vas tady je ...:)

90210 napsal:
4sushi - Ale jo, klidne ty casaky vem. Jinak se klidne muzem sejit predtim na Letny a pak se presunout do hospy, fakt se podridim, nemam zadny specialni naroky na teplotu, rosny bod a nekurackou sekci v hospe.

4richie - Covece ty nejdriv budes muset dostudovat, abys sem na ten sraz dojel.:0)

No jo, sraz se dal do zkouškovýho a já doufal, že se vyhnu termínu na začátku týdne. Namísto toho je tam hned pondělní. Ale počkej na to září, pěkně i s fotbálkem a fanděním - když něco takovýho řeknu, tak to i udělám. Dokonce už to svítí zvýrazňovačem i v mým diáři :wink:

tak, jak jsem myslím už psal, na 8 máme rezervačku v lokále v dlouhý ulici, tu myslím všichni znáte, případně o pár postů výš je můj telefon...

no a teď odpoledne půjdem na zahrádky na letný - kdy kdo hodlá přijít a kam? znáte to tam? potřebujete nějak pomoct?

Sushi napsal:
tak, jak jsem myslím už psal, na 8 máme rezervačku v lokále v dlouhý ulici, tu myslím všichni znáte, případně o pár postů výš je můj telefon...

no a teď odpoledne půjdem na zahrádky na letný - kdy kdo hodlá přijít a kam? znáte to tam? potřebujete nějak pomoct?

Po sesty bych mohl dojit na tu Letnou.

90210 napsal:
Sushi napsal:

Po sesty bych mohl dojit na tu Letnou.

oukej, kdyby něco tak napíšu či napiš..

jo tak nějak, max končí v půl 6 v práci, kolem šestý se začnem trousit, dáme pár piv na zimě a čerstvym vzduchu a pak seběhnem do lokálu :mrgreen:

tak...

sraz myslím docela dobrej, rád jsem vás viděl, naposledy, už nikam nikdy nejdu :mrgreen: myslím, že to byla dobrá oslava mojí abstinence, která začíná dneškem :lol:

no vidiš, myslim že ne... já mám rozbitej mobil, takže jsem nefotil. možná brácha vyblejsknul klidu, ale to je na cenzuru... :lol:

Vubec nevim jak jsem se dostal dom, nasedl jsem na spatnou tramvaj a dojel nekam doprdele. Nemel jsem pit ty zeleny. :pivo:

za mě pozitivní, není moc lepších věcí, než o půl druhý naložit u právnický fakulty "lehce mázlý" kamarády do tága směr Kitzbühl a sám se vydat PĚŠKY na Dejvickou, kde už se teda k překvapení všech dopravní podnik smiloval a vyslal nějakej autobus, takže jsem nemusel těch dvanáct kilometrů do kopce

90210 napsal:
Vubec nevim jak jsem se dostal dom, nasedl jsem na spatnou tramvaj a dojel nekam doprdele. Nemel jsem pit ty zeleny. :pivo:
mně to bylo jasný potom, jak jsi spal v imagi (tam si to pamatuješ, viď)

Sushi napsal:
taky mám slušný vokna
pokud máš nějaký dotazy, tak rád zodpovim

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Nějaký fotky?
SUSIsr fotil všechny, ale vzhledem k tomu, že ještě nebyl schopnej dát nějaký materiály z léta, tak bych se na fotky příliš netěšil

more to follow

4klida - Jo, vzpominam si, ze jsme se tam pak nejak ocitli (na cestu si nevzpominam), ale byl jsem uz na sracky a nebylo me moc dobre, tak jsem radsi hned sel. Ale ze bych tam spal, to si teda nevybavuju.:0)

klida napsal:
za mě pozitivní, není moc lepších věcí, než o půl druhý naložit u právnický fakulty "lehce mázlý" kamarády do tága směr Kitzbühl a sám se vydat PĚŠKY na Dejvickou, kde už se teda k překvapení všech dopravní podnik smiloval a vyslal nějakej autobus, takže jsem nemusel těch dvanáct kilometrů do kopce

90210 napsal:
mně to bylo jasný potom, jak jsi spal v imagi (tam si to pamatuješ, viď)

Sushi napsal:
taky mám slušný vokna
pokud máš nějaký dotazy, tak rád zodpovim

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Nějaký fotky?
SUSIsr fotil všechny, ale vzhledem k tomu, že ještě nebyl schopnej dát nějaký materiály z léta, tak bych se na fotky příliš netěšil

more to follow

nechci vědět nic víc, než vim :lol: :lol: :lol: