Zdeněk Zeman

Chybaju mi tie casy, ked kaučovia ked vedeli, ze je zle, odstupili. teraz sa tam budu drzat, kym to pojde, lebo pojdu po odstupnom proste.

Dobre, ale ted nas ceka totalne zabitej pulrok, jakejsi noname coach, na kteryho se pulka kadru vysere, protoze nic neovlivni. Katastrofa. Jediny na co se upinam je pohar.

Skoda ze nevysel ten Blanc, vyber byl ale limitovanej.

Zeman zklamal, bohuzel. Dalsi risk, kterej dopadl katastrofou.

Pokud je to pravda, tak se hrajícím kapitánem a trenérem v jedné osobě stává pan Francesco Totti... Hh, tohle mi taky nepřijde jako úplně dobrý krok.

Očekávám, že najdou větší jméno jako náhradu a ne jenom ferrymana. Bylo by to jen horší, takhle aspoň třeba zůstanou Dani a Stek, ten tým se snad hecne.

Tak on ten novej coach byl v římě za působení všech posledních trenérů od dob Špalka ne? Uvidíme, nemá co posrat :!:

Taky myslím, že tohle je krok do prázdna a zabitej půlrok, což je zvlášť pro Tottiho (v září mu bude 37!!!) už zasraně frustrující. Kurva. :zed: :zed: :zed:

Pokud ten AA (a není to Aquilani) aspoň vyhodí Gojkočeu a pak přijde TRENÉR, tak aspoň nebudu úplně bez sebe. Tohle ale fakt nikam nevede.

Pozná toho Andreolliho , Aquilaniho , Amorebietu či ako sa volá vobec niekto ? Nebude to dalsí Zdeny Zeman alebo nebodaj Enrikeee style ?

Prečo nepriplatíme za Blanca doprdele ?

Dnes urcite slavi Stek s Lobontem, mozna jeste Nela oslavuje Marquinhuv dulezity gol, ale s ohledem na Rim je to spatny. Nebyl to sice takovej pruser, jako s Enriquem, ale Zeman fakt zklamal a jsem zvedavej jak se k tomu po case vyjadri, jestli vubec.

Ke Goikovi se nema cenu vracet, to byl megapruser, kterej spolecne s Taxim Zemanovi podrezal vetev a to myslim i v kabine. Bylo ale chybou Saby, ze ho sem bral, nemel absolutne zadnej duvod, kdyz mel v kadru Steka, Lobonta a dokonce i Julia Sergia. Zemana mel poslat nekam a zaroven ho neposlechnout a nezbavovat se Gaga. Sabovi se ale vubec nepovedl treba podpis Pirise, to jsou hraci, ktery jsou v Rime na hostovani a ani jednoho bych do Rima po sezone natrvalo nepodepsal.

90210 napsal:
Dnes urcite slavi Stek s Lobontem, mozna jeste Nela oslavuje Marquinhuv dulezity gol, ale s ohledem na Rim je to spatny. Nebyl to sice takovej pruser, jako s Enriquem, ale Zeman fakt zklamal a jsem zvedavej jak se k tomu po case vyjadri, jestli vubec.

Ke Goikovi se nema cenu vracet, to byl megapruser, kterej spolecne s Taxim Zemanovi podrezal vetev a to myslim i v kabine. Bylo ale chybou Saby, ze ho sem bral, nemel absolutne zadnej duvod, kdyz mel v kadru Steka, Lobonta a dokonce i Julia Sergia. Zemana mel poslat nekam a zaroven ho neposlechnout a nezbavovat se Gaga. Sabovi se ale vubec nepovedl treba podpis Pirise, to jsou hraci, ktery jsou v Rime na hostovani a ani jednoho bych do Rima po sezone natrvalo nepodepsal.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

90210 napsal:

hej jediné co oslavuju je můj svátek :p tak jako to je jasné, že jsem ráda když dají gol dva moji nejlepší hráči, ale nemyslete si že mě nevadí, když AS prohrál... :evil:

Andreazzoli byl i po boku Spallettiho a "odasistoval" mu přes 200 zápasů v rozestavení 4-2-3-1. Doufám, že se nemýlím, ale Stek a DDR se vrátí do základní 11ky a to rozestavení třeba zkusí. Osvaldo na hrotu, za nim ze stran Lamela, Pjanić, mezi nima trochu vysunutej France, za nimi DDR + Bradley? obrana klasika...