nejvetsi suvenyr - jak z bauhausu -CARBONARA 4EVER
G Giovanni Příspěvků 2,262 10 Bře 2009 #62 SUSIsr napsal: nejvetsi suvenyr - jak z bauhausu -CARBONARA 4EVER Click to expand...
S SUSIsr Příspěvků 1,773 10 Bře 2009 #64 Sushi napsal: dalo mi to zabrat, ale pochopil jsme to... Click to expand... ta ti dava..(ta slecna..)
Sushi napsal: dalo mi to zabrat, ale pochopil jsme to... Click to expand... ta ti dava..(ta slecna..)
C Carlo Příspěvků 9,059 14 Bře 2009 #66 Teraz si vybavujem cierny dres aj s trenkami za 45 eur. od jedneho chlapika . Je to dobra cena , som pozeral napriklad dres Aquilani cierny stoji okolo 80 . Sice tento bude bez mena a cisla , ale aj tak oplati . Problem je , istota , ci ma ten predajca neojebe . :?
Teraz si vybavujem cierny dres aj s trenkami za 45 eur. od jedneho chlapika . Je to dobra cena , som pozeral napriklad dres Aquilani cierny stoji okolo 80 . Sice tento bude bez mena a cisla , ale aj tak oplati . Problem je , istota , ci ma ten predajca neojebe . :?
Sushi Příspěvků 24,045 19 Bře 2009 #68 nice taky jsem si kdysi takhle maloval, ale nějak asi nemám talent
G Giovanni Příspěvků 2,262 19 Bře 2009 #69 to ja taky ne ale kdyz to delas ve skole navic v predmetu kterej te fakt nebavi...to sou pak vykony
Pigi10 Příspěvků 2,647 21 Bře 2009 #70 Já minule při Češtině měl takovou naládu,že by sem maloval jen učitelku snožem v břiše.Ta svině Vegetariánská co žije podle desatera přikázání mě takovým stylem vytočila,že by mě neuklidnilo ani 5.litrů Morphia. :twisted: :twisted: :evil:
Já minule při Češtině měl takovou naládu,že by sem maloval jen učitelku snožem v břiše.Ta svině Vegetariánská co žije podle desatera přikázání mě takovým stylem vytočila,že by mě neuklidnilo ani 5.litrů Morphia. :twisted: :twisted: :evil:
M Max Příspěvků 768 6 Zář 2009 #71 Code: http://www.r2m.it/partner/romanews.asp?utm_source=romanews&utm_medium=banner
L Libino Příspěvků 28 6 Zář 2009 #75 ta decka suprava je vazne vyborna... proste parada... to vinko by som nekupoval
S smurfik Příspěvků 2,782 5 Led 2010 #78 5300xpressmusic napsal: můj poslední "úlovek"...mužu všem jenom doporučit Click to expand... kappastore?
5300xpressmusic napsal: můj poslední "úlovek"...mužu všem jenom doporučit Click to expand... kappastore?
Sushi Příspěvků 24,045 5 Led 2010 #80 parádní :Ok: teď musíš ještě posilovat kozy, aby ti ten nápis byl hezky vidět!