vas tady je ...:)

Sushi napsal:
Bones napsal:
já bych to s nějaký fotbalem nespojoval, prostě páteční nebo sobotní hospoda do ranních hodin a je... :)

haha, vy dva si budete rozumět :mrgreen:
kustka borec..se vyndame na hradbach a pak se dodelame nekde v baru..kdo kupuje drogy? plati Klida anyway

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tw49mm-CmNo[/youtube]

Sushi napsal:
Bones napsal:
já bych to s nějaký fotbalem nespojoval, prostě páteční nebo sobotní hospoda do ranních hodin a je... :)

Tak jednak neznám moc sportbarů, když je Hvězda v rekonstrukci (tuším do konce května, či co) a Gambáč liga mě fakt moc neba, takže proto... 8) Pokud jde o aktivní fotbálek před hospodou (jak jsem se teď zpětně dočetl), tak nemám nic proti.

Bones napsal:
Sushi napsal:
Bones napsal:

Tak jednak neznám moc sportbarů, když je Hvězda v rekonstrukci (tuším do konce května, či co) a Gambáč liga mě fakt moc neba, takže proto... 8) Pokud jde o aktivní fotbálek před hospodou (jak jsem se teď zpětně dočetl), tak nemám nic proti.

vedle v tom sportbaru ve smečkách upravili ceny, šmejdi. pivo 39, plzeň 39 malá a velá nějak k padesáti kačkám... bastardi

no, ta domlouvejte, koukám, že vám to jde :mrgreen:

Dame teda nejakej termin uz? SPojime to se sledovanim zapasu, nebo zajdem jen zachlastat? Me je to jedno celkem.

nenapadá mě proč na, snad se něco nenaskytne, takže za mě jo

PÁTEK 18/5

1) bones
2) sushi

připisujte se