Vedení - Friedkin Group

Příspěvků
3,698
Nemyslím z hlediska práce. Ale jsou to jen investoři. Koupi, zhodnotí a prodají se ziskem. O fotbal jim podle mě moc nejde
Ok, beru Tvuj uhel pohledu a je mozny, ze to tak dopadne. Ale oproti Pallottovi tam vidim rozdilu hned nekolik a zatim se mi jejich pristup libi. I kdyz bych treba ocenil trochu komunikace z jejich strany.
 
Příspěvků
6,427
Dneska už je to normální. Rodinný kluby typu Sensi a spol. už dneska nejsou. Me jako fanouškovi trochu vadí, že tu pozornost, kterou do teď mohli dávat Římu teď rozmělní do dalšího klubu. A přesně jak říkáš, vidět a slyšet moc nejsou, stejně jako svyho času James
 
Příspěvků
3,520
Únor bílý – pole sílí
Jak to teda pokracuje na trase Pinto out ….nekdo in?
Byl nekde viden Massara v kokpitu friedkin letounu nebo neco tak?
 
Příspěvků
1,338
Dosť neznáme meno.
Čo sa týka transfer rekordov tak tam ma Nice dva roky po sebe cca - 30mil, čo si zrovna v Ríme dovoliť nemôže a žeby bolo Nice na nejakej extra vysokej pozícii ktorú predtým nedosahovali sa nedá povedať 🤔
Snáď bude posila👏
 
Příspěvků
3,698
Jsem na něj hodně zvědavej. Hledal jsem si pár informací k němu a nevypadá zle, ale pořád na mě působí jako Pinto 2.0

Snad překvapí. S ohledem na to, jak moc se vyhýbý rozhovorům a kamerám, bych si k němu uměl představit někoho jako Burdisso do role DT, kdo by byl naopak tváří toho sportovního úseku.
 
Příspěvků
6,427
 
Příspěvků
3,520
preklad vyjadreni Dana a Ryana

Fotbal je obdivován po celém světě jako krásná hra. Každý zápas je plný vášně, vzrušení a nepředvídatelnosti – a proto ho milujeme.
Ale kromě výsledků na hřišti je naší odpovědností jako majitelů klubů činit velká rozhodnutí, o kterých věříme, že jsou v nejlepším zájmu klubu, i když je velmi obtížné je udělat.

Přestupové smlouvy letos v létě znamenaly začátek strategického víceletého projektu, jehož cílem je vrátit AS Řím zpět do popředí evropského fotbalu. V rámci této vize dobře probíhá vývoj nového stadionu, který bude ctít hlubokou historii klubu.

Řekněme to; máme k Daniele maximální respekt a věříme, že bude mít skvělou kariéru jako trenér. Možná dokonce jednoho dne zpátky v Římě. Rozhodnutí rozejít se s ním bylo neuvěřitelně těžké, ale udělali jsme to s vírou, že nám to dává tu nejlepší příležitost bojovat o trofeje v této sezóně.

Zůstáváme aktivními investory ve sportovním odvětví. Milujeme krásnou hru. Potenciální přírůstek Evertonu do našeho portfolia nemění naše zaměření na AS Řím. Pokud něco, multiklubová symbióza Romům jedině pomůže. Každý klub v našem portfoliu funguje samostatně a AS Řím zůstává jádrem našich fotbalových ambicí. Ujišťujeme vás, že naše oddanost času, zdrojů a energie Romům nebude snížena. Náš cíl je jasný – vidět AS Řím konzistentně soutěžit na nejvyšších úrovních evropského fotbalu.

Našim neuvěřitelným fanouškům uznáváme nesmírnou odpovědnost, kterou neseme při vedení tohoto historického klubu. Vaše neochvějná loajalita nás pohání při budování budoucnosti. Vážíme si vašich hlasů a chceme, abyste to věděli – slyšíme vás. Jste duší tohoto klubu a jsme odhodláni na vás být hrdí.

Forza Roma.
 
Top