10.kolo Inter - ROMA

Příspěvků
3,520
Neděle
18h
NovaSport4
:danko:

jsme dobře naladění a v nějakém vítězném módu ,který snad vydrží …
Lukaku bude mít motivaci 😀
Na lávce možná Dybala,Small,Pelle
 
Příspěvků
3,698
Ja mam pocit, ze Small bude aspon na lavicce. Hodne si od jeho navratu slibuju, stejne jako od Sanchese, u kteryho se ta absence taky seredne protahuje. Jo a Kumbulla je po letech zase v treninku.
 

scr

Příspěvků
1,773
Bod bude obrovsky uspech..verim ale ze je pretlacime a budem tribodovy..hlavně ubránit Lautara a neposrat se z fanousku


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Příspěvků
214
Tez to vidim tak, ze proti mega rozjetymu Interu pro nas bude bod malym vitezstvim. Stat se muze ale cokoliv a vubec by me neprekvapilo, kdybysme dali 1 random gol a pak pekne profesorsky betonovat do konce. Moc tomu ale neverim 😬 no co ctu ale, tak Paulo nebude ani na lavicce
 
Příspěvků
6,454
Ty absence jsou hrozný zejména z hlediska rotace, střídání. Už by se fakt mohli dát dohromady, je to zdlouhavý. Small, Sanches, Dybala i Pelle. Teď se přidal i Spina, kterej je IMHO též platnější jak Zalewski. To je z hlediska opor a dvou soutěží strašně moc. Snad budou brzo, když ne dnes, no.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk
 
Příspěvků
2,355
Řím se bude muset zítra večer utkat s Interem bez některých svých nejdůležitějších hráčů.
Takoví jako Paulo Dybala, Chris Smalling, Renato Sanches, Leonardo Spinazzola, Lorenzo Pellegrini dnes s týmem do Milána neodcestovali.
Dybala byl před zítřejším večerem nejblíže k uzdravení ze svého zranění, ale Roma se nakonec rozhodl, že ho nebude riskovat.
 
Příspěvků
1,539
Spina taky? Dobrý no. Jediný hráč, který se nebojí 1vs1. Tohle je v Římě už léta začarovaný kruh ta zranění. U Renata jsme nečekali zázraky. To si člověk po čase ani nevšimne, že vůbec takového hráče máme v týmu. K němu má nakloněno Dybala. Zrovna tihle dva hráči jsou dost rozdílový. No a pak mám celkem obavy o kapitána. Ten aby nedopadl jak Rosa. Platíš třetí nejdražší kádr v lize, ale půlku základní jedenáctky nemůžeš dlouhodobě využít. To prostě nechceš. Aspoň je se pak na co vymluvit, dopadneli bitva na Meazze špatně.
 
Příspěvků
2,355
Inter: Sommer; Pavard, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Lautaro Martinez, Thuram

Roma: Rui Patricio; Mancini, Llorente, Ndicka; Kristensen, Cristante, Paredes, Bove, Zalewski; Lukaku, El Shaarawy
Čekal jsem některé jiné hráče, ale ať se daří aspoň bod vy mohl být
 
Top