Max napsal:omlouvam se :-(
to jinak neumim:-(
dostaneš BAN

já to pak zmenšim :wink:
Max napsal:omlouvam se :-(
to jinak neumim:-(
rozy-acs napsal:já bych věci od Laziale bral,přece jenom,finanční krize a uhlí je drahý![]()
na zatopení dobrý 8)![]()
no me se ted vyrabi salaSushi napsal:hahatak to má bejt, jak říkal kamarád můj jeden taliánskej: nejlepší vlajku, kterou mám, jsem si dělala sám
byly to sešitý pruhy žlutý a červený látky :wink:
tak to je styl 8) 8) oldchool jako prase :wink: 8)Totti_goal napsal:no me se ted vyrabi salaSushi napsal:hahatak to má bejt, jak říkal kamarád můj jeden taliánskej: nejlep?í vlajku, kterou mám, jsem si dělala sám
byly to se?itý pruhy ?lutý a červený látky :wink:moje sikovna babicka dostala oranzovou a cervenou bavlnu a rekl sem, tak cervenej, oranzovej a cervenej pruh
uz se na ni tesim
![]()
správná výchova...třeba z něj jednou bude novej Totti :wink:Max napsal:
u? je to velkej chlap ne?Max napsal:![]()
to by ne bylo ?patny!!!
zatim ale nevim dudlik As moc nechce :roll:
houby..Sparta teď toho dělá z mláde?í hodně..stačí se podívat na TC Strahov :wink: navíc Slavie teď si u?ije svý 2-3 roky slávy,a pak zas pujdou tam,kam patří... :wink:Sushi napsal:OT
pokud by byl aspoň trochu dobrej, tak určitě do Slavie
nějakej ten pátek jsem se v mláde?nickým fotbalu pohyboval a se?ívky maj v tomhle navrch :wink:
a? ho koupí AS, tak mi to domluví a já půjdu dělat do Trigorie zahradníka.. 8)
Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:houby..Sparta teď toho dělá z mláde?í hodně..stačí se podívat na TC Strahov :wink: navíc Slavie teď si u?ije svý 2-3 roky slávy,a pak zas pujdou tam,kam patří... :wink:
Viktorka ?i?kovMax napsal:Tak Bohemka a je to!!!!!
![]()
![]()
![]()