vas tady je ...:)

Tak ja to kludne zorganizujem, obehnem par hospod, ale musite prist do BA, a to bude pre vas urcite problem, lebo vy za prahu nedovidite, mam taky pocit, že?

Kazdopadne som uvazoval nad tym, v takej pozdnej hodine po oslave svojej spravenej skusky, kolko tu je ČR reprezentantov a SR?

Urobime to zase v Prahe, alebo inom meste? Ja by som chcel zraz aspon raz do roka, to je take oživenie. Predsa niesme maturanti, ze sa stretneme po piatich rokoch, že?

Kdyz se neco domluvi, tak urcite prijdu. Utuzit komunitu by to chtelo, kdyz jsem vas naposledy videl, tak tusim jeste nikdo zadny deti nemel.:0)

Ostatni? Verím v silu komunity, tak geograficky neutralne miesto niekde na polceste by trebalo najst a proste tam dojst.

Nebudete môcť dojsť borci ani na den, dva? Však vaše polovičky postrážia deti, či?

Mozno mi to pride az dost jednoduche, ale taky zraz nikdy neuskodi/l.

já v praze můžu přijít, jeden večer je ok, ale někam jet a tak, to už je na mě dneska moc, většinou si ani nenajdu čas na to jít si večer zacvičit, natož abych organizoval víkend... :( nějak se mi to sešlo najednou, přítelkyně, dítě, práce a tak

ale neříkám, že se musíte vázat na mě, chápu, ež na moravě se vás třeba sejde víc

záleží na vás ;)

Ježiš, toto je tu banda starých chlapov pod papučou.... do BA určite, najlepšie čím skôr, vyhovoval by mi taký 2-3. február

Inak si nejak nemyslím, že týchto hrdých nacionalistických čechov dokážeš dostať do Bratislavy alebo dakam na Moravu :mrgreen:

Kdybych jeste studoval a nepracoval, tak bych se klidne nekam mimo Prahu vylejt zajel, ale ted je to bohuzel komplikovany. Vim, ze je Praha ze Slovenska daleko, na druhou stranu muzete jet nejak spolecne, udelat si peknej vylet, nakoupit a vecer se spolecne ozrat. A mozna prijde i Klida.

A aby som pokrocil, tak mam 2, resp. 3 navrhy:

Datum stale rovnaky - 26: ROMA-Inter, 01.03.2014, 20:45 (Sobota)

1, Bratislava (priatelne pre slovakov, cechov do polovice krajiny +- )

2, Brno, priatelne asi pre vsetkych, tak nejak geograficky v strede, tam by ale podnik a podobne musel zaobstarat niekto domaci

(3,) Praha, priatelne pre domacich, ale uz sme tam boli :wink: