže bejt hráč do základu. a když už, tak ne vedle fazia, pd. no, jelikož tomu rozumim jak koza petrželi, třeba odehrajou životní zápas a vyhrajeme 1:0
daje

link?

Sushi napsal:

jj je sice docela sympatickej, jak se časem ukázalo, ale furt to nemůže bejt hráč do základu. a když už, tak ne vedle fazia, pd. no, jelikož tomu rozumim jak koza petrželi, třeba odehrajou životní zápas a vyhrajeme 1:0
daje

link?

3:2 je ale pravděpodobnější
https://soccerlegacy.net/serie-a-live-stream-5/

Sushi napsal:

daje

link?

:tlesk: :zed:

díky za link, já našel nějakou žabožroutovinu
http://livetv195.me/it/eventinfo/833440_roma_genoa/#webplayer_alieztv|98196|833440|1229275|11|1|it

rojadirecta nějak nic moc