Vaše suvenýry ASR

můj brácha pracuje se segrou od Libora Kozáka a ona za ním jede příští týden, tak mi něco doveze a já to dostanu na nározky :p .....

říkal mi, kdybys chtěl nějaké věci Lazia, tak to může mít zadarmo, a já ne, díky :)

tak uvidíme jaký vkus má, a co mi přiveze :oops:

haha :lol:

už vidím kozáka jak jde se ségrou do Roma Store

to je na fotku! :lol:

(řekni jí ať se tam vyfotěj a pošli mi to :wink: )

no :lol: ja nevim jesi to lze nazvat suvenyry...ale jelikoz cekam na nejaky prinos financi tak vetsinu veci ohledne ASka sem si spis vyrobil...a to sou spis jen obrazky nebo napisy... :lol:

haha :) tak to má bejt, jak říkal kamarád můj jeden taliánskej: nejlepší vlajku, kterou mám, jsem si dělala sám

byly to sešitý pruhy žlutý a červený látky :wink:

Sushi napsal:
haha :) tak to má bejt, jak říkal kamarád můj jeden taliánskej: nejlepší vlajku, kterou mám, jsem si dělala sám

byly to sešitý pruhy žlutý a červený látky :wink:
no me se ted vyrabi sala :lol: moje sikovna babicka dostala oranzovou a cervenou bavlnu a rekl sem, tak cervenej, oranzovej a cervenej pruh :lol: uz se na ni tesim :lol:

Totti_goal napsal:
Sushi napsal:
haha :) tak to má bejt, jak říkal kamarád můj jeden taliánskej: nejlep?í vlajku, kterou mám, jsem si dělala sám

byly to se?itý pruhy ?lutý a červený látky :wink:
no me se ted vyrabi sala :lol: moje sikovna babicka dostala oranzovou a cervenou bavlnu a rekl sem, tak cervenej, oranzovej a cervenej pruh :lol: uz se na ni tesim :lol:
tak to je styl 8) 8) oldchool jako prase :wink: 8)

Max napsal:
správná výchova...třeba z něj jednou bude novej Totti :wink: :D

Max napsal:
:D :) to by ne bylo ?patny!!!
zatim ale nevim dudlik As moc nechce :roll:
u? je to velkej chlap ne? :lol: dudlík nechce...
jinak a? bude vět?í tak určitě ho přihla? na fotbal..do Spartičky samozřejmně :lol: :lol:

OT
pokud by byl aspoň trochu dobrej, tak určitě do Slavie
nějakej ten pátek jsem se v mládežnickým fotbalu pohyboval a sešívky maj v tomhle navrch :wink:

až ho koupí AS, tak mi to domluví a já půjdu dělat do Trigorie zahradníka.. 8)

Sushi napsal:
OT
pokud by byl aspoň trochu dobrej, tak určitě do Slavie
nějakej ten pátek jsem se v mláde?nickým fotbalu pohyboval a se?ívky maj v tomhle navrch :wink:

a? ho koupí AS, tak mi to domluví a já půjdu dělat do Trigorie zahradníka.. 8)
houby..Sparta teď toho dělá z mláde?í hodně..stačí se podívat na TC Strahov :wink: navíc Slavie teď si u?ije svý 2-3 roky slávy,a pak zas pujdou tam,kam patří... :wink:

Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:
houby..Sparta teď toho dělá z mláde?í hodně..stačí se podívat na TC Strahov :wink: navíc Slavie teď si u?ije svý 2-3 roky slávy,a pak zas pujdou tam,kam patří... :wink:

Sparta má te? Strahov, co? je děsně fajn a za mě to je?tě nebylo, ale ...

tam jde o tu PRÁCI s mláde?í

řekněme, ?e z mých zku?eností ve Slavii se kluci učí hrát fotbal, v Bohemce běhat a bít se na hři?ti jako lvi, ve Spartě pak.. no, co si tak pamatuju, samozřejmě jsme hodně trénovali a tak, ale v?echno bylo postavený na jakýmsi sparťanským srdíčku, bez jakýkoliv koncepce, vedli nás často diletanti a pokud jsme se?ívky na hři?ti nějak neubili, v?dycky nás přehrály. Prostě Slavie je na tom co se týče práce s mláde?í líp, pokud se v posledních letech něco radikálně nezměnilo. Co? si ale nemyslím, proto?e tam nejde o to jaký má tým rozli?ováky a ku?ely, ale takovou tu filosofii... :wink: :lol:

thats what I think 8)