V. sraz: DERBY 16/11/2008 (1:0) dajeeeeeeeeeeee

Maty: To zvládne? :wink:

All: Byly tu spekulace o cestách se mnou apod., jedu z Brna, kde studuju busem Student Agency v 16:00, na Florenci budu 18:30. Kdyby se tam tou dobou někdo vyskytoval, rozhodně bych nepohrdl se tam s ním sejít a dovalit do GialloRossy společně. Na?el jsem si Jakubskou na mapách a zjistil, ?e je to hned za Staromákem, tak?e pokud se vymotám z Florence, co? bude největ?í problém (co jsem tam jednou byl kdysi, byl jsem dost zmatenej), v klidu ten kilometr dojdu pěcha a snad tedy trefím, i kdybych si tam sraz s nikým nedal.

Rekap:

1. SUSIsr
2. klíďa
3. Sushi
4. scr
5. danko10
6. Gon138
7. Max
8. RICHIE
9. 99% Kanonek

+ mo?ná Baky (ozval se na asroma.cz, tady na fóru se jmenuje myslím Giallorossi)
+ mo?ná určitě Pigi
+ mo?ná určitě Pigiho bratranec
+ mo?ná Vosa

+ asi ne cambulak (nemoc)
+ asi ne cambulak's brother

Volal jsem do Giallorossy, prý s námi počítají, rezervačka je pro deset lidí a jeliko? sedíme nahoře, neměl by být problém to roz?ířit (předev?ím pokud tam půjdeme o něco dřív ne? v 8, co? asi půjdeme). zavíraí kolem jedenáctý (brzo no), ale vedle Giallorossy jsou dvě hospody a obecně v Praze je toho dost... Mo?ná někteří moc neuvidíme na telku, ale co, lidi z Curva Sud na fotbal taky moc nekoukaj, spí? fanděj :lol: :lol: :lol:

Ták?e, ja si moc nepomô?em. Keby som ne?iel na bus, ktorým budem v Prahe o 14:30 (brzo no :roll: ), musel by som do Púchova na Ko?ičan, čo? sa mi málo chce a k tomu existuje reálne nebezpečenstvo, ?e by som ho nemusel stihnúť (čas na prestup/nákup lístku je dosť ?ibeničný + nevyspitateľnosť slovenských dopravcov...). Tak?e ja budem na Florenci u? o tej pol tretej... :?

Budem sa motkať asi po Prágli, spoznávať okolie, sna?iť nestratiť seba/peniaze/zmysel pre priestorovú orientáciu...

Tak keď sa dostaneťe do mesta, kľudne sa mi ozvite na mobil: +421911269328

prípadne sa e?te dohodneme...

tak?e, já budu 14:25 v Hole?ovicích, tzn. kolem 14:45 budu na Florenci, kdy? to nebude mít zpo?dění, ale bude to mít zpo?dění tak?e pozdějc tro?ku tam budu pro tebe... dáme Orloj, Staroměstský náměstí, Obecní dům,... ok?

viděl bych to, Sushi, ?e já si chytnu Danka a pujdem na fotbal a ty počká? na Richieho na Florenci, kdy? bys teda ne?el s náma na fotbal, hm?

to by určitě ?lo, řekl bych, ?e to domluvíme v sobotu... nemám rád takový domlouvání dopředu :) ale pokud Richie chce, tak no problem, jen ot nechci fixně domlouvat je?tě :wink:

Sushi napsal:
to by určitě ?lo, řekl bych, ?e to domluvíme v sobotu... nemám rád takový domlouvání dopředu :) ale pokud Richie chce, tak no problem, jen ot nechci fixně domlouvat je?tě :wink:
jo, v pohodě, já si neuvědomil, ?e není pátek

Jak u? jsem napsal, byl bych docela rád. Domluvit to mů?eme klidně je?tě v neděli do tří do odpoledne :wink: Nejsem z těch, co to musej mít přesně nalajnovaný :lol: Tak?e si na finální domluvu rád počkám.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Jak u? jsem napsal, byl bych docela rád. Domluvit to mů?eme klidně je?tě v neděli do tří do odpoledne :wink: Nejsem z těch, co to musej mít přesně nalajnovaný :lol: Tak?e si na finální domluvu rád počkám.

Jasně, nějak to zmáknem. Má? PM.

Max

budu u giallorossa kolem 18:00
mam doma počitač v prdeli!!!!
president Rosella Sensi je těhotna!!!!!!

Max

budu u giallorossa kolem 18:00
mam doma počitač v prdeli!!!!
president Rosella Sensi je těhotna!!!!!!