V. sraz: DERBY 16/11/2008 (1:0) dajeeeeeeeeeeee

Haha :lol:

Daje Rose'

Klíďa to zvládne, podle mě zná Prahu líp ne? já :lol:

Max: ok :wink:

Som rád, ?e sa bavíte na môj účet. :lol: :lol: :lol:

Ale moje to nebude asi.

Som si pri tom dával pozor... :wink:

1. SUSIsr
2. klíďa
3. Sushi
4. scr
5. danko10
6. Gon138
7. Max
8. RICHIE
9. 99,9% Kanonek

+ mo?ná Baky (ozval se na asroma.cz, tady na fóru se jmenuje myslím Giallorossi)
+ mo?ná ErPupone (z asroma.cz)
+ mo?ná určitě Pigi
+ mo?ná určitě Pigiho bratranec

+ určitě ne Vosa (jde na Slavii, se?ívka :lol: )
+ asi spí? ne cambulak (nemoc)
+ asi spí? ne cambulak's brother

4Klíďa. Nehnevaj sa, tro?ku som musel zmeniť rozvrh. V Prahe síce budem u? o 14:30, ale k dispozícii budem asi a? okolo 16:00, bo ma čaká e?te jedna men?ia nepríjemnosť, ktorú asi u? nemô?em odkladať... :?

Inak, telefón budem mať pri sebe, číslo som tu u? viac-menej zverejnil (neviem, koľko z vás, čo si sem chodíte čítať je úchylov apod. :lol: ), tak?e, sa v pohode nájdeme...

danko v pohodě... jenom potřebuju vědět, kde tě najdu... doporučil bych sochu sv. Václava na Václavském náměstí, ok?

klida napsal:
danko v pohodě... jenom potřebuju vědět, kde tě najdu... doporučil bych sochu sv. Václava na Václavském náměstí, ok?

Súhlasím, cca o 16:30 tam budem. Mô?e byť?

Te?ím sa...

AS ROMAAAAAAAAAAAAA!!!

klida napsal:
danko10 napsal:
Súhlasím, cca o 16:30 tam budem.
hele, fotbal je od 17, to je takový hraniční, jestli mi rozumí?... 16:00 by bylo lep?í

Dobre. Čí?e o 16 pod Václavom (romantika :lol: ).

Poznávacie znamenie, červená ru?a na pravej klope kabáta, ok? :lol:

Dokonca mo?no budem mať nocľah, či?e nepôjdem "na pankáča," (nie, ?e by mi to nejak extra vadilo, ale...) čo? ma vcelku te?í.

Poznávací znaky jsou dresy, mikiny, ?ály, čepice, nátepníky, vlajky..... :wink:

SUSIsr napsal:
hlavne se ve meste neztratte kluci :wink:

Tak to mne na?ťastie nehrozí, bo stratiť sa niekde, kde sa nikdy ani nenájdem sa nedá.

cca o hodinu a pol sedím v Buse smer Praha...

DAJEEEEEE ROMAAAAAAA!!!

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Sushi, tak co?

Psal mi Max, ?e mu krachnul komp nebo co, tak?e bude v 18:00 v Giallorosse. V kolik ?e ty přijí?dí?? Pokud před ?estou, vyzvednu tě u busu a jdem. Pokud po, dokázal bys dojet na Náměstí republiky? (z Florence metrem asi dvě stanice) Dy?tak bych tě nanavigoval. A pak bych tě vyzvedl tam (Giallorossa je uličkama asi 150m) Ok? Jestli nějakej problém, tak povídej, přizpůsobím se.