V. sraz: DERBY 16/11/2008 (1:0) dajeeeeeeeeeeee

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Je středa a já u? pova?uju za nutné se vyjádřit...

Veskrze je téměř jisté (ta pravděpodobnost se poslední dny úměrně zvy?ovala), ?e PŘIJEDU!!! Dolaďuju poslední zále?itosti ohledně noclehu, které by to je?tě mohly pokazit, nicméně na takových 98% se tak u? nestane!

Tedy:

100%

Edit Richie:

1. SUSIsr
2. klíďa
3. Sushi
4. scr
5. danko10
6. Gon138
7. Max
8. RICHIE
9. + na 90% Kanonek

+ mo?ná určitě Pigi
+ mo?ná určitě Pigiho bratranec
+ mo?ná Vosa
+ na 75% cambulak
+ na 75% cambulak's brother

Doufám, ?e Pigi, Kanónek, Vosa a Cambi potvrdí účast také!!! Někdo dal?í???

Paráda 8)

(btw, proč má? v tom příspěvku "Edit Sushi"? Já nic needitoval :lol: )

koukám, ?e jsi Sushi přehodil na Richie, that's better :)

tak?e ... někdo dal?í??

Klíďa, kedy bude? v Prahe? ?e by sme sa niekde stretli a za?iel by som s tebou pozrieť na tú Spartičku, evwntuálne popritom na pifko? Jak som písal, budem v Prahe v Neďeľu u? o 14:30, tak?e tam mám dosť veľké okno, cez ktoré vá?ne neviem, čo budem robiť. Samozrejme iba ak ti to nebude vadiť... :wink:

hele, kdy? pojedu jenom na fotbal, tak to budu směřovat tak, abych byl před čtvrtou v Praze... jestli ale bude? chtít, tak mů?u přijet dřív a najít si tě někde na Florenci, jestli nechce? sám a dáme nějakou klasiku Orloj, muzeum, Národní Divadlo...

kdy? by ses ale hecnul a v Brně přestoupil na vlak, tak by mi to dost pomohlo, jednak ty bys trochu zabil čas a já bych pro tebe nemusel na Florenc (předpokládám, ?e bus jede tam...)

nepujde je?tě někdo s náma? Richie?

uvidím, ako by sa to dalo porie?iť, aby som pri?iel vlakom. teraz som v práci a nemám čas to zisťovať. zajtra sa mrknem a dám ti vedieť.

e?te Richie by mohol ísť a ukecáme Sushiho, mo?no... :)

prostě uvidí?, jak ti to vyjde, v pohodě se sejdem na Florenci...

jede ti to na Florenc?

klida napsal:
prostě uvidí?, jak ti to vyjde, v pohodě se sejdem na Florenci...

jede ti to na Florenc?

áno, na Florenc, ale pozriem to zajtra nech ti ti zbytočne nekomplikujem.

keď budem môcť nejako rozumne v Brne preskočiť na vlak, urobím to...

Pokud se domluvíte nějak takhel sami, no problem

stejně tak no problem, kdybych pro tebe měl někam jít

prostě jak chce?/chcete :lol:

jestli půjdu třeba na spartičku?... no, nebyl jsem na ní od přáteláku s Norimberkem, jestli si dobře pamatuju, ale kdoví... mo?ná, i kdy? česká liga mě uspává a usnout na stadionu není zrovna moc cool :lol:

Sushi napsal:
Pokud se domluvíte nějak takhel sami, no problem

stejně tak no problem, kdybych pro tebe měl někam jít

prostě jak chce?/chcete :lol:

jestli půjdu třeba na spartičku?... no, nebyl jsem na ní od přáteláku s Norimberkem, jestli si dobře pamatuju, ale kdoví... mo?ná, i kdy? česká liga mě uspává a usnout na stadionu není zrovna moc cool :lol:

Tak, keď nebude? mať nič lep?ie na práci, poď na Spartičku s nami.

Klasické Nedeľné popoludnie, futbalík, počená klobása, nejaké to pivko a hor sa do Giallorossy... 8)

Sushi napsal:
tam jsem byl taky... Kováč dával na 1:0, oni srovnali po teči ve zdi, asi Banovič to byl, a Poborský dal gola z penalty těsně před koncem, kdy? to kopnul doprostřed

jsem předpokládal, ?e se k české lize postaví?, jako ?e "dobrýho po málu"

danko10 napsal:
Tak, keď nebude? mať nič lep?ie na práci, poď na Spartičku s nami.
Klasické Nedeľné popoludnie, futbalík, počená klobása, nejaké to pivko a hor sa do Giallorossy... 8)
varuju tě, Sushi, bude kosa a bude to stát za hovno

:lol:

btw jestli sis tohle nena?el někde v encyklopedii Sparty, se? fakt divnej :lol:

já u? bych si ani nevzpomněl, jak to dopadlo... tu?ím, ?e jsem tam tehdy prvně viděl budoucí hvězdu repre Mirka Slepici a za Norimberk snad u? hrál Polák nebo kdo, ale ruku do ohně bych za to nedal... seděl jsem nad kotlem a říkal si "jé?i?, ten jak je diriguje, to je idiot" :)

jinak asi tak, kdy? v neděli vstanu a nebudu mít co dělat a nebudu línej, mo?ná zajdu

má? pravdu, Slepička hrál na hrotu sám, kdy? Hřebík nepostavil k velké nevoli v?ech místo čerstvého "Turka" Tomá?e Juna Matu?oviče (Matyho :lol: ) a hrál Martin Ha?ek

tipnul bych sestavu: Bla?ek - Pospěch, Petrou?, Luká?, Kadlec? - Sivok, Ha?ek - Poborský, Zelenka(46. Matu?ovič), Kisel - Slepička

sorry, toho prvního gola dal asi Sivok, proto?e Kováč u? byl půl roku v Rusku

o střídání Zelenky v poločase jsem přesvědčenej

:lol: :lol: :lol:

já si pamatuju, ?e ten Slepičák měl tu?ím takový ty tehdy nový hnusný oran?ový gumový Najky

a ?e vstupný bylo buď smě?ný nebo ?ádný

:)

:lol:
Kdo by to byl řekl? :wink:

klida napsal:
neví?, jak to vypadá s Matym a se scr?

scr jde určitě a veze plný auto odznaků :)

Maty nevím, teda respektive on zatím neví... a posledně, kdy? jsem se ptal, to vypadalo spí? na ne... Ale kdo ví, třeba přijede :)

Co, Maty, news? 8)